Twee belangrijke castleden verlaten Riverdale Dus wat nu?

Inhoudsopgave:

Twee belangrijke castleden verlaten Riverdale Dus wat nu?
Twee belangrijke castleden verlaten Riverdale Dus wat nu?
Anonim

Acteurs die shows verlaten? Mogelijke afschrijvingen? Al deze elementen vertroebelen nieuws rondom de CW-thriller. Wat betreft de fans? Het brengt ons ertoe het lot van de show in twijfel te trekken.

Waarschuwing: Spoilers Ahead

CW's Riverdale heeft de afgelopen week een climax bereikt, bijna een bevestiging van de moord op Jughead.

Ja, onze favoriete schrijver, sociale verschoppeling en bendeleider gespeeld door Cole Sprouse is voorlopig zo goed als afgeschreven.

De verhaallijn van het seizoen is tot nu toe opgebouwd, met de show die de radeloze tieners al in de finale van seizoen 3 bereikt.

Hoewel critici verrast waren door de moord, was geen informatie alarmerender dan het nieuws dat hun twee topsterren aan het einde van het seizoen vertrokken.

Er werd aangekondigd dat Skeet Ulrich en Marisol Nichols de show na afloop van dit seizoen zullen verlaten. Ulrich speelde 4 seizoenen als F. P. Jones, ex-bendeleider die sheriff is geworden en tevens de vader is van Jughead Jones. Nichols portretteerde Hermione Lodge, de matriarch van de Lodge-familie en moeder van Veronica, gespeeld door Camila Mendes.

Scenarist Roberto Aguirre-Sacasa heeft verklaringen afgelegd over de kwestie

"Een deel van het leven in Riverdale - en een deel van het opgroeien - is afscheid nemen van mensen. Ik ben Skeet en Marisol dankbaar voor hun ongelooflijke werk aan de show de afgelopen vier jaar."

Ulrich en Nichols deden ook mee.

'Trots' op zijn collega's en het product dat ze hebben geproduceerd, had Ulrich gezegd dat het tijd is om over te gaan tot het verkennen van andere creatieve mogelijkheden. Nichols volgde haar voorbeeld en sprak haar dankbaarheid uit voor de cast die 'Hermione Lodge tot leven bracht' en werkte met haar terugkerende cast, die in haar ogen 'familie werd'. Wat de toekomst biedt voor de twee acteurs? De voormalige FP speelt in Bios, een sciencefictiondrama met Tom Hanks, dat in oktober uitkomt. Lodge zal de serie verlaten die te zien is in de langverwachte horrorfilm Spiral, met in de hoofdrol Chris Rock en Samuel L. Jackson, lancering in mei.

Waar gaan ze heen vanaf hier?

Met de dreigende exits van twee prominente castleden en vragen over de status van Jughead, zijn er veel verschillende routes om te overwegen. Eén route kan ertoe leiden dat ze de toekomst in gaan.

Afgelopen dinsdag plaatste TV Line een bericht waarin stond dat producenten van een bepaalde show een tijdlijnverschuiving voor het komende seizoen kunnen overwegen. Door te stellen dat de sprong tot 5 jaar in de toekomst ligt, zou dit "enorme implicaties" hebben voor de vele verhaallijnen van de show in kwestie. De geruchtenmolen wees op de kanalen waarvan de specifieke show te vinden is, waaronder CW, ABC, CBS en anderen.

Hoewel er aan veel shows is gedacht, koppelden veel fans van het product het aan het tienerdrama vanwege de geschiedenis van het kanaal, en de huidige shows volgden.

De CW zijn hier geen vreemden voor. De hitserie One Tree Hill had binnen de serie een time-skip gedaan. Dus idealiter is het niet uitgesloten dat Riverdale ver in de toekomst van de hartenbrekers van de middelbare school zal gaan.

Riverdale's nieuwe crossover-show Katy Keene heeft wat meer duidelijkheid aan deze theorie toegevoegd

De spin-off belicht het leven van de jonge ontwerper en haar nieuwe kamergenoot, aspirant-zangeres Josie van Josie and the Pussycats. De show speelt zich af in New York en speelt zich, volgens The Cosmopolitan, 5 jaar in de toekomst af. Dit ondersteunt in wezen de verschijningen van Josie op de huidige Riverdale-tijdlijn en de nieuw geslagen tijdlijn.

En als er niets anders is, zal de skip misschien de uitgangen van Ulrich en Nichols maskeren, een verre schreeuw van de producenten die wijlen Luke Perry van de serie moeten afschrijven.

Deze keer, met het theoretische idee van een tijdsprong, roept het de vraag op: blijft Jughead een verteller van voorbij het graf? Zal Cole Sprouse dit voorbeeld volgen, samen met Ulrich en Nichols die de show verlaten? Blijft de overgebleven cast na seizoen 4 in de stad Riverdale? Zullen we routinematige cross-overs zien over meerdere shows?

Er kunnen veel theorieën aan het licht komen. Zelfs nog, met Riverdale's beste die alle verschillende soorten 'rare mysteries' tegenkomt, zal het moeilijk zijn om te overtreffen wat al is gedaan. Desalniettemin heeft CW veel veerkracht getoond met hun shows, dus dit exemplaar is misschien niet zo anders.

Aanbevolen: