Waarom heeft Kristen Stewart een rol in 'Scream 4' afgewezen?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Kristen Stewart een rol in 'Scream 4' afgewezen?
Waarom heeft Kristen Stewart een rol in 'Scream 4' afgewezen?
Anonim

Kristen Stewart heeft behoorlijk wat tijd in de schijnwerpers gehad, van de Twilight-franchise tot een Academy Award-genomineerde actrice voor haar rol in Spencer. Fans zouden zeggen dat ze de perfecte actrice is om een rol te spelen in de iconische Scream-franchise, maar Stewart wees de kans om in de vierde aflevering van de film te spelen in 2011 af. Hierdoor vroegen fans zich af waarom ze niet in de nieuwe film verscheen. Dit is wat Stewart erover te zeggen had.

Kristen Stewart's acteerreis

Kristen Stewart is vooral bekend van haar iconische rol als Bella Swan in de Twilight-films. Niet alleen had Stewart daarna geweldige rollen, maar voor Twilight speelde ze ook in veel films. Enkele van haar meest bekende rollen vóór Twilight zijn in de films Panic Room, Speak en Zathura.

Maar in 2008 speelde ze Bella Swan en werd ze meteen een van de beroemdste actrices van de jaren 2010. Haar rollen na Twilight toonden haar vermogen om in totaal verschillende genres en zelfs meer verfijnde en volwassen rollen te acteren. Ze speelde Sneeuwwitje in Sneeuwwitje en de jager naast Chris Hemsworth, Lydia in Still Alice naast Julianne Moore en Sabina in een cult-klassieker reboot van Charlie's Angels. Ze speelde ook in een film genaamd Underwater en speelde de hoofdrol van de film, een spannende sciencefictionfilm die volgens Stewart soms best moeilijk te filmen was.

Natuurlijk was haar meest recente en veelgeprezen rol die van prinses Diana in de film Spencer. De film ging in 2021 in de bioscoop in première en Stewart is nu genomineerd voor een Academy Award voor haar vertolking van prinses Diana. Stewart onthulde dat het een beetje griezelig was toen ze de trouwjurk van prinses Diana droeg voor de film, maar noemde het ook een eer.

Na haar iconische rollen en tijd in de schijnwerpers, is het volkomen logisch dat ze zou worden gevraagd om te schitteren in de laatste Scream 4-film. Uiteindelijk wees Stewart het af en dit is waarom.

Kristen Stewart wees een iconische cameo af

Stewart werd benaderd om te schitteren in de vierde aflevering van Scream uit 2011 in de eerste moordscène. Deze openingsscène werd beroemd door de iconische verschijning van Drew Barrymore in de eerste film. Stewart zei: "Ik kan geen Drew doen. Ik kan dat niet aanraken. Weet je wat ik bedoel?"

Maar Stewart onthulde ook hoeveel ze van films houdt; “Ik hou zoveel van Neve Campbell. Ze was erg aardig voor me, en het was heel bevredigend dat ze een heel aardig persoon is. Ik hou van die film."

Op de vraag of ze in de toekomst een rol in een Scream-film zou kunnen overwegen, zei ze dat ze het script zeker zou lezen. Dit jaar is er een nieuwe Scream-film uitgekomen en Stewart was er niet bij betrokken, maar misschien komt er in de toekomst nog een Scream-film, aangezien is bevestigd!

Wat is Kristen Stewart tot nu toe?

Na twee jaar samen te zijn geweest met haar vriendin, Dylan Meyer, verloofden de twee zich eindelijk in november 2021. Stewart onthulde: "Ik wilde voorgesteld worden, dus ik denk dat ik heel duidelijk heb uitgestippeld wat ik wilde en ze heeft het genageld. We gaan trouwen, het gebeurt". Fans waren zo blij om te zien dat de twee de volgende stap zetten.

Natuurlijk is hun relatie niet te openbaar omdat Stewart niet op sociale media zit; Dylan Meyer heeft een Instagram waar ze een glimp van hun tijd samen plaatst.

Behalve dat ze helemaal gelukkig en verliefd is, krijgt Stewart veel steun voor haar rol als prinses Diana in Spencer. Stewart is genomineerd voor een Academy Award voor Beste Actrice, wat volgens haar vernederend was, en ze had nooit gedacht dat het voor haar zou gebeuren. Er gingen zelfs geruchten over Stewart voor Academy Award-nominaties als prinses Diana, alleen op basis van de Spencer-poster.

Stewart is al eerder genomineerd voor prijzen, maar dit is de eerste keer dat ze genomineerd is voor een Academy Award. Haar rol als prinses Diana ontving ook genomineerden voor de AACTA Awards, Golden Globe Awards, Satellite Awards en Critics' Choice Movie Awards. Dit is zeker haar meest geprezen rol en heeft laten zien dat ze in staat is te transformeren van Bella Swan naar een serieuzere en volwassener rol die het publiek kan zien.

Spencer kan op meerdere streamingplatforms worden bekeken. Fans kunnen haar zien als prinses Diana voordat de Academy Awards in première gaan, en het wordt onthuld of ze wint voor Beste Actrice. Fans hopen haar die prijs mee naar huis te zien nemen en geprezen te worden voor deze geweldige rol in Spencer. Maar wie weet krijgen fans haar misschien te zien in de volgende Scream-film.

Aanbevolen: