‘Grey's Anatomy’-fans verliezen het over de terugkeer van Kate Walsh voor seizoen 18

Inhoudsopgave:

‘Grey's Anatomy’-fans verliezen het over de terugkeer van Kate Walsh voor seizoen 18
‘Grey's Anatomy’-fans verliezen het over de terugkeer van Kate Walsh voor seizoen 18
Anonim

Fans zijn klaar voor Kate Wash om haar rol als Dr. Addison Montgomery in het geliefde medische drama opnieuw te spelen. Fans weten niet wie Addison heeft opgeroepen, maar ze zijn zo dankbaar dat ze dat deden.

Kate Walsh is officieel bezig met seizoen 18 van Grey's Anatomy sinds haar vertrek uit de show na seizoen 3.

"Walsh verscheen voor het eerst op Grey's in de finale van seizoen 1 als de vervreemde vrouw van Derek Shepherd in een van de beroemdste, adembenemende scènes van de show. Aanvankelijk als een terugkerende rol, werd Walsh's rol uitgebreid tot een vaste serie."

Shonda Rhimes maakte een spin-offserie voor het personage van Walsh, Private Practice, die zes seizoenen duurde. Het verhaal volgde Addison's ontsnapping naar Los Angeles voor een nieuwe start na haar disfunctionele driehoeksverhouding met Derek en Meredith.

De show met KaDee Strickland en Taye Diggs in de hoofdrollen en was een enorm succes!

Kate Walsh kondigt het nieuws van haar terugkeer aan

"Ik heb een vrije dag nodig. DIT. NIEUWS!!! @katewalsh."

"Het gaat echt gebeuren. Dr. Addison Montgomery ziet u binnenkort? ?"

In deze clip heeft Walsh de iconische American Horror Story: Coven-scène van Emma Roberts opnieuw gemaakt, waarin ze zei: "Verrassing, bch. Ik wed dat je dacht dat je de laatste van mij had gezien."

Dit verrassende nieuws volgt op een seizoen van schokkende terugkeer van voormalige personages die uit de serie zijn vermoord. Patrick Dempsey, TR Knight, Chyler Leigh en Eric Dane maakten allemaal een comeback als onderdeel van Meredith's coma-droom over het coronavirus.

"Walsh' laatste gastrol in het ABC-drama was in de aflevering "If/Then" van seizoen acht, waarin Meredith zich opnieuw voorstelt hoe haar leven eruit zou zien als ze bepaalde keuzes niet had gemaakt, waaronder verliefd worden op Het personage van Patrick Dempsey."

Walsh zal in meerdere afleveringen verschijnen en fans hopen dat ze hier zal blijven!

Fans houden van Addison Montgomery

"Addison komt terug in seizoen 18"

Addison serveert al sinds 2005 sass.

Deze gebruiker wil zich bij voorbaat verontschuldigen voor hoe hij zich heeft gedragen tijdens de terugkeer van Addison.

Natuurlijk mengde de iconische Ellen Pompeo zich in het gesprek met de opmerking: "Laten we ze geven wat ze willen … tv-drama van hoge kwaliteit ???."

Fans vroegen… en Shonda leverde! Seizoen 18 van Grey's Anatomy gaat in première op donderdag 30 september om 9/8c op ABC.

Aanbevolen: