Alle drama achter de schermen uit de nieuwe film van Harry Styles, Don't Worry Darling, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Alle drama achter de schermen uit de nieuwe film van Harry Styles, Don't Worry Darling, uitgelegd
Alle drama achter de schermen uit de nieuwe film van Harry Styles, Don't Worry Darling, uitgelegd
Anonim

De langverwachte Harry Styles en Florence Pugh-film, Don't Worry Darling, zal in september eindelijk in de bioscopen verschijnen. Het lijkt erop dat meer mensen zich zorgen maken over wat er achter het scherm gebeurt dan ervoor. Geregisseerd door Olivia Wilde, zijn de opnames gevuld met drama van actrices die uit elkaar vallen, herschikkingen, de wereldwijde pandemie en de echte relatie tussen regisseur en ster.

De film gaat over een experimentele gemeenschap en een huisvrouw (Florence Pugh) die begint te vermoeden dat het bedrijf van haar man (Harry Styles) verontrustende geheimen verbergt.

Sinds de promotie voor de film een paar maanden geleden begon, hebben deze film en deze cast de krantenkoppen gehaald. Dus wat gebeurde er achter de schermen om van dit fictieve drama een waargebeurd drama te maken tussen co-sterren en crewleden achter de schermen.

9 Maak je geen zorgen over Darlings controversiële romantiek op de set

Meer mensen zullen waarschijnlijk weten over de aanstaande release van Don't Worry Darling vanwege de romance van Olivia Wilde en Harry Styles.

Wilde en Styles maakten hun publieke debuut op de bruiloft van Styles' zaakwaarnemer Jeffrey Azoff in januari 2021. Hoewel er geruchten gaan dat ze een affaire hadden op de set, zeiden het paar en anoniem dat er niets gebeurde tot na haar breuk met Sudeikis. “Olivia was super professioneel, zowel zij als Harry. We waren allemaal verrast om te horen dat ze een item waren en realiseerden ons niet eens dat ze een stel waren totdat het nieuws publiekelijk bekend werd, zei een vaste insider.

Een andere bron vertelde Page Six: “We waren de film aan het filmen op het hoogtepunt van COVID. Iedereen had een taak, en daar waren we op gefocust. Ik heb Harry en Olivia zeker niet over elkaar heen gezien!”

8 Maak je geen zorgen Darling Regisseur, Olivia Wilde kreeg voogdijpapieren op het podium om de film te promoten

In april, tijdens een vroege presentatie voor de film op CinemaCon, kreeg Wilde voogdijpapieren van haar ex-partner, Jason Sudeikis. Dit was op de vroegste controverses in verband met deze film.

"Op elke andere werkplek zou het als een aanval worden gezien", zei Wilde over het incident. “Het was echt verontrustend. Het had niet mogen gebeuren.”

Sudeikis heeft sindsdien ontkend dat hij de hinderlaag op het podium heeft georkestreerd

7 Is er een rift tussen Florence Pugh en Olivia Wilde?

Bij het filmen van de film die in februari vorig jaar werd verpakt, vierde hoofdrolspeelster Florence Pugh dit door een aantal foto's van achter de schermen van de set te delen en iedereen te bedanken voor hun betrokkenheid op haar Instagram. Ze bedankte met name de crew, maar noemde niets van de cast of de regisseur.

Hoewel Olivia Wilde de film zwaar promootte, heeft Florence er nauwelijks over gesproken op haar sociale media. Er is ook bevestigd dat ze beperkte pers voor de film zal doen. Ze heeft ook gestroomlijnd om te communiceren met Olivia Wilde op sociale media.

6 Was er een affaire op de set tussen Harry Styles en Olivia Wilde tijdens Don't Worry Darling?

De geruchten over een vete tussen Florence Pugh en Olivia Wilde dateren van een Page Six-rapport in juli, waarin werd opgemerkt dat Pugh niet blij was met het zien van Olivia Wilde en Harry Styles "over elkaar heen op de set", voornamelijk vanwege aan het feit dat Wilde nog steeds samen was met Ted Lasso-acteur, Jason Sudeikis.

Wilde en Sudeikis gingen later dat jaar uit elkaar na negen jaar samen, maar ze waren nog steeds samen tijdens een groot deel van de productie. Er werd gemeld dat Sudeikis de set zou bezoeken met de twee kinderen van het paar.

Dit is in tegenspraak met wat een bron in januari 2021 aan Us Weekly vertelde: “De verloving werd begin vorig jaar afgeblazen, zoals eerder werd gemeld. Harry was op geen enkele manier de reden voor hun splitsing.”

5 Argumenten over seksscène in Don't Worry Darling

Olivia Wilde heeft vaak gezegd hoe integraal de seksscènes in de film zijn en hoe ze het publiek met de personages zullen verbinden.

Intussen zei Florence Pugh in haar interview met Harper's Bazaar dat ze ongelukkig was toen de seksscènes het belangrijkste onderwerp van het gesprek werden nadat de teaser-trailer was uitgebracht. Ze heeft ook gezegd dat ze er niet meer over zal praten. Ze verklaarde: Als het wordt teruggebracht tot je seksscènes, of om te zien hoe de beroemdste man ter wereld iemand neerha alt, is dat niet waarom we het doen. Het is niet waarom ik in deze branche zit.

“Natuurlijk, de aard van het inhuren van de beroemdste popster ter wereld, zul je zulke gesprekken voeren. Dat is gewoon niet wat ik ga bespreken omdat [deze film] groter en beter is dan dat. En de mensen die het hebben gemaakt zijn groter en beter dan dat.”

4 Is Shia LaBeouf ontslagen door Don't Worry Darling?

Olivia Wilde gaf een interview waarin ze zei dat ze Shia LaBeouf in 2020 ontsloeg om een "veilige, vertrouwde omgeving" op de set te creëren, en beweerde dat zijn acteerproces "niet bevorderlijk was voor het ethos" dat ze in haar eiste producties.

LaBeouf heeft deze bewering ontkend en gezegd dat hij uit eigen beweging vertrok omdat hij "geen tijd kon vinden om te repeteren" met de andere acteurs. LaBeouf was oorspronkelijk bedoeld om Jack te spelen, de romantische partner van Pugh's personage Alice. De rol wordt nu gespeeld door Harry Styles.

LaBeouf liet naar verluidt een video zien van Wilde die hij in augustus 2020 naar Variety werd gestuurd om zijn beweringen te staven. In de video is te horen hoe Wilde zegt: "Ik heb het gevoel dat ik er nog niet klaar voor ben om dit op te geven, en ook ik ben diepbedroefd en ik wil dit uitzoeken."

Ze lijkt de spanning tussen LaBeouf en co-ster Florence Pugh te noemen: Ik denk dat dit misschien een beetje een wake-up call is voor Miss Flo. Als ze zich echt inzet, als ze er op dit moment echt haar hart en hart voor inzet en als jullie vrede kunnen sluiten - en ik respecteer jouw standpunt, ik respecteer het hare - maar als jullie het kunnen, wat denken jullie dan ? Is er hoop?”

3 Geruchten over loonverschillen tussen acteurs over Don't Worry Darling

Olivia Wilde moest de geruchten over een loonverschil tussen Florence Pugh en Harry Styles ontkennen. Het gerucht ging online dat haar echte partner Styles "drie keer meer verdiende" dan Pugh.

Wilde ontkende dit ten stelligste en vertelde Variety in een e-mail dat de suggestie haar "van streek maakte". "Ik ben een vrouw die al meer dan 20 jaar in dit vak zit, en het is iets waar ik voor mezelf en anderen voor heb gevochten, vooral als regisseur", schreef ze in een e-mail aan de publicatie. "Er is absoluut geen geldigheid voor die beweringen."

2 Maak je geen zorgen Darling slecht getest

Een gebruiker ging naar de forums van Gold Derby om te praten over de testvertoning waar hij een eerste blik kreeg op deze film, waarin ook Chris Pine, Kiki Layne en Gemma Chan te zien zijn. Het nieuws ziet er niet goed uit, ik herinner me dat testvertoningen vroege, ruwe films laten zien.

"Het drama dat rond de film wordt gecreëerd, lijkt louter toeval om het feit te verdoezelen dat het een absoluut misfire en een absolute puinhoop was, en in het minst geen leuke."

"Het is plat. De uitvoeringen waren vlak. Het verhaal v alt snel uit elkaar en wordt snel rommelig. Het script, DE DIALOOG, De regie, De cast, (buiten Flo deed ze haar best) Helemaal slecht helemaal rond, " voegde de gebruiker toe.

"Ik heb het ook gezien, en ik vond het niet zo erg!!" iemand anders zei in een Reddit-bericht: "Absoluut Rocky, maar Florence was goed! Ik ben het ermee eens dat het meer om het spektakel gaat dan om de eigenlijke film, maar ik denk dat dat in hun voordeel zal werken."

De Reddit-gebruiker voegde toe: "Ik was niet onder de indruk van het einde, maar uit angst voor spoilers, dat is alles wat ik zal zeggen! Harry was in orde, ik weet niet zeker of zijn aanwezigheid op het podium zich verta alt naar het scherm."

1 Internet bespotte Wilde's "Fanfic" Moodboards voor Don't Worry Darling

In de aanloop naar de release van haar volgende regieproject deelde Olivia Wilde moodboards die ze voor de sterren had gemaakt - en het internet kon niet stoppen met lachen. Wilde deelde twee moodboards - een voor Jack (Styles) en een voor Alice (Pugh) - waarin stond dat de hele collectie "80 miljard" pagina's lang was.

Twittergebruikers konden niet stoppen met lachen om hoe goedkoop en tiener ze eruit zagen. "Ik maakte in 2013 de slechtst mogelijke collage voor mijn wattpad-fanfic-cover", zei een Twitter-gebruiker.

Don't Worry Darling gaat in première op het Filmfestival van Venetië, dat op 31 augustus in Italië begint en tot en met 10 september duurt. De première in de VS is op 23 september.

Aanbevolen: