Wat fans zeggen over de eerste blik op Harry Styles' 'Don't Worry Darling

Inhoudsopgave:

Wat fans zeggen over de eerste blik op Harry Styles' 'Don't Worry Darling
Wat fans zeggen over de eerste blik op Harry Styles' 'Don't Worry Darling
Anonim

Wanneer de aankomende release zijn previews debuteert, gaan fans het internet op om erover te praten. Of het nu een Netflix-release is, een grote aanpassing van een videogame of iets met een terugkerende ster, er is altijd iets te zeggen over een nieuwe release.

Harry Styles heeft furore gemaakt als acteur en later dit jaar zal hij te zien zijn in Don't Worry Darling, een thriller met Florence Pugh. Fans hebben een eerste blik op de film gekregen en we hebben een aantal van hun reacties verzameld.

Harry Styles is een grote ster

Als het gaat om de grootste namen in de entertainmentindustrie, geniet Harry Styles momenteel met een select groepje van zijn plaats aan de top. De man staat al sinds zijn jeugd in de schijnwerpers en hij is steeds populairder geworden, terwijl hij ook het respect dat mensen hem geven toenam.

Styles werd een ster met One Direction, en toen hij er alleen op uit ging, vond hij een unieke stem in de muziekindustrie. Hierdoor is hij nu een van de grootste muziekacts ter wereld.

Indrukwekkend, hij heeft ook laten zien een capabele acteur te zijn. Tot nu toe was de acteur te zien in Dunkirk 2017 en in de MCU-film Eternals.

Later dit jaar verschijnt hij opnieuw op het grote scherm.

Hij speelt in 'Don't Worry Darling' met Florence Pugh

Binnenkort krijgen fans van Harry Styles de kans om hem te zien schitteren in Don't Worry Darling met Florence Pugh en een ongelooflijk getalenteerde cast.

Volgens Deadline gaat de film over "een ongelukkige huisvrouw in de jaren vijftig [die] een verontrustende waarheid ontdekt, terwijl haar liefhebbende echtgenoot een duister geheim verbergt."

Andere opmerkelijke leden van de cast zijn Olivia Wilde, Gemma Chan en Chris Pine. Al deze artiesten zullen hun A-game naar de tafel brengen, en deze psychologische thriller heeft een wereld van potentieel met alleen de cast.

Voor de onbekende, dit is toevallig het project waar Shia LaBeouf ooit aan gehecht was, maar na problemen achter de schermen werd hij opgestart in het voordeel van Harry Styles.

Na Shia's vertrek vertelde Olivia Wilde, die ook de film regisseert, over haar beleid op de set.

"Iemand, die een zeer gevestigde acteur en regisseur in deze industrie is, gaf me echt verschrikkelijk advies dat nuttig was, omdat ik gewoon wist dat ik het tegenovergestelde moest doen. Ze zeiden: 'Luister, de manier om respect te krijgen op een set moet je drie argumenten per dag hebben. Drie grote argumenten die je macht herstellen, iedereen herinneren die de leiding heeft, het roofdier zijn.' Dat is het tegenovergestelde van mijn proces. En ik wil dat allemaal niet.… Het no a–holes-beleid, het plaatst iedereen op hetzelfde niveau, "zei Wilde.

Natuurlijk heeft een film met zoveel hype en deze getalenteerde cast veel buzz, en sinds de eerste preview uitkwam, hebben mensen er elke seconde over gesproken.

Wat fans zeggen over de eerste look

Een Reddit-gebruiker verklaarde dat hun opwinding toenam na het zien van de trailer.

"Was hier redelijk enthousiast over, simpelweg op basis van de betrokkenen, maar dat is exponentieel gestegen. Verdomme, dit is een effectieve trailer", schreven ze.

Een andere gebruiker wees erop dat deze film aan de oppervlakte veel positieve dingen heeft, vooral de cinematografie.

"Het ziet er erg mooi uit. Opgewonden om Florence Pugh weer een krachtpatser te zien leveren, opgewonden om Chris Pine te zien als een snode slechterik, opgewonden om Kiki Layne en Gemma Chan in interessante rollen te zien en opgewonden om naar Harry te kijken Het gezicht van Styles. Dat alles plus de cinematografie klinkt voor mij als een goede tijd in de bioscoop", schreven ze.

Alles was echter niet positief, aangezien iemand erop wees dat de preview van deze film erg vertrouwd aanvoelde.

"Ik vind Florence Pugh fantastisch, ze stijgt snel op de lijst met acteurs die ik zoek. Dit lijkt ook een geweldige rol voor Chris Pine. Dit ziet er echter uit als een mooie film, alleen al van deze trailer voelt niet zo nieuw/fris aan. Ik weet niet zeker of het alleen de gelijkenis is met Stepford Wives, of iets anders (voelt alsof 'gevaar verborgen onder een perfecte stad' veel is gedaan, zelfs in Desperate Housewives), maar ik heb het gevoel dat ik eerder soortgelijke dingen heb gezien, " verklaarden ze.

Don't Worry Darling zal in september officieel worden uitgebracht en hopelijk zal het kunnen voldoen aan de verwachtingen die erop zijn gesteld na de eerste trailer.

Aanbevolen: