Een kijkje in de meest iconische echte huisvrouwenvete

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de meest iconische echte huisvrouwenvete
Een kijkje in de meest iconische echte huisvrouwenvete
Anonim

Laster, fysiek geweld en grappige grappen. Dit zijn de essentiële componenten voor elke goede vete, en het is veilig om te zeggen dat The Real Housewives of Beverly Hills Kim Richards x Lisa Rinna-saga een behoorlijke dosis van elk heeft. Hoewel deze franchise een soort toevluchtsoord is voor belachelijke (en vaak hilarische!) vetes, spant deze de kroon.

Serieus, dit is wat er gebeurde tussen de twee actrices die wild werden.

Het begon allemaal in seizoen 5 toen nieuwkomer Lisa Rinna, de soap-actrice die bekend staat om haar rollen in Days of Our Lives en Melrose Place, het gedrag van Kim Richards en haar beruchte drankprobleem onder de loep nam, waarbij ze vaak haar nuchterheid in twijfel trok. de andere huisvrouwen. Kim, die het seizoen had doorgebracht met het verdubbelen van haar 3-jarige nuchterheid, was natuurlijk geïrriteerd en vroeg Rinna herhaaldelijk om uit te stoten.

Maar de soapster zat er te diep in, en het culmineerde allemaal in een wijnspattend, scheldend, lasterlijk fiasco van een Housewives-reis in de toepasselijke titel Amster-Damn! aflevering. Tijdens een bijzonder vijandig diner besloot Kim Rinna te confronteren met haar onvermogen om te stoppen met vragen stellen en praten over haar nuchterheid. Kim speelde echter niet eerlijk en vuurde oneliners af als: "Neem een stukje brood, misschien kalmeer je een beetje", een duidelijke prik tegen Rinna's geruchten over eetstoornis.

Andere dames probeerden de stemming te kalmeren, door Kim te vertellen dat het vanwege Rinna's echtgenoot (acteur Harry Hamlin) en zijn eigen ervaring met verslaving aan drugs en alcohol was, dat ze geneigd was te helpen, waartoe Kim grapte (misschien wel de beste soundbite in de geschiedenis van huisvrouwen): "Laten we het over de echtgenoot hebben".

Die arme wijnglazen zagen het nooit aankomen

Zodra die zin werd uitgesproken, zag Rinna rood en dramatisch (ze is tenslotte een soapster) een wijnglas aan gruzelementen sloeg, schreeuwend "Laat me je iets vertellen - raak mijn man nooit aan, ooit." Temidden van geschreeuw, geschreeuw en vliegend keukengerei, springt Rinna naar voren om Kim te wurgen en de producers kwamen tussenbeide en trokken de vrouwen uit elkaar en tot op de dag van vandaag zijn we er nooit in geslaagd om erachter te komen wat Kim over Harry zou zeggen!

Eerlijk gezegd, het grappigste deel van deze hele beproeving? De tweede druppel wijn v alt in de lucht, Kim's zus Kyle rent dramatisch de deur uit en laat een hoge pieptoon horen die alleen maar als hilarisch kan worden omschreven.

En toen was er BunnyGate. Tijdens de reünie-aflevering van seizoen 7 besloot Kim het afgewezen, ongeopende kraamcadeau van Rinna aan Kim's dochter terug te geven: een pluizig blauw konijntje. "Ik heb niet het gevoel dat het me met de juiste energie is gegeven", zei de 52-jarige Kim waarop Rinna antwoordde: "je bent een zieke vrouw". Gastheer Andy Cohen vroeg toen aan Rinna of hij het konijn mocht meenemen, en woont het nu op de set van zijn Watch What Happens Live-clubhuis. Klassieke Bravo-dingen.

Dus, waar staan ze vandaag? Het beruchte duo kwam elkaar tegen op een RHOBH Halloween-feest en besloot het leuk te maken. Kim zei naar verluidt tegen Rinna: "Laten we elkaar vergeven, oké? … laten we kijken hoe lang we dit kunnen doen."

Dat zullen we zeker doen!

Aanbevolen: