Stephen Amell zegt dat hij "zijn aanraking verloor" door Green Arrow te spelen

Inhoudsopgave:

Stephen Amell zegt dat hij "zijn aanraking verloor" door Green Arrow te spelen
Stephen Amell zegt dat hij "zijn aanraking verloor" door Green Arrow te spelen
Anonim

Het epische Crisis on Infinite Earths-evenement van The CW dwong Arrowverse-fans dit jaar afscheid te nemen van Oliver Queen van Stephen Amell, toen de geliefde held zijn eigen leven opofferde om het bestaan te redden.

Stephen wordt sinds de première van Arrow in 2012 door kijkers geprezen voor zijn vertolking van Green Arrow, maar fans mogen niet hopen dat hij zijn iconische rol opnieuw zal spelen. Hij bevestigde dinsdag op Instagram dat hij "klaar" is met de Arrowverse, en op TikTok voegde hij eraan toe dat hij zijn aanraking als Emerald Archer van DCTV misschien kwijt was geraakt.

Stephen bevestigt dat hij "klaar" is met het Arrow-vers

Om zijn fans bezig te houden tijdens de sociale afstand van Coronavirus, heeft Stephen Amell beloofd om dagelijks berichten op Instagram te plaatsen. Tijdens de livestream van dinsdag vroeg een fan of hij ooit in een van de andere DC-superheldenseries van The CW zal verschijnen nu Arrow is afgelopen, maar Stephen verbrijzelde onmiddellijk alle hoop dat Oliver terugkeert naar de Arrowverse.

"Nee, ik ben klaar," zei hij met een glimlach. "Dat was goed. Het waren acht goede jaren, maar het was tijd om klaar te zijn."

Later zei Stephen dat hij onlangs naar The CW keek en zich "raar" voelde toen commercials voor Supergirl, The Flash en Batwoman opkwamen.

"Het lijkt een ander leven. Ik denk niet dat ik dat nog een keer zal doen."

Een van Stephen's eerste TikTok-video's met eerbetoon aan Arrow

Stephen bewees dinsdag op TikTok dat hij, hoewel hij is overgestapt van Arrow, zijn roots nooit zal vergeten. Een van de eerste video's die hij op zijn nieuwe profiel plaatste, bevatte het themalied voor zijn populaire CW-serie, maar fans zullen de clip misschien bitterzoet vinden.

Stephen gaat tijdens de video naar een pijl van zijn rug reiken, maar vindt zijn denkbeeldige koker helemaal leeg.

“Misschien heb ik mijn aanraking verloren”, schreef hij als bijschrift.

Hij heeft geen informatie over de mogelijke spin-off van de groene pijl

De voorlaatste aflevering van Arrow was bedoeld als prequel op de mogelijke spin-off-serie Green Arrow and the Canaries, maar The CW heeft niet gezegd of die serie officieel doorgaat. Het is nog steeds in de maak voor het tv-seizoen 2021-2022, en hoewel het een aantal van zijn voormalige co-sterren en Oliver Queen's dochter Mia zou bevatten, weet zelfs Stephen Amell niets over de toekomst van de show.

Stephen heeft zelfs niet eens de moeite genomen om de aflevering te bekijken die de serie Green Arrow and the Canaries tot stand heeft gebracht.

"Ik heb die aflevering eigenlijk niet gezien omdat ik er niet in zat", gaf hij toe op Instagram. "Ik ben er nog niet aan toegekomen om ernaar te kijken, maar ik weet zeker dat ik dat ooit zal doen."

Aanbevolen: