The Moment 'Two And A Half Men' verwijderde Angus T. Jones uit de intro van de show

Inhoudsopgave:

The Moment 'Two And A Half Men' verwijderde Angus T. Jones uit de intro van de show
The Moment 'Two And A Half Men' verwijderde Angus T. Jones uit de intro van de show
Anonim

Op vijfjarige leeftijd was zijn carrière al van de grond gekomen in de film 'Simpatico'. Ach, voor sommige mensen vinden ze niet eens een carrière twee decennia later… Laten we zeggen dat Angus T. Jones op jonge leeftijd in het bedrijf werd geïntroduceerd en het zou leiden tot verschillende andere filmrollen, waaronder See Spot Run, The Rookie, Het huis neerhalen, George of the Jungle 2 en The Christmas Blessing.

Natuurlijk weten we inmiddels allemaal dat het grootste moment van zijn carrière zou plaatsvinden naast Jon Cryer en Charlie Sheen op 'Two and a Half Men'. Tijdens zijn run op de show werd hij een elite onder de kindersterren en verdiende hij een record van $ 300.000 per aflevering. Geen wonder dat hij de industrie verliet zonder er twee keer over na te denken, de 27-jarige heeft een comfortabele $ 20 miljoen op de bank.

Zoals ze zeggen, aan alle goede dingen komt een einde. Naarmate de acteur meer en meer in religie begon te raken, begonnen zijn opvattingen te veranderen. Dit zou leiden tot zijn overlijden op de show en uiteindelijk tot exit.

We zullen die situatie bekijken, samen met het exacte moment waarop hij werd verwijderd uit de intro van de show.

Bovendien zullen we een kijkje nemen naar wat hij tegenwoordig doet, weg van de schijnwerpers.

Hij sprak negatief over de show

Voor Jones was het probleem niet 'Two and a Half Men', maar televisie in het algemeen. Dankzij zijn nieuwe overtuigingen begon de acteur op een andere manier naar de entertainmentbusiness te kijken.

"Hou alsjeblieft op je hoofd te vullen met vuiligheid. Mensen zeggen dat het gewoon entertainment is. Doe wat onderzoek naar de effecten van televisie in je hersenen en ik beloof je dat je een beslissing moet nemen als het gaat om… wat je kijkt op televisie. Het is slecht nieuws."

Angus zou terugkomen op zijn harde woorden, waaronder het vertellen van fans om de show niet meer te kijken. Het kindsterretje bedankte de cast voor een geweldige run en hij was niet van plan zich op de show te richten.

"Mijn excuses als mijn opmerkingen een weerspiegeling zijn van mijn onverschilligheid en gebrek aan respect voor mijn collega's en een gebrek aan waardering voor de buitengewone kans waarmee ik ben gezegend", zei hij in een verklaring verkregen door The Hollywood Reporter. "Dat was ik nooit van plan."

Het was op dat moment duidelijk dat hij de show had verlaten en in seizoen 11 was het tijd voor verandering.

Angus verwijderen uit de intro in seizoen 11

Op een gegeven moment was de show onaantastbaar en behoorde hij tot de elite op kabel-tv. Hoe langer het duurde, hoe meer het begon te verzuren, zowel achter de schermen als vanuit het oogpunt van fans.

De show duurde 12 seizoenen en 262 afleveringen, maar tegen het einde vonden er veranderingen plaats.

We weten allemaal dat Charlie Sheen een buiging maakt, maar Angus T, Jones zou ook volgen.

De show kwam in actie aan het begin van seizoen 11, toen hij officieel werd verwijderd uit de openingsscène van de show.

Hij had besloten dat het tijd was om terug naar school te gaan en het acteren achter zich te laten.

Een normaal leven willen

De roem sloeg toe op jonge leeftijd en het is niet meer dan normaal dat het kindsterretje koos voor een normaal leven. Een van zijn prioriteiten was terug naar school gaan en een volledige opleiding volgen.

"Naar de universiteit gaan was iets waar ik heel erg enthousiast over was", legde hij uit. "… Ik was niet het middelpunt van ieders aandacht, en dat was leuk."

Bovendien mocht hij eindelijk tijd met zijn broer doorbrengen. "Een deel van zijn leven uitmaken is een van mijn meest favoriete dingen."

"Ik heb lange tijd behoorlijk de dag des oordeels gehad met mijn denken, maar nu heb ik plezier en geniet ik van waar ik ben. Ik heb niet langer het gevoel dat elke stap die ik zet op een landmijn is."

Zoals gemeld door Fox News, werd de man die jarenlang Jake speelde gespot in de omgeving van LA en zag er absoluut onherkenbaar uit. Hij wiegde met een enorme baard en een muts. Alsof dat nog niet genoeg was, werd hij op blote voeten gezien terwijl hij zich onopvallend hield en naar zijn rit toe liep.

Een terugkeer lijkt op dit moment zeker niet waarschijnlijk, en hij lijkt meer dan tevreden te zijn met zijn omstandigheden, een leven op de bodem. We weten inmiddels allemaal dat hij zeker het geld heeft om de rest van zijn leven laag te houden, zolang hij maar slim omgaat met zijn verdiensten.

Aanbevolen: