Waren de ouders van Aaron Carter echt verantwoordelijk voor het verliezen van zijn vermogen?

Inhoudsopgave:

Waren de ouders van Aaron Carter echt verantwoordelijk voor het verliezen van zijn vermogen?
Waren de ouders van Aaron Carter echt verantwoordelijk voor het verliezen van zijn vermogen?
Anonim

Hoewel zijn terugkeer in de schijnwerpers een beetje verontrustend was, probeert Aaron Carter heel open te zijn tegenover zijn fans over de problemen die hij heeft ervaren. Of zijn verhaal waar is, staat echter ter discussie. Omdat Aaron in de loop der jaren herhaaldelijk heeft gesuggereerd dat het volledig de schuld van zijn ouders is dat hij meer dan $ 20 miljoen heeft verloren, en hij suggereerde dat zijn jeugd verschillende worstelingen met zich meebracht.

Dus is het waar dat Aarons ouders zijn rijkdom hebben verkwist en zijn toekomst hebben verpest?

Wie zijn de ouders van Aaron Carter?

Een snelle duik in de achtergrond van Aaron (en zijn misschien wel bekendere broer Nick) bevestigt dat zijn ouders Jane en Robert Carter zijn, die een bejaardentehuis runden toen hun kinderen jonger waren. Het gezin van zeven (inclusief Aaron, Nick en hun drie zussen) leek hecht en gelukkig toen ze in het openbaar verschenen.

Jaren later kwamen er echter tekenen van problemen. Een zus, Leslie, stierf in 2012 aan een overdosis. Robert, AKA Bob, stierf in 2017 na een gemelde hartaanval. Veel fans herinneren zich dat het na Leslie's overlijden was dat Aaron begon te praten over vermeend misbruik dat thuis had plaatsgevonden, en dat hij ook meerdere keren over financiën heeft gepraat.

Wat heeft Aaron Carter gezegd over zijn vermogen?

Volgens de ster zelf zou het vermogen van Aaron Carter in de tientallen miljoenen moeten zijn geweest tegen de tijd dat hij 18 werd en eigenaar werd van zijn inkomsten. Maar, zei hij, er was minder dan $ 2 miljoen toen hij het saldo ontving, wat erop wijst dat zijn ouders niet de 15 procent van zijn verdiensten inlegden waarmee ze hadden ingestemd (en blijkbaar wettelijk verplicht waren).

Op andere momenten heeft Aaron Carter gezegd dat zijn vermogen in zijn vroege carrière hem ongeveer $ 200 miljoen opleverde, waarmee hij zijn Backstreet Boys-broer versloeg. Maar de afgelopen jaren legde hij uit dat hij faillissement had aangevraagd en dat de schuld van zowel zijn ouders als zijn ouders was kwijtgescholden (werkt het überhaupt zo?).

Daarna, in 2019, kwam zijn Go Fund Me om een verhuizing uit de staat te financieren. Maar wat zeiden de ouders van Aaron Carter tussen al dat commentaar door over zijn beweringen?

Aaron Carter's ouders spraken zich uit

Aaron Carter's vader en moeder waren misschien niet zo vocaal als hun beroemde zoon om zich uit te spreken, maar er zijn verschillende citaten van hen over de beweringen van Aaron en zijn financiën. Mensen citeerden Bob Carter, die verslag uitbracht over de eerdere problemen van de familie, die zei dat de familie "zeer moeilijke tijden had gehad" vanwege de roem van zijn zonen.

Verder beweerde de patriarch dat Aarons managers hem tegen zijn vader keerden, wat suggereert dat Bob de reden was dat Aaron "kapot ging".

Daarop merkte Bob Carter op: "Het is niet waar; ik leef niet van Aarons geld."Het lijkt echter waar te zijn dat Bob samen met zijn vrouw de leiding had over het geld van een jongere Aaron, en dat hun omgang met het geld (of misschien de manier waarop hun team ermee omging?) ertoe leidden dat Aaron $ 1,3 miljoen aan geld terug had. verschuldigde belastingen over het inkomen van het jaar 2003 -- toen hij zestien was.

Later legde Bob een verklaring af toen Aaron werd gearresteerd wegens het bezit van een illegale substantie, waarbij hij zei dat hij lange tijd had ontkend dat zijn jongste zoon een probleem had en zich "gekwetst en verraden" voelde. Nick en Leslie hebben soortgelijke problemen gehad met alcohol en recepten, merkten mensen op, en Nick heeft op dezelfde manier nagedacht over de "giftige" omgeving waarin hij en zijn broers en zussen zijn opgegroeid.

Wie heeft Aaron Carter's nettowaarde echt verloren?

Het is niet glashelder wie het geld van Aaron Carter daadwerkelijk heeft uitgegeven, of waar het überhaupt naartoe is gegaan. Is het mogelijk dat Aaron liegt en dat hem op 18-jarige leeftijd een hoop geld is overhandigd en dat hij het allemaal heeft uitgegeven? Of misschien heeft hij nooit zoveel geld verdiend als hij dacht. Immers, zelfs als hij $ 200 miljoen verdiende, zijn er belastingen om daarover te betalen, rekeningen om te betalen voor het team van Aaron, plus alle vergoedingen die vastzitten in het feitelijke beheer van zijn carrière en het creëren van zijn muziek en concerten.

Maar door de jaren heen hebben meerdere Carter-kinderen zich uitgesproken over hun moeilijke jeugd, waaronder Nick en Aaron in de schijnwerpers, en een van de kinderen stierf vanwege hun persoonlijke worstelingen. De meeste mensen zullen het er waarschijnlijk mee eens zijn dat met drie van de vijf kinderen in het gezin die worstelen met verslaving, de overeenkomst waarschijnlijk terug te voeren is op iets thuis.

Hoe dan ook, Aaron heeft in ieder geval een relatie met zijn moeder onderhouden sinds het overlijden van zijn vader, wat suggereert dat zelfs als zij en Bob het geld van hun zoon verpesten, Aaron haar dat blijkbaar heeft vergeven.

Aanbevolen: