Hoe het leven van Steve Carell eruitzag vóór 'The Office

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Steve Carell eruitzag vóór 'The Office
Hoe het leven van Steve Carell eruitzag vóór 'The Office
Anonim

Steve Carell is het meest bekend om zijn rol als Michael Scott in de films van NBC Het kantoor. Het iconische personage zal zeker zijn waar hij altijd om herinnerd zal worden. Hij heeft veel projecten gedaan sinds hij dat personage speelde dat fans heel goed kennen en zeker hebben gezien, maar hoe zit het met zijn leven vóór The Office ?

Carells pre-Michael Scott-dagen zijn niet zo bekend. Hij kreeg de rol in de sitcom op 42-jarige leeftijd. Wat deed hij precies al die jaren daarvoor? De waarheid is dat Carell een entertainer was lang voordat hij werd gecast als 's werelds beste baas. Hij was gewoon een tijdje niet zo bekend.

Voor The Office ging Carell naar de universiteit, deed improvisatie en commercials, deed auditie voor SNL en werd verliefd op zijn vrouw Nancy. Het is moeilijk te geloven dat de man een leven had voor Michael, maar hij deed het echt.

8 Hij ging naar Denison University

Carell studeerde in 1984 af met een bachelor in geschiedenis aan de Denison University. Carell groeide op in Acton, Massachusetts en verhuisde naar Granville, Ohio om te studeren. Het is dezelfde universiteit waar zijn vriend en filmco-ster Jennifer Garner op zat, maar niet tegelijkertijd. Carell was vier jaar lang de keeper van het ijshockeyteam van de school en was ook lid van de improvisatiegroep van de universiteit. Ja, die schaatsvaardigheden die Carell op The Office demonstreerde, gaan terug naar zijn studententijd als ijshockeykeeper.

7 Hij studeerde aan Second City in Chicago

Volgens de website van Second City heeft Carell bijna tien jaar in Chicago doorgebracht om daar improvisatie te studeren en les te geven. Wie wist dat hij zoveel training achter de rug had lang voordat hij de rol van Michael Scott kreeg? Onnodig te zeggen dat Carell een beetje beter is in improvisatie dan zijn fictieve personage. Carell bracht zijn tijd door in Second City naast nu beroemde sterren als Amy Sedaris, Stephen Colbert en Jackie Hoffman.

6 Hij was kort in de film Curly Sue

Carell was heel kort te zien in de film Curly Sue; hij was eigenlijk een uitgelichte extra. Hij speelde een ober genaamd Tesio in de openingsscène. De film werd uitgebracht in 1991 toen Carell 29 was. Het was zijn eerste filmrol. Met zo'n klein deel is het moeilijk te geloven dat hij een van de grootste komische sterren in Hollywood zou worden, maar hey, iedereen moet ergens beginnen.

5 Hij werd verliefd op zijn vrouw, Nancy

Carell ontmoette zijn vrouw, Nancy Walls, in Second City in Chicago. Ze was eigenlijk een student in een van de lessen die hij daar gaf. Ze werkte als barman in een bar die Carell vaak bezocht en het klikte tussen de twee. Het duurde echter enige tijd voordat ze een relatie begonnen, omdat ze allebei erg verlegen waren en geen van beiden de eerste stap zouden zetten. De twee kwamen uiteindelijk bij elkaar en trouwden in 1995.

4 Zijn vrouw werkte bij SNL

Walls werkte aan Saturday Night Live voor het seizoen 1995-1996. Daarna wilde ze een gezin stichten en kinderen krijgen, dus maakten Carell en zijn vrouw de overstap naar Los Angeles. Carell zou later door de jaren heen een paar afleveringen van SNL hosten, gek genoeg. Zijn vrouw verscheen zelfs tijdens een van zijn monologen. Carell maakte een grap in een van zijn monologen dat hij ooit auditie deed voor SNL, maar later tweette dat het niet waar was en slechts een deel van een grap. Carell zou geweldig zijn geweest als lid van de SNL-cast, dat is zeker.

3 Hij werd opgemerkt in Bruce Almighty

Carells eerste opvallende filmrol vóór The Office was de rol van de presentator in Bruce Almighty. Hij had één scène die zeer memorabel was, aangezien het personage van Jim Carrey zijn superkrachten als God gebruikte om Carells personage, Evan, een hoop gebrabbel te laten spreken. Carell was briljant in de scene en zorgde ervoor dat hij opgemerkt werd vanwege zijn uitstekende en hilarische werk. Zijn karakter werd zo populair dat ze hem zijn eigen film gaven, Evan Almighty.

2 Hij had een kind

Voordat hij de rol van Michael Scott kreeg, hadden Carell en Walls samen een dochter. Elisabeth Anne werd geboren in 2001. Kort nadat hij de rol in The Office kreeg, kregen ze hun zoon, John, die in 2004 werd geboren. De pilot-aflevering van The Office werd datzelfde jaar in februari opgenomen. Carell vertelde ET in 2017 dat zijn kinderen niets hebben gezien wat hij heeft gedaan, inclusief The Office. Hij zei tegen hen dat hij gewoon "papa" is en ze zijn niet erg onder de indruk van hem. Klinkt zo gek, toch?

1 Hij deed een sitcom vlak voor het kantoor

Voordat hem een rol in The Office werd aangeboden, was Carell gebonden aan een andere sitcom genaamd Come to Papa en kon hij zich niet binden aan een andere serie. Gelukkig voor de producers van The Office, werd die sitcom waaraan hij gebonden was een flop en werd geannuleerd. Ze wilden hem voor de rol van Michael en hij kon de baan aannemen. Als de andere show van Carell niet was geannuleerd, zou Bob Odenkirk in de rol van Michael zijn gecast.

Aanbevolen: