Jurassic World viert zijn 5-jarig jubileum en onthult een veiligheidsplan van $ 5 miljoen

Inhoudsopgave:

Jurassic World viert zijn 5-jarig jubileum en onthult een veiligheidsplan van $ 5 miljoen
Jurassic World viert zijn 5-jarig jubileum en onthult een veiligheidsplan van $ 5 miljoen
Anonim

Het is officieel vijf jaar geleden dat de wereld opnieuw werd voorgesteld aan onze reptielachtige voorgangers op het grote scherm. Jurassic World verscheen in de bioscoop op 12 juni 2015, met een brutowinst van $ 1,6 miljard en een vervolg uit 2018, Fallen Kingdom.

Het publiek had hun agenda gemarkeerd voor 11 juni 2021 om het laatste deel van de Jurassic World-trilogie te zien, toen de pandemie van het coronavirus toesloeg, waardoor de productie van de film moest worden uitgesteld.

Het lijkt erop dat fans niet zo lang hoeven te wachten op de laatste film in de huidige serie, aangezien Universal Studios zojuist een veiligheidsplan van $ 5 miljoen heeft uitgebracht om hun grootste franchise weer op het goede spoor te krijgen.

Het nieuwe Hollywood

Nep dinosaurushoofd voor de camera
Nep dinosaurushoofd voor de camera

Terwijl de wereld langzaamaan haar restaurants en bars weer begint te openen, is één industrie de meest voorzichtige geweest bij het heropenen van haar deuren, Hollywood. De gouverneur van Californië, Gavin Newsom, heeft pas onlangs het bevel gegeven dat de film- en tv-productie op 12 juni weer mag beginnen met opnemen onder strikte nieuwe gezondheidsrichtlijnen.

Terwijl kleine projecten beginnen te profiteren van deze opening, onderzoeken grote tent-pole-films zoals Disney's The Little Mermaid, The Matrix en Tenet hoe deze nieuwe, ruimte-afdwingende protocollen het beste kunnen worden geïmplementeerd op hun sets.

Een van de grootste zorgen is hoe productiebedrijven omgaan met de extra kosten die vereist zijn onder Directors Guild of America, SAG-AFTRA, IATSE en het gezamenlijke rapport van Teamsters, genaamd 'The Safe Way Forward'. meerdere handenwasstations, frequente COVID-19-tests (tot 3 keer per week voor cast en crew met voorrang), zonehandhaving, waar crew en cast gescheiden zijn door prioriteit en testen moeten ondergaan voordat ze naar een andere zone gaan, en implementatie van verpleegkundigen en gezondheidsprofessionals op alle productiesets.

Prijs is geen probleem

Leisteenbord met de informatie erop voor Jurassic World Dominion
Leisteenbord met de informatie erop voor Jurassic World Dominion

De productie van de derde Jurassic World-inzending, getiteld Dominion, moest in maart stoppen vanwege gezondheidsproblemen. Net als veel andere grote studio's moest Universal beslissen hoe ze hun film weer in productie konden krijgen. Na drie maanden van overleg kondigden ze aan dat ze op 6 juli de opnames zullen hervatten in de Londense Pinewood Studios, onder strenge nieuwe richtlijnen.

De prijs om het allemaal te laten werken? Slechts $ 5 miljoen.

Een directeur van Universal die met Deadline sprak, meldde dat "Kosten nu niet onze grootste zorg zijn: het is veiligheid."

Sterren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zullen de meeste van deze veranderingen meemaken, aangezien ze, zodra ze de VS verlaten, gedwongen worden om twee weken in quarantaine te gaan in Londen, dagelijkse COVID-19-tests te ondergaan en geïsoleerd te blijven van een meerderheid van de bemanning. Maar de stemming is gelukkig hoog, aangezien regisseur Colin Trevorrow, die delen van de film thuis heeft gemonteerd, naar verluidt iedereen heeft bereikt en eventuele zorgen heeft weggenomen.

Aangezien de productie naar verwachting binnenkort van start zal gaan, zal alleen de tijd uitwijzen of de oorspronkelijke releasedatum, 11 juni 2021, zal blijven.

Terwijl u wacht op de nieuwe film, kunt u het vijfjarig jubileum van Jurassic World vieren door de officiële Twitter-pagina te bekijken en mee te doen aan de chat.

Aanbevolen: