Million Dollar Listing'-cast beweert dat Netflix's 'Selling Sunset' nep is

Inhoudsopgave:

Million Dollar Listing'-cast beweert dat Netflix's 'Selling Sunset' nep is
Million Dollar Listing'-cast beweert dat Netflix's 'Selling Sunset' nep is
Anonim

Als het gaat om de wereld van reality-televisie, is er een scala aan selectie, maar het lijkt alsof er enige concurrentie is in La La Land. Netflix heeft onlangs hun nieuwste show uitgebracht, "Selling Sunset", die de dames van The Oppenheim Group volgt terwijl ze enkele van de meest luxe huizen in Los Angeles verkopen. Klinkt bekend? Dat komt omdat het een complete replica is van "Million Dollar Listing: Los Angeles".

Hoewel Bravo's "Million Dollar Listing" nu al 12 seizoenen in de lucht is, lijkt het alsof ze de weg hebben vrijgemaakt voor soortgelijke. Ondanks dat de dames van "Selling Sunset" huis na huis lijken te verkopen, lijkt het alsof het allemaal een complete leugen kan zijn! Aangezien het bekend is dat reality-televisie soms gescript is, is het heel goed mogelijk dat de show niet zo echt is als we denken, en de cast van "Million Dollar Listing" denkt dat ook!

Is "Selling Sunset" echt?

Netflix's nieuwste release, "Selling Sunset" volgt de levens van Chrishell, Davina, Christine, Mary, Heather en Maya, en hun reis om enkele van de populairste en duurste huizen in Los Angeles te verkopen. De dames van "Sunset" werken allemaal bij The Oppenheim Group onder makelaars, Jason en Brett Oppenheim, waar ze miljoenen dollars aan onroerend goed in Californië vertegenwoordigen, maar is dat waar kijkers naar kijken?

De show is gemaakt en geproduceerd door MTV-icoon Adam DiVello, die ook "The Hills" en "The City" heeft gemaakt, dus het was alleen maar passend voor "Selling Sunset" om hetzelfde soort sfeer te hebben als het komt tot zijn stijl en montage, maar hebben ze ook de formule gevolgd om realityshows om te zetten in scripted televisie? Er is één show die er zo over denkt! Net als bij "Selling Sunset" denkt BRavo's "Million Dollar Listing: Los Angeles", die nu al 12 seizoenen in de lucht is, niet dat deze show helemaal echt is.

De cast van "Million Dollar Listing" bracht een bezoek aan "WWHL with Andy Cohen" om nieuws over hun huidige seizoen te delen, maar Andy kon deze vastgoedmagnaten niet vragen wat ze van de nieuwe show van Netflix vonden. Cast-leden James, David, Altman, Josh en Tracy konden hun lach niet inhouden nadat hen werd gevraagd over "Selling Sunset" en wat ze daarna te zeggen hadden was behoorlijk schokkend.

Tracy Tutor, een van de hardst werkende vrouwen in onroerend goed, beweert dat de Netflix-show "niet echt over het verkopen van onroerend goed gaat. Het gaat over het daten van vrijgezellen in de Hollywood Hills". Jakkes! Daar bleef het echter niet bij. Collega-castmate, Josh Flagg had ook iets te zeggen over "Selling Sunset". Flagg, die de hele serie regelmatig in de populaire Bravo-show was, heeft nog nooit eerder een van de "Sunset" -dames gezien.

"Ik heb nog nooit een van die mensen op een beurs of openstaande makelaars gezien", zei Josh Flagg. De hele cast leek het eens te zijn met de beweringen van zowel Tracy als Josh over de vrouwen in "Selling Sunset", dus de kans dat ze echte makelaars zijn in een markt die zo competitief is als onroerend goed in Los Angeles, is vrij klein! De cast van "Million Dollar Listing" onthulde dat ze Jason en Brett Oppenheim wel kennen, maar als het gaat om de hoofdcast van de show, ziet het er niet al te warm uit. Het derde seizoen van "Selling Sunset" gaat in première op 7 augustus 2020, en we zijn klaar om deze dames huizen te zien verkopen, of niet.

Aanbevolen: