Charlie en de chocoladefabriek Geanimeerde versie komt eraan

Inhoudsopgave:

Charlie en de chocoladefabriek Geanimeerde versie komt eraan
Charlie en de chocoladefabriek Geanimeerde versie komt eraan
Anonim

Charlie and the Chocolate Factory krijgt een geanimeerde reboot, meldt Variety.

Filmmaker Taika Waititi werkt samen met Netflix om twee animatieseries te schrijven, regisseren en uitvoerend te produceren - de ene zal gebaseerd zijn op de wereld van Charlie en de Chocoladefabriek en de andere zal een originele kijk op de Oompa-Loompa zijn karakters.

Wat u kunt verwachten

Charlie and the Chocolate Factory is aangepast in twee films - Willy Wonka & the Chocolate Factory uit 1971 en Charlie and the Chocolate Factory uit 2005.

"De shows zullen de typische geest en toon van het originele verhaal behouden, terwijl ze voor het eerst de wereld en personages tot ver buiten de pagina's van het Dahl-boek uitbouwen", aldus Netflix.

Volgens UPI is Waititi vooral bekend van werken als What We Do in the Shadows, Marvel's Thor: Ragnarok en meest recentelijk Jojo Rabbit - waarvoor hij een Academy Award won.

The World Of Oompa-Loompas

Die miniatuur, oranje getinte arbeiders die we door de fabriek zagen lopen en liedjes zongen, kregen niet veel aandacht in het originele verhaal.

In de versie van Waititi krijgen kijkers een voorproefje van hun wereld.

De Oompa-Loompa's zijn kleine mensen uit Loompaland die door Wonka zijn uitgenodigd om in zijn fabriek te werken. In ruil voor hun harde werk worden ze betaald in cacaobonen.

In de komende animatieserie zullen fans veel meer over hen en hun verleden te weten komen.

Meer te komen …

Dit is nog maar het begin van een "uitgebreide samenwerking" tussen de streaminggigant en The Roald Dahl Story Company. We kunnen de komende maanden veel van Dahls verhalen tot leven zien komen.

Matilda … De GVR … en meer!

Aanbevolen: