Nick Cannon's aankondiging op de 1e B-Day van wijlen zoon zal je doen tranen

Inhoudsopgave:

Nick Cannon's aankondiging op de 1e B-Day van wijlen zoon zal je doen tranen
Nick Cannon's aankondiging op de 1e B-Day van wijlen zoon zal je doen tranen
Anonim

Nick Cannon en Alyssa Scott vieren wat de eerste verjaardag van hun zoon Zen zou zijn geweest. Maar de co-ouders hebben een speciale aankondiging gedaan ter ere van hun overleden zoon - ze beginnen een stichting om zijn leven te eren.

In december onthulde Nick tijdens een aflevering van The Nick Cannon Show dat het 5 maanden oude kind was overleden aan hersenkanker. "Het proces versnelde", zei hij over wat er gebeurde kort na de diagnose van Zen. "Als iemand weet hoe kanker is, het was kanker in de hersenen. En de tumor begon veel sneller te groeien."

Maar Nick had alleen maar positieve woorden over de veerkracht van de moeder van zijn zoon. "Alyssa was gewoon de sterkste vrouw die ik ooit heb gezien. Nooit ruzie gehad, nooit boos geweest", vervolgde Nick. "Ze was emotioneel als dat nodig was, maar was altijd de beste moeder en blijft de best mogelijke moeder."

Hoe de Stichting Nicks overleden zoon zal eren

Nick en Alyssa onthulden hun plannen voor de stichting in een gezamenlijke Instagram-post die donderdag werd geplaatst. Het bevatte verschillende foto's van een verlichtingsceremonie ter ere van Zen en om het nieuwe goede doel aan te kondigen, genaamd Zen's light.

Op de afbeeldingen leek Alyssa een babybuil te hebben. Ze verwacht naar verluidt een tweede kind met Nick. Dit zou echter in totaal zijn 10e kind zijn.

De cabaretier verwacht momenteel zijn 8e kind met model Brie Tiesi. Het paar bevestigde het nieuws in januari, een maand na het overlijden van Zen. Abby De La Rosa, die een 1-jarige tweelingzonen deelt met Nick, bevestigde eerder dit jaar ook dat ze zwanger is van een derde kind.

Nick Cannon heeft een 5-jarige zoon, Golden, en een 1-jarige dochter, Powerful Queen, met zijn ex-vriendin Brittany Bell. Hij deelt zijn oudste kinderen, de 11-jarige tweeling Moroccan en Monroe, met zijn ex-vrouw Mariah Carey.

Vorig jaar zei Nick dat hij het celibaat inging nadat hij binnen een jaar vier nieuwe kinderen had verwelkomd, hoewel Brie's zwangerschap pas een paar maanden later werd aangekondigd. De televisiepersoonlijkheid heeft ook gezegd dat hij denkt dat hij klaar is met het krijgen van kinderen (en zelfs een vasectomie overwoog), omdat hij vindt dat zijn tijd al verdeeld is. Maar met schijnbaar nog drie baby's op komst, kan Nick zich maar beter voorbereiden om een nog drukkere vader te worden.

Aanbevolen: