Twitter roept DC op nadat ze Marvel's 'What If' hebben getolereerd omdat ze 'Campy' zijn

Inhoudsopgave:

Twitter roept DC op nadat ze Marvel's 'What If' hebben getolereerd omdat ze 'Campy' zijn
Twitter roept DC op nadat ze Marvel's 'What If' hebben getolereerd omdat ze 'Campy' zijn
Anonim

DC schiet schoten op Marvel nadat de studio de eerste aflevering van What If…? heeft uitgebracht

Op 11 augustus brachten de Marvel-studio's de eerste aflevering uit van hun nieuwe animatieserie getiteld What If…?, gebaseerd op de gelijknamige strips. In tegenstelling tot WandaVision en Loki, wat als…? herdenkt opmerkelijke gebeurtenissen in de MCU en creëert een multiversum van oneindige mogelijkheden.

Critici waren enthousiast over de serie, maar rivaliserende studio DC lijkt daar anders over te denken en maakte van de gelegenheid gebruik om Marvel te onderzoeken voor het maken van 'campy-films'.

DC vuurt schoten af op Marvel

Marvel Studios vraagt fans om "Question Everything" met de hashtag "WhatIf" als promotionele activiteit voor hun nieuwe show. DC sprong op de kar en besloot de studio te trollen voor het soort films dat ze maakten.

"WhatIf jullie konden films maken die niet campy waren?" het officiële DC Doom Patrol Twitter-account schreef naar het platform.

Twitter-gebruikers waren woedend op DC voor het trollen van Marvel toen hun eigen uitgebreide universum in puin lag, en riepen de studio in hun reacties.

"WhatIf jullie hebben stripboekshows gemaakt waar mensen echt naar hebben gekeken en die Emmy-nominaties hebben opgeleverd?" schreef een gebruiker.

Een andere fan vroeg DC om betere tv-shows te maken in plaats van hun superieuren te bespotten. "WhatIf maakte je je zorgen over het maken van een goede show in plaats van te proberen met je superieuren te praten. Je bent niet op hun niveau, "zei een ander.

“WhatIf je focust op het goed maken van je live action-universum voordat je de spot drijft met Marvel’s…” schreef een derde.

Sommige Twitter-gebruikers noemden de reactie van DC ook "onvolwassen" en zeiden dat ze Doom Patrol niet meer zouden kijken.

Wat als…? Wordt geleid door The Watcher/Uatu ingesproken door Jeffrey Wright. De rol van een Watcher in de MCU is het observeren van meerdere werkelijkheden en het observeren en verzamelen van kennis over alle aspecten van het universum.

De eerste aflevering volgt Peggy Carter als 's werelds eerste wreker en supersoldaat, nadat Steve Rogers ernstig gewond is geraakt. Zoals de TVA in Loki, wat als…? verkent de eindeloze mogelijkheden die voortkomen uit de Heilige Tijdlijn, waarbij Peggy Carter haar rol als Captain Carter op zich neemt in de aflevering.

Wat betreft de tweede aflevering, fans verwachten T'Challa te zien als Star-Lord, ingesproken door de legendarische Chadwick Boseman tijdens zijn laatste optreden in de MCU. De overleden acteur uitte zijn personage in vier afleveringen via de negendelige serie.

Aanbevolen: