De waarheid over de relatie van Selena Gomez en Steve Martin

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Selena Gomez en Steve Martin
De waarheid over de relatie van Selena Gomez en Steve Martin
Anonim

Herfst is een geweldige tijd van het jaar om gezellig samen te zijn met een nieuwe tv-show en Only Murders In The Building is zowel grappig als opwindend. Fans willen altijd weten hoe Selena Gomez haar $ 75 miljoen netto waard maakt en deze Hulu-serie is het nieuwste project van de ster. Selena speelt Mabel, een jong meisje dat in een prachtig appartementencomplex in New York woont en samen met Steve Martin's Charles en Martin Short's Oliver een echte misdaadpodcast maakt over een buurman die werd vermoord.

Selena Gomez sprak over haar nieuwe show, zodat haar fans wisten wat ze konden verwachten, en nu Only Murders In The Building in volle gang is en fans er dol op zijn, hoe goed kan ze opschieten met haar co-ster Steve Martin? Laten we eens kijken.

Kunnen ze met elkaar overweg?

De samenwerking tussen Martin Short en Steve Martin op Netflix voelt perfect, aangezien de twee komieken al heel lang vrienden zijn en mensen zich afvragen hoe Steve Martin met Selena Gomez kan opschieten.

Hun personages worden vrienden nadat ze een moord in hun appartementencomplex hebben onderzocht, maar wat vinden de sterren in het echt van elkaar?

Het klinkt alsof Selena Gomez van haar co-sterren houdt en volgens People noemde ze Martin en Steve 'nederig en aardig'.

Selena deelde ook dat de drie acteurs elkaar regelmatig e-mailen en dat ze veel van hen heeft geleerd: de ster zei: "Ik vroeg hen hoe het leven was, en het was altijd zo interessant om horen over de industrie en hoe het vroeger was. Ik voelde me als een spons, ik absorbeerde alles wat ik kon. We zitten allemaal in een groeps-e-mailketen."

Volgens Todayonline.com vertelde Selena Gomez dat ze wat zenuwen had voordat ze de tv-show maakte, maar het is goed gekomen en ze noemt Steve Martin en Martin Short haar 'ooms'." De actrice zei: "Ik was zo opgewonden. En ik was nerveus omdat ik niet wist wat ik moest verwachten van waar ik aan begon. Nu heb ik twee gekke ooms in mijn leven die me jongensadvies geven en ik zing rapliedjes voor ze."

Steve Martin vertelde over zijn werkrelatie met Selena Gomez en zei dat ze het meteen goed met elkaar konden vinden.

Volgens Entertainment Tonight werden Steve Martin en Martin Short geïnterviewd in The Howard Stern Show op SiriusXM en Steve zei: "Ik wist wie Selena Gomez was, maar ik kende haar werk niet zo goed. Dus ik zocht haar op op internet en realiseerde me dat ze op haar 28ste net zoveel films had gemaakt als ik. Het klikte heel goed, bijna meteen. Toen de serie vorderde, ontwikkelden we dat soort verstandhouding op de set die je zo graag wilt."

Als je de show bekijkt, lijkt het er zeker op dat de personages van Steve Martin en Selena Gomez een mooie en lieve vriendschap hebben gevormd, terwijl Charles en Mabel langzaam meer over elkaar leerden terwijl ze probeerden het mysterie op te lossen. Ze hadden een luchtige relatie, zoals in een hilarische scène, Charles wist niet zeker of ze Mabel moest bellen of sms'en en besloot uiteindelijk een sms-bericht te sturen, maar hij typte een heel formeel bericht, want dat is precies het soort persoon dat hij is.

Toen alle drie de acteurs werden geïnterviewd door MTV, zei Selena Gomez: "Ik heb veel geluk gehad" en dat zij en Steve Martin samenwerkten op de eerste dag van het filmen van de show. Ze zei "het was meteen" en dat hij haar "op haar gemak" stelde. Selena noemde de ervaring ook "magisch" en vertelde dat ze haar echt verwelkomden op de set. Selena zei Martin Short en Steve Martin zorgde ervoor dat ze er volledig bij was, wat erg leuk is om over te horen.

Toen ze op The Late Show met Stephen Colbert verschenen, beantwoordden Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez een vraag over hun leeftijdsverschillen, en Selena Gomez vertelde dat ze "WAP" van Megan Thee Stallion's voor hen moest spelen. Ze zei: "Ze waren in het begin erg in de war", maar ze genoten van de boodschap en Steve Martin lachte. Fans houden ervan om zulke verhalen te horen, omdat het nog leuker is om naar de show te kijken, omdat het klinkt alsof de sfeer op de set leuk en plezierig was.

Fans zijn dol op Only Murders In The Building omdat het hilarisch, lief en interessant is en een geweldig verhaal heeft dat je niet kunt stoppen met kijken. Het is geweldig nieuws dat Selena Gomez een geweldige band heeft opgebouwd met haar co-sterren Steve Martin en Martin Short, want dat komt echt tot uiting in elke aflevering.

Aanbevolen: