Zal Angus T. Jones uit 'Two And A Half Men' ooit weer optreden?

Inhoudsopgave:

Zal Angus T. Jones uit 'Two And A Half Men' ooit weer optreden?
Zal Angus T. Jones uit 'Two And A Half Men' ooit weer optreden?
Anonim

Angus T. Jones verscheen voor het eerst op de radar van het publiek en speelde Jake Harper in de CBS-hit sitcom Two and a Half Men. Echter, vanwege een paar onvoorziene gebeurtenissen en veranderingen in levensstijl, besloot de jonge acteur te stoppen met acteren en andere inspanningen na te streven. Gezien het feit dat Jones een groot deel van zijn fortuin te danken heeft aan acteren (hoewel geld geen probleem is, aangezien hij nog steeds miljoenen verdient met zijn andere inspanningen) en roem heel aantrekkelijk kan zijn, is de vraag, zal Angus ooit weer optreden?

Behalve dat Jones momenteel een indrukwekkend vermogen heeft, heeft Jones veel fans gekregen door de luie maar sympathieke Jake te spelen, maar is dat genoeg om de voormalige acteur terug te lokken naar de industrie van licht en glamour? Deze lijst wil een diepe duik nemen en die vraag beantwoorden. Maak je vast.

6 Angus T. Jones betrapte de acteerbug al op jonge leeftijd

Angus begon met acteren op leeftijd van vijf De inwoner van Austin, Texas was voor het eerst te zien in de film Simpatico uit 1999. Van daaruit zou de toekomstige sitcom-ster te zien zijn in films zoals See Spot Run, The Rookie, Bringing Down the House, George of the Jungle 2 en The Christmas Blessing, waarmee hij zijn alle belangrijke acteerprestaties verder uitbouwt. Angus was in staat om charisma en charme te laten zien in dit vroege stadium van zijn carrière, wat zou leiden tot zijn casting in de show die zijn carrière effectief zou lanceren. Hoewel het eerder genoemde vervolg op George of the Jungle niet erg goed werd ontvangen, deden de slechte recensies van de film niets om het momentum van de opkomende jonge ster te stoppen.

5 Angus T. Jones' doorbraak kwam als de 'Half Man' in 'Two And A Half Men'

In 2003 werd Angus gecast in de CBS-sitcom Two and a Half Men. De show was gebaseerd op de man van een misantropische dames (Charlie Sheen), zijn gereserveerde broer (John Cryer) en de zoon van zijn broer (Jones). De show was meteen een hit en diende niet alleen als een lanceerplatform voor Jones 'carrière, maar ook als een soort herlancering voor Charlie Sheen, die tot dan toe een beetje een droge periode in zijn filmcarrière had meegemaakt. Uiteindelijk werd de ondeugende Jake Harper van Jones gedegradeerd tot terugkerende status in seizoen 11 (omdat Jones naar de universiteit ging) en verscheen hij pas in de seriefinale (daarover later meer).

4 Angus T. Jones was de best betaalde kinderster op televisie

Angus had de onderscheiding om de best betaalde kindster op tv te zijn tijdens zijn tijd als Jake Harper. Hij deed het redelijk goed voor zichzelf tijdens de piek van de sitcom en verdiende een gerapporteerde $ 350.000 per aflevering, waarmee hij een van de best betaalde kindacteurs ooit in een serie was. Een verbazingwekkend grote hoeveelheid geld voor een kind, de See Spot Run-ster was schijnbaar onaangetast door zijn toenemende rijkdom. Tenminste, in het begin.

3 De prioriteiten van Angus T. Jones veranderden nadat hij was gedoopt

Angus zou uiteindelijk diep religieus worden in 2010, Volgens Thelist.com besprak Jones zijn hernieuwde toewijding aan religie in een interview met The Forerunner Chronicles: "Ik begon echt de Bijbel te lezen, en ik ging op zoek naar een kerk om naar toe te gaan … Ik hoorde een aantal geweldige preken, kreeg goede lessen en zo, maar er was niets dat echt voor mij uitsteekt,” vervolgde hij, “de boodschap die de predikant die dag predikte, was op maat gemaakt voor mij.” Jones verklaarde dat hij elke zondag vele kerken bezocht totdat de Kerk van de Zevende-dags Adventisten hem werd aanbevolen. "Ik vond het gewoon geweldig. Het was zo geweldig. Het was ook zo duidelijk."

2 Angus T. Jones keerde niet terug naar 'Two And A Half Men' voor seizoen 11

Nadat hij een vrome christen was geworden, keerde Jones niet terug naar Two and a Half Men. Er waren talloze redenen, waarvan de belangrijkste zijn geloof was. In een interview met People zei Jones: "Het maakte licht op onderwerpen in onze wereld die echt een probleem zijn voor veel mensen. Ik was een betaalde hypocriet omdat ik het niet goed vond, maar ik deed het nog steeds. " Angus was toen ook niet verlegen om zijn mening over de show te uiten, en fans waren niet blij toen Jones de show die hem beroemd maakte afkeurde. Jones verscheen echter wel in de seizoensfinale van de show.

1 Zakelijke carrière en liefdadigheidswerk zijn zijn huidige focus, maar Angus T. Jones lijkt klaar te zijn voor acteren… Af en toe

Jones is verder gegaan dan de sitcom die hem tot een ster maakte, en hoewel hij nog steeds een religieus persoon is, is hij meer "ontspannen" geworden met zijn opvattingen. Jones is een succesvolle zakenman geworden, met inspanningen zoals het worden van de president van entertainment bij het evenementenbedrijf Tonite, evenals andere ondernemingen. Angus maakte echter een speciale verschijning in Horace en Pete in 2016, nadat Two and a Half Men was afgelopen, dus de acteur lijkt bereid om terug te gaan naar acteren , in ieder geval voor de juiste rol en misschien slechts sporadisch.

Aanbevolen: