Dit is hoe Ariana Grande's tijd op 'Nickelodeon' was

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Ariana Grande's tijd op 'Nickelodeon' was
Dit is hoe Ariana Grande's tijd op 'Nickelodeon' was
Anonim

Na de hoofdrol in het populaire tv-programma Victorious, kreeg Ariana Grande haar eigen spin-off, Sam & Cat. Het duurde van juni 2013 tot juli 2014, dus het was van vrij korte duur, maar voor fans leeft de herinnering voort, want het was een lieve en onschuldige show. Het leek alsof Grande ineens een enorm succesvolle popster was die altijd al in de buurt was geweest en de hele tijd hitnummers uitbracht.

De zangeres heeft een vermogen van $ 150 miljoen en een prachtig huis in de Hollywood Hills, dus ze lijkt nu helemaal volwassen. Maar vroeger was ze een jong meisje en speelde ze in een Nickelodeon-show, en het is interessant om te horen hoe haar ervaring op het netwerk was. Laten we eens kijken naar Grande's verhaal over een jonge actrice zijn.

"Frustrerende" tijden

Hoewel mensen zeggen dat Ariana Grande geen lieverd is, volgen haar fans haar carrière al jaren en ze vonden het geweldig om naar haar te kijken op Victorious en Sam & Cat.

Ariana Grande zei dat het "frustrerend" was om Cat te spelen. Volgens Huffington Post deelde ze dat ze geen relatie had met Cat, dus dit was een moeilijke tijd voor haar. Ze zei: "Het was een zegen en een van mijn kinderdromen kwam uit. Lange tijd was ik gehecht aan een personage dat helemaal niet op mezelf leek. Het was een beetje frustrerend."

Grande heeft ook gezegd dat, omdat haar personage Cat zoveel fans had, ze zou "doen alsof ze meer op haar leek", aldus The Hollywood Reporter. Ze vervolgde: "Het heeft lang geduurd voordat ik dapper genoeg was om mezelf af te scheiden en mensen te laten zien hoe verschillend we eigenlijk zijn."

De zangeres zegt dat ze Cat "bewondert" omdat ze optimistisch is en "ze altijd negatieve obstakels zag als kansen om dingen goed te maken."

Dit is heel logisch, omdat acteurs vaak in de doos worden gestopt van het tv-personage dat ze speelden. Het kan voor het publiek onmogelijk zijn om ze als iets anders te zien dan die persoon, maar natuurlijk wil iedereen na een bepaald punt verder gaan.

Mensen vragen zich af of de set van Victorious aangenaam was, aangezien Grande zei dat een andere acteur gemeen tegen haar was. Ze vertelde in een interview met Seventeen: "Ik werkte met iemand die me vertelde dat ze me nooit leuk zouden vinden. Maar om de een of andere reden had ik gewoon het gevoel dat ik haar goedkeuring nodig had. Dus begon ik mezelf te veranderen om haar te plezieren. Het zorgde ervoor dat ik stopte sociaal en vriendelijk zijn. Ik was zo ongelukkig."

Meer drama

Het drama ging verder toen Victoria Justice zei dat ze nooit anders dan aardig was tegen Ariana Grande. Volgens Seventeen verscheen Justice in The Meredith Vieira Show en zei: "Er was eigenlijk een artikel in het tijdschrift Seventeen waarin ze had gezegd dat ze werd gepest en het tijdschrift zinspeelde erop dat ik het was." Justitie zegt dat Grande haar sms'te en zei dat ze het over iemand op Broadway had, niet over haar.

Het maakt niet uit over wie Grande het had, het klinkt alsof ze er niet echt van hield om in deze twee tv-shows te zijn.

Er was ook drama tussen Ariana Grande en Jennette McCurdy, die samen in de show speelden. Elite Daily zegt dat McCurdy zei dat haar connectie met Grande "zuster" was, maar dat ze niet altijd met elkaar overweg konden.

Volgens Elite Daily zeiden mensen dat Grande veel meer betaald kreeg dan haar co-ster, en de zangeres twitterde dat dat niet waar was. Grande zei: "Ik haat het om geruchten te adresseren en ik haat roddels, maar dit zit me echt dwars." Seventeen noemde ook de gespannen relatie tussen de twee co-sterren en zei dat McCurdy Grande niet meer volgde op sociale-mediaplatforms. Mensen vragen zich af of dit de reden is waarom de serie niet zo lang heeft geduurd.

Dankbaar

Hoewel de zangeres heeft gezegd dat het zwaar was, lijkt ze ook erg dankbaar dat ze op Nickelodeon was. In mei 2020 won ze de favoriete vrouwelijke artiest bij de Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2020: Celebrate Together.

Ze vond het geweldig om de prijs te krijgen en zei volgens ET Online: "Ik ben erg dankbaar. Nickelodeon zal altijd zo'n geweldige plek in mijn hart hebben, niet alleen vanwege Victorious en Sam & Cat en de geweldige jaren die ik met hen heb gewerkt, maar ook alleen voor SpongeBob, weet je?"

Hoewel Ariana Grande zei dat het spelen van Cat "frustrerend" was en ze ruzie had met twee van haar co-sterren, klinkt het alsof haar tijd op Sam & Cat en Victorious zeker een leerervaring was. Iedereen maakt moeilijke tijden door en het helpt hen te groeien, of ze nu beroemd zijn of niet, en nu is Grande een super succesvolle zangeres die veel gelukkiger lijkt.

Aanbevolen: