The Dark Reason Hugh Jackman nam een loonsverlaging voor 'Logan

Inhoudsopgave:

The Dark Reason Hugh Jackman nam een loonsverlaging voor 'Logan
The Dark Reason Hugh Jackman nam een loonsverlaging voor 'Logan
Anonim

Vóór de MCU de dominante kracht was in het franchisespel voor stripboeken, was de X-Men-franchise het populairste ticket in de stad. X-Men uit 2000 was de film waarmee het allemaal begon, en vanaf dat moment zou de franchise een aantal wendingen hebben, waaronder hitfilms en een paar kassabommen. Desalniettemin is het gemakkelijk om de invloed te zien die de franchise had op het genre.

Hugh Jackman werd briljant gecast als Wolverine in de franchise, en de man werd een legendarische artiest dankzij zijn tijd om het personage te spelen. Jackman's laatste Wolverine-optreden kwam in Logan van 2017 en fans waren verrast om te horen dat de artiest bereid was een loonsverlaging te accepteren voor zijn zwanenzang.

Dus, waarom nam Hugh Jackman een loonsverlaging aan voor Logan? Laten we Jackman's tijd als Wolverine eens nader bekijken en erachter komen van de regisseur van de film, James Mangold.

Hugh Jackman was iconisch als Wolverine

Als je de lijst met iconische superhelden-uitvoeringen doorneemt, komen er maar weinig in de buurt die kunnen wedijveren met Hugh Jackmans vertolking van Wolverine. Fans hadden misschien gekreund dat de onbekende Aussie in het begin te lang was voor het personage, maar tegen de tijd dat Jackman klaar was met het spelen van het personage, was hij een legende van het genre geworden.

2000's X-Men was een belangrijke superheldenfilm die een nieuw tijdperk voor het genre inluidde, en Jackman begon zijn tijd als Wolverine in de film. Ondanks dat hij een andere acteur verving en bijna een paar weken na het filmen werd ontslagen, maakte Jackman het meeste van zijn kans en werd hij een superster op het grote scherm.

Na het ene uitstekende optreden na het andere in de franchise te hebben geleverd, eindigde Jackman met het geven van zijn laatste optreden in Logan uit 2017. Zijn laatste optreden had niet beter kunnen zijn, en sinds de release is Logan de geschiedenis ingegaan als een van de beste stripboekfilms die ooit op het grote scherm te zien was.

Jackman deed het goed voor zichzelf tijdens het spelen van het personage, en verdiende elke stap van de weg een bank.

Hij verdiende miljoenen met het spelen van het personage

Een van de voordelen van het spelen van een legendarisch personage is het verdienen van een monsterlijk salaris, en je kunt maar beter geloven dat Hugh Jackman in staat was om geld te verdienen terwijl hij Wolverine op het grote scherm speelde. Hij is misschien niet begonnen met het verdienen van een premie, maar naarmate de tijd verstreek, verdiende Jackman een fortuin.

Volgens GQ zou Jackman $ 500.000 verdienen voor de eerste keer dat hij Wolverine in X-Men speelde, en vanaf daar zou het alleen maar beter gaan. Tegen de tijd dat X-Men Origins: Wolverine in de bioscoop verscheen, trok Jackman $ 20 miljoen binnen voor het spelen van het personage, waardoor hij een van de best betaalde sterren in de buurt was.

Tijdens zijn tijd in de franchise, "verdiende Jackman bijna $ 100 miljoen voor het spelen van het personage, rekening houdend met vooraf salaris, promotiebetalingen en persoptredens", volgens GQ.

Jackman had een premie kunnen vragen voor elk uitje als Wolverine, maar voor Logan uit 2017, dat Jackmans zwanenzang zou worden als personage, kreeg de acteur een loonsverlaging.

Hij nam een loonsverlaging voor een R-rating

Dus, waarom stemde Hugh Jackman in met een loonsverlaging voor Logan ?

In 2016 werd door regisseur James Mangold bevestigd dat Jackman bereid was een deel van zijn salaris opzij te zetten zodat ze een R-rating voor de film konden krijgen. Mangold en Jackman wilden een R-rated Wolverine-film maken, en ze hadden zelfs een R-rated versie van The Wolverine, maar de uiteindelijke release voor die film was PG-13.

Toen hij sprak over de R-rating, zei regisseur James Mangold: "[Dit vertegenwoordigt] voor mij het soort agressieve, klassieke Wolverine-actie die we in de film willen - meer van iets waar fans om hebben gevraagd, voor We zijn op de een of andere manier beperkt geweest om het aan hen te geven, maar ik denk dat we het groene licht hebben om er op deze foto echt voor te gaan. Dus we proberen echt te leveren hoe mensen zich altijd hebben voorgesteld dat dit soort gevechten eruit zouden zien. Er zit veel actie met een hoog octaangeh alte in de film. We proberen het gewoon heel anders en heel diepzinnig te doen."

Logan de juiste beoordeling krijgen, heeft een lange weg afgelegd in de film die net zo goed werd als hij deed. Sommige stripfilms profiteren van een R-rating, zoals we zagen bij zowel Logan als Deadpool. Gelukkig bevinden we ons nu in een tijdperk van filmmaken dat wat meer speelruimte biedt dan voorheen.

Aanbevolen: