Het drama rond Olivia Wilde's Don't Worry Darling

Inhoudsopgave:

Het drama rond Olivia Wilde's Don't Worry Darling
Het drama rond Olivia Wilde's Don't Worry Darling
Anonim

Scandal heeft Olivia Wilde's Don't Worry Darling vrijwel gevolgd sinds het filmen van de film begon. Van de geruchten over haar relatie met Harry Styles (en de overtuiging dat de relatie een publiciteitsstunt is) tot haar vermeende ruzie met haar crew, de regisseur heeft nauwelijks een moment van rust gekregen sinds de start van het project.

Nu is er nog meer drama opgedoken, met teksten die zijn gepubliceerd over gesprekken tussen haar en de controversiële acteur Shia LaBeouf. Dit zijn de laatste ontwikkelingen.

De vermeende vete tussen Florence Pugh en Olivia Wilde

Olivia Wilde's aankomende film Don't Worry Darling is een van de meest verwachte films van het jaar, niet alleen omdat het het tweede project van de regisseur is na haar verbluffende succes met Booksmart, maar ook vanwege al het drama eromheen. Het heeft zeker de aandacht van het publiek getrokken, vooral sinds Olivia's vermeende vete met ster Florence Pugh. Hoewel de actrice haar vermeende ruzie met haar regisseur niet heeft erkend, ontstonden er geruchten omdat, op de dag dat de Don't Worry Darling-trailer werd uitgebracht, Florence ervoor koos om haar andere aankomende film, Christopher Nolan's Oppenheimer, te posten. Dit werd uitgelegd als slechte timing en niets meer, maar fans pikken dat niet.

Olivia Wilde heeft sindsdien echter het acteerwerk van Florence Pugh geprezen en gezegd dat er geen waarheid is in de geruchten. Hoewel Florence het onderwerp nog moet aansnijden, is er nog steeds geen bewijs van een echte ruzie tussen de twee vrouwen, dus iedereen zal moeten afwachten.

Het Shia LaBeouf-schandaal

Toen FKA Twigs haar voormalige partner Shia LaBeouf beschuldigde van aanranding en andere vormen van misbruik, werd hij begrijpelijkerwijs een zeer controversiële figuur. Hij zou oorspronkelijk de hoofdrol spelen in Don't Worry Darling, maar werd later vervangen door Harry Styles. De ruzie met Olivia Wilde begon enkele dagen geleden toen ze beweerde hem te hebben ontslagen.

"Hij heeft een proces dat in sommige opzichten een strijdlustige energie lijkt te vereisen, en ik geloof persoonlijk niet dat dat bevorderlijk is voor de beste prestaties", zei ze. "Ik geloof dat het creëren van een veilige, vertrouwde omgeving de beste manier is om mensen hun beste werk te laten doen. Uiteindelijk is het mijn verantwoordelijkheid tegenover de productie en de cast om hen te beschermen."

Volgens Shia was dat echter niet wat er gebeurde, en hij plaatste screenshots van teksten tussen hem en de regisseur. "Jij en ik kennen allebei de redenen voor mijn vertrek. Ik stopte met je film omdat je acteurs en ik geen tijd konden vinden om te repeteren," verklaarde hij.

Don't Worry Darling komt uit op 23 september, dus tot die tijd kan er nog veel gebeuren. Laten we hopen dat de bitterheid van de cast tegen die tijd opgelost kan zijn.

Aanbevolen: