Reese Witherspoon legt uit hoe 'legaal blond' eigenlijk uitgevonden heeft om een hond in een tas te dragen

Inhoudsopgave:

Reese Witherspoon legt uit hoe 'legaal blond' eigenlijk uitgevonden heeft om een hond in een tas te dragen
Reese Witherspoon legt uit hoe 'legaal blond' eigenlijk uitgevonden heeft om een hond in een tas te dragen
Anonim

Witherspoon vroeg de hulp van Clea en Joanna om enkele van haar gedenkwaardige films en tv-looks te laten zien. Haar iconische garderobe omvatte de bijna volledig roze outfits van Elle Woods, de geliefde hoofdpersoon van de Legally Blonde-saga.

De filmreeks, die in 2001 werd afgetrapt door Legally Blonde, zag Witherspoon in 2003 opnieuw in Elle's fantastische kleren glippen voor Legally Blonde 2: Red, White And Blonde, terwijl een derde film momenteel in de maak is, mede geschreven door Never Have I Ever-maker Mindy Kaling.

"Niemand droeg een hond in een tas", zegt Witherspoon

In de clip probeerde Witherspoon haar oude kostuums, waaronder de legendarische roze mantel die Elle droeg nadat ze in de eerste film door haar vriend was gedumpt. Ze gleed zelfs terug in Elle's manier van praten, en verheugde Clea en Joanna met de oneliners van het personage.

Bij het doorzoeken van enkele dozen die ze van de set had bewaard, vonden de twee experts een knuffel met de kenmerken van de schattige chihuahua Bruiser van Elle Woods. Moonie, de hondenacteur die Bruiser speelde in beide films, stierf helaas in 2016, maar Witherspoon koesterde de tijd die ze samen doorbrachten.

Ze zei zelfs dat het Legally Blonde was die het idee uitvond om een hond in een tas rond te dragen voordat het mainstream werd.

“Toen droeg niemand een hond in een tas,” zei ze.

“Ze schreven het in het script, en ik dacht: ‘Echt waar? We gaan een hond in een tas dragen? Ik heb daar nog nooit echt van gehoord, '” vervolgde ze.

Reese Witherspoon's aankomende projecten

Reese Witherspoon met hondenacteur Moonie in Legally Blonde
Reese Witherspoon met hondenacteur Moonie in Legally Blonde

Witherspoon zei onlangs dat een van de scènes uit Legally Blonde tot haar favorieten aller tijden behoort.

Elle Woods spelen in de eindelijk juridische rechtszaak in de eerste film van de Legally Blonde-saga was "echt leuk om op te treden". Met de enorm verwachte derde aflevering op komst, zijn we er zeker van dat er meer memorabele scènes zullen zijn voor Witherspoon als Woods.

Naast het derde hoofdstuk in het verhaal van Elle, zal Witherspoon ook haar rol als acteur en producer hernemen in The Morning Show, tegenover Jennifer Aniston. Met haar productiebedrijf Hello Sunshine zal de actrice drie Netflix-films produceren en schitteren: sciencefictiondrama Pyros en romantische komedies Your Place Or Mine en The Cactus. Daarna gaat ze A White Lie produceren, met Euphoria-hoofdrolspeler Zendaya en een biopic over tennisster Martina Navratilova.

Aanbevolen: