Een van Sofia Vergara's schoonheidsgeheimen klinkt voor fans grof

Inhoudsopgave:

Een van Sofia Vergara's schoonheidsgeheimen klinkt voor fans grof
Een van Sofia Vergara's schoonheidsgeheimen klinkt voor fans grof
Anonim

Sophia Vergara, een van de mooiste vrouwen die ooit op aarde heeft rondgelopen, onthulde dat ze zichzelf voor het slapengaan in kokosolie smeert, maar natuurlijk alleen als haar even zwijgzame echtgenoot Joe Manganiello weg is.

Het laat zien dat, net als de rest van ons, beroemdheden soms een stap verder gaan om de perfecte teint en een vlekkeloze huid te krijgen.

Sofia deelde dit schoonheidsregime en fans vinden het vies. Het is tenslotte moeilijk om je Sofia voor te stellen die is ingesmeerd met kokosolie. Zoals de meeste oliën, zal kokosolie zeker een puinhoop maken en je zou denken dat het laatste wat je wilt olie op je lakens is. Kokosolie maakt echter deel uit van Sofia Vergara's frequente rituelen als het gaat om haar huidverzorging en zo te zien werkt het.

Fans moeten er ook rekening mee houden, want dit is een huidverzorgingsproduct voor beroemdheden dat in een winkel te vinden is.

Sofia Vergara is huiddoelen

De ster van Modern Family is absoluut adembenemend, zoals je kunt zien op alle foto's die Jay Pritchett waarschijnlijk niet zou willen dat we ze zien.

Sofia heeft ook een ongelooflijk jeugdige gloed en een benijdenswaardige vlekkeloze huid. En hoewel de meeste mensen het misschien toeschrijven aan zeer dure huidbehandelingen, deelde Sofia haar huidregime op Jimmy Kimmel Live en het omvat kokosolie en pyjama's met lange mouwen.

"Het is als een vochtinbrengend ding dat natuurlijk is, het bevat geen chemicaliën. En het is heel goed voor je, je kunt het in je haar, in je gezicht, in je wimpers doen."

"Je kunt het overal plaatsen, tussen je tenen voordat je gaat slapen en je slaapt erop en dan word je helemaal mollig wakker."

Sofia Use's haar man tijd weg als een kans om zichzelf in kokosolie te smeren

Volgens Sofia smeert ze zichzelf in met kokosolie voor het slapengaan en trekt ze een pyjama met lange mouwen en sokken aan, maar… alleen als haar man Joe Manganiello weg is.

"Ik doe het als Joe niet thuis is, ik ga niet als een slang naast hem zijn, als een gladde slang. Maar als hij de stad uit is, profiteer ik ervan."

Er gaan al jaren geruchten dat de ster haar lichaam in kokosolie zou smeren en haar met olie bedekte huid in plastic zou wikkelen. Sofia ontkende echter dat ze haar huid met plastic had bedekt en zei: "Het is logisch om het te doen, maar het zou te veel zijn."

Kokosolie is populair vanwege de voordelen voor de huid

Kokosolie wordt al eeuwenlang voor culinaire doeleinden gebruikt, het is zo veelzijdig dat koken niet het enige is. Het heeft helende en hydraterende eigenschappen die het geweldig maken voor je huid. Net als Sofia gebruiken veel beroemdheden kokosolie in hun schoonheidsroutines.

Er wordt gezegd dat het ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen heeft die acne kunnen behandelen. Volgens He althline: "Naast de effecten op acne en ontstekingen, kan het aanbrengen van kokosolie op je huid ook helpen om het gehydrateerd te houden."

"Het is ook aangetoond dat het helpt bij de behandeling van eczeem, een huidaandoening die wordt gekenmerkt door schilferige, jeukende huiduitslag."

"Kokosolie kan de poriën verstoppen. Het wordt aanbevolen om een kleine hoeveelheid te gebruiken en langzaam je tolerantie ervoor te testen voor mensen met een vette of gevoelige huid."

Het is duidelijk dat Sofia haar onderzoek deed, de vlekkeloze huid van de 47-jarige America's Got Talent-jury geeft haar een jeugdige gloed. Het is duidelijk dat de kokosolie wonderen doet voor haar huid.

Aanbevolen: