Hier is waarom Angelina Jolie een rol in 'Charlie's Angels' heeft afgewezen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Angelina Jolie een rol in 'Charlie's Angels' heeft afgewezen
Hier is waarom Angelina Jolie een rol in 'Charlie's Angels' heeft afgewezen
Anonim

Angelina Jolie heeft een behoorlijke rit gemaakt in de filmindustrie en door de jaren heen heeft ze een erfenis gesmeed die maar weinigen kunnen evenaren. Terwijl haar huwelijken en haar kinderen in het middelpunt van de media stonden, is Jolie erin geslaagd alles achter haar te laten om zich te concentreren op het zijn van een getalenteerde artiest en een prominente humanitair.

In de jaren 2000 werden verschillende oudere televisieprogramma's verfilmd, waaronder Charlie's Angels. Toen de film samenkwam, overwoog Jolie om een hoofdrol in de film te spelen.

Dus, waarom liet Angelina Jolie zo'n gouden kans liggen? Laten we de fijnere details eens nader bekijken!

Drew Barrymore en Cameron Diaz wilden Jolie

Een van de interessante dingen om op te merken over Angelina Jolie die mogelijk deelnam aan de Charlie's Angels-franchise in de jaren 2000, was dat Cameron Diaz en Drew Barrymore allebei buitengewoon geïnteresseerd zijn in het binnenhalen van de actrice om deel te nemen aan de serie.

Toen de casting van de film plaatsvond, was Angelina Jolie lang niet zo populair als Cameron Diaz en Drew Barrymore, wat betekent dat zij degenen zouden zijn die de bulklading van de film zouden afhandelen.

Dit was iets dat Angelina Jolie zelf aanraakte toen ze zei: "Drew Barrymore en Cameron Diaz zijn al beroemdheden, en ze zullen veel plezier beleven aan het vervalsen van hun afbeeldingen in Charlie's Angels."

Het is normaal dat een casting director of een filmregisseur iemand in gedachten heeft, maar het is iets heel anders om te zien dat andere leden van de cast iemand in gedachten hebben met wie ze willen samenwerken.

Een van de moeilijkste dingen van het werken op de set is het onderhouden van een relatie en professioneel samenwerken met andere mensen, dus het is cool om te zien dat Diaz en Barrymore allebei eisten dat Jolie aan boord zou komen.

Uiteindelijk zou de rol in kwestie naar Lucy Liu gaan, die er uiteindelijk zo goed in paste. Liu was in staat om een mooi contrast te vormen met wat Diaz in de Barrymore naar de tafel bracht, en het hielp het spionageteam zich een echte werkeenheid te voelen in plaats van een stuk fictie.

Hoewel het een grote kans was, zou Jolie goede redenen hebben om het uiteindelijk af te wijzen.

Waarom ze het afwees

Terwijl de meeste mensen in het bedrijf elke kans zouden aangrijpen om naast prominente filmsterren te schitteren in wat mogelijk zou kunnen uitgroeien tot een franchise, had Angelina Jolie serieus nagedacht over het nemen van de rol in de Charlie's Angels-film.

In 1999 sprak Angelina Jolie met Film Inc. over haar besluit om weg te blijven van de Charlie's Angels-film.

Jolie zou zeggen: …de redenen om het te doen zouden zijn om een stoere meid te spelen, en dat heb ik al gedaan. Bovendien wil ik niet zo blootgelegd worden door in een hele grote film te spelen.”

Ze zou ook openhartig zijn over het verschil in sterrendom dat ze had met haar medespelers die destijds veel groter waren en zei: Ik ben niet op dat punt in mijn carrière, dus het publiek zal niet zoveel hebben leuk om te zien hoe ik op hoge hakken rondloop terwijl ik slechteriken achtervolg en mijn haar loslaat.”

Het horen van deze woorden laat zien dat ze de juiste beslissing nam op basis van wat ze om haar heen zag gebeuren. Toch zou ze door de jaren heen nog steeds haar weg vinden naar tal van actiefilms.

Jolie had nog steeds veel actiehits

Het missen van een rol in Charlie's Angels heeft Angelina Jolie uiteindelijk niet tot zinken gebracht. Het stelde haar zelfs in staat om haar vleugels uit te slaan in andere rollen. Zoals we in de loop der jaren zouden gaan zien, zou ze uitgroeien tot een van de grootste vrouwelijke actiesterren die ooit op het grote scherm te zien was.

Fans hebben Jolie zien spelen in grote films zoals Tomb Raider en Wanted, en dit is slechts het topje van de ijsberg voor haar actiefilms. Mr. & Mrs. Smith en S alt zijn enkele andere opmerkelijke actiefilms waarin ze de hoofdrol heeft gespeeld.

Jolie maakt ook haar weg naar de MCU in de film, The Eternals, en fans kunnen niet wachten om te zien wat ze in die film naar de tafel gaat brengen. Het zal een enorme impact hebben op de MCU en het geeft haar nog een kans om een enorme actiefilm aan haar filmografie toe te voegen.

Hoe cool het ook zou zijn geweest om Jolie in Charlie's Angels te zien verschijnen, uiteindelijk werkte het voor iedereen perfect. De film had een perfecte cast en Jolie werd nog steeds een actiester.

Aanbevolen: