Hadden Julia Roberts en Denzel Washington problemen achter de schermen?

Inhoudsopgave:

Hadden Julia Roberts en Denzel Washington problemen achter de schermen?
Hadden Julia Roberts en Denzel Washington problemen achter de schermen?
Anonim

Tenzij je Jeff Garlin van Curb Your Enthusiasm bent (die een hekel heeft aan Julia Roberts), wordt de Pretty Woman-ster algemeen gezien als een ongelooflijk verleidelijke vrouw. Maar een grote ster weigerde naar verluidt om haar lippen op elkaar te sluiten.

Hoewel Julia de afgelopen decennia publiekelijk één perspectief heeft gehandhaafd, is haar hoofdrolspeler veel stiller geweest over de reden waarom hij de scène had laten knippen. Hier is alles wat we weten…

Julia Roberts kreeg niet te zoenen… Denzel Washington

Ja, Denzel Washington weigerde Julia Roberts te kussen in de film uit 1993, The Pelican Brief. Denzel en Julia waren destijds twee van de grootste filmsterren ter wereld. Ze werden ook gezien als twee van de meest aantrekkelijke. Mensen van alle leeftijden bezwijmden over de twee en dat is een deel van de reden waarom Denzel besloot een statement te maken door de Pretty Woman-ster niet te kussen, aldus Julia.

Julia Roberts heeft een paar grote vetes gehad met beroemde mensen. Vooral de gedeelde haat tussen haar en Nick Nolte is beroemd. Aan de andere kant, net als het feit dat regisseur Steven Spielberg nooit meer met haar wilde werken nadat ze samen Hook hadden neergeschoten. Maar Julia's relatie met Denzel v alt niet in deze categorie. Tot op de dag van vandaag blijven Julia en Denzel buitengewoon goede vrienden. Julia heeft zelfs een hechte band met de oude vrouw van Denzel.

Julia was eigenlijk degene die Denzel Washington voorstelde aan de regisseur van de film, Alan J. Pakula. En Julia wordt geciteerd als te zeggen dat Denzel dingen deed met de rol die gewoon niet in het scenario stonden. Hij tilde het naar nieuwe hoogten… Maar is dat echt zo verrassend? Het is tenslotte Denzel die Washington in de maling neemt.

Maar vanwege de elektrische chemie van Julia en Denzel op het scherm en het feit dat ze liefdesbelangen speelden, vroegen fans zich jarenlang af waarom de twee niet op het scherm zoenden.

Aanvankelijk gaven fans Julia de schuld van deze beslissing en beweerden ze dat ze weigerde om romances op het scherm te hebben. Maar dit is iets wat Julia in een interview met Newsweek weerlegde en licht wierp op wat er werkelijk tussen hen achter de schermen gebeurde. "Ik heb door de jaren heen zoveel moeite gedaan om Denzel niet te kussen in die film. Heb ik geen hartslag? Natuurlijk wilde ik Denzel kussen. Het was zijn idee om die verdomde scènes eruit te halen."

De echte reden waarom Denzel Washington weigerde Julia Roberts te kussen… Volgens Julia en bijna alle anderen

Volgens Cheatsheet maakte Denzel Washington duidelijk dat hij Julia Roberts niet zou kussen in The Pelican Brief uit 1993 omdat het niet eerlijk was tegenover zwarte vrouwen. "Zwarte vrouwen worden niet vaak gezien als objecten van verlangen op film. Ze zijn altijd mijn belangrijkste publiek geweest", zei Denzel Washington tegen Newsweek.

Daarom gelooft Julia dat Denzel van mening was dat het kussen van een bekende blanke vrouw zijn grootste fans een slechte dienst zou bewijzen, vooral omdat gekleurde vrouwen niet werden aangekondigd als de 'gewenste' leidende dames in de begin jaren 90. De reden waarom Denzel weigerde Julia Roberts op het scherm te kussen, zou echter verder gaan dan deze nobele positie. In feite kwamen ze van zeer reële reacties dat het zwarte publiek zijn vroege film had, The Mighty Quinn, waarin hij een blanke actrice kuste (Mimi Rogers). De scène werd negatief beoordeeld door zwarte vrouwelijke kijkers toen het werd getest, waardoor Denzel de regisseur ertoe aanzette de scène uit de uiteindelijke film te verwijderen.

Dus, toen The Pelican Brief een paar jaar later zijn bureau kruiste, deed Denzel de preventieve aanval om de kusscène te laten verwijderen vóór de hoofdfotografie. Tenminste, dit is al tientallen jaren het verhaal in Hollywood. De vertegenwoordigers van Denzel hebben de claim van Julia echter betwist, maar hebben nooit concrete redenen gegeven waarom. En Julia is lang niet de enige die gelooft dat Denzel heeft geweigerd om blanke vrouwen op het scherm te kussen.

Voor zowel Man On Fire als Virtuosity deden geruchten de ronde over Denzel, aangezien geen van beide films (met een blanke liefdesinteresse) een kusscène kreeg. Sterker nog, Denzel heeft schijnbaar een punt gemaakt om geen enkele blanke actrice in zijn films te kussen tot 2012's Flight, waar hij Kelly Reilly kuste.

Hoewel de geruchten over Denzels ware redenen om Julia Roberts niet te kussen op het scherm (of een blanke actrice tot 2012) constant en wijdverbreid waren, is de waarheid dat we nooit echt zullen weten of dit waar is. Dit komt omdat Denzel een uiterst privépersoon blijft. Hij heeft liever dat je naar dingen gissen dan gewoon naar buiten komt en het zegt. Maar het lijkt meer dan aannemelijk dat hij een groot statement maakte voor en namens zijn kernpubliek toen hij besloot om geen lippen te sluiten met Julia op het grote scherm.

Aanbevolen: