Wat is 'Two And A Half Men' Star Angus T. Jones' nettowaarde vandaag?

Inhoudsopgave:

Wat is 'Two And A Half Men' Star Angus T. Jones' nettowaarde vandaag?
Wat is 'Two And A Half Men' Star Angus T. Jones' nettowaarde vandaag?
Anonim

Gedurende de geschiedenis van Hollywood zijn veel voormalige kindsterren opgegroeid met veel problemen als volwassenen. Als je er echt naar kijkt, is dat heel logisch, want je jeugd in de schijnwerpers doorbrengen zal ongetwijfeld zijn tol eisen van iedereen.

Hoewel het al erg genoeg is dat veel voormalige kindsterren opgroeien met veel juridische problemen, is de waarheid dat velen van hen ook als volwassenen blut zijn. In feite zijn er veel te veel voorbeelden van voormalige kindsterren die hun ouders voor de rechter slepen zodra ze meerderjarig waren en beseften dat hun voogden al hun geld hadden gestolen.

Schijnbaar in staat om veel van de attributen van het vroege sterrendom te vermijden, Angus T. Jones is in de loop der jaren veel veranderd, maar hij is geen steunpilaar van de roddelbladen geweest. Met dat en het feit dat Jones' beroemdste baan hem veel geld opleverde, roept het een voor de hand liggende vraag op hoeveel geld hij vandaag heeft?

Carrièrebegin

Afgaande op het feit dat veel ouders denken dat hun kinderen uniek getalenteerd zijn, is het volkomen logisch dat zoveel kinderen auditie doen voor film- en tv-rollen. Natuurlijk zal de overgrote meerderheid van de kinderen die op jonge leeftijd proberen het te maken als acteur, geen echte mate van roem in hun leven bereiken.

In staat om al die kansen te verslaan, kwam de eerste film van Angus T. Jones, Simpatico, uit 3 jaar voordat de show waar hij het meest bekend om is vandaag op televisie debuteerde. Nadat hij een kleine rol had gespeeld in die grotendeels vergeten film, verscheen Jones in zijn eerste grote project toen hij een rol kreeg in een aflevering van ER uit 2001. Jones bleef televisiewerk vinden in de 2 jaar die volgden, en verscheen ook in een paar tv-films, Dinner with Friends en Audrey's Run.

Verbazingwekkend genoeg, voordat Angus T. Jones de rol kreeg die hem in een tv-superster zou veranderen, bouwde hij een benijdenswaardige filmcarrière op die hem een goede hoeveelheid geld moet hebben opgeleverd. In 2001 werd Jones immers als tweede van de top gefactureerd in de familiefilm See Spot Run. Jones was nog steeds niet klaar met grote films, maar kreeg daarna gedenkwaardige rollen in The Rookie en Bringing Down the House voordat hij nog een hoofdrol kreeg in George of the Jungle 2.

De rol van je leven

Telkens wanneer de meeste mensen veel succes behalen in hun bedrijf van keuze, is het volkomen redelijk om jezelf met een bepaald niveau van vertrouwen te gedragen. Toen Angus T. Jones bijvoorbeeld auditie deed voor een van de hoofdrollen van Two and a Half Men, moet hij zich best goed hebben gevoeld, aangezien hij al veel succes had behaald. Toch is het gewoon verbazingwekkend dat de maker van Two and a Half Men, Chuck Lorre, onthulde dat Angus het enige kind was dat hij auditie liet doen voor het netwerk, omdat hij dacht dat Jones de enige persoon was voor de rol.

Wat Angus T. Jones en de andere sterren van Two and a Half Men nooit hadden kunnen weten toen ze zich bij de cast van de show voegden, was dat het een televisiegigant zou worden. Een van de belangrijkste sterren van de show gedurende de eerste 10 seizoenen, Jones 'tijd met in de hoofdrol Two and a Half Men veranderde hem in een superster, maar hij leek nooit in alle hype te geloven. Voor verder bewijs daarvan hoef je niet verder te zoeken dan het feit dat Angus T. Jones meestal Two and a Half Men verliet nadat hij de inhoud ervan in een controversieel interview had bekritiseerd.

Megageld

Op het hoogtepunt van de tijd van Angus T. Jones, met in de hoofdrol in Two and a Half Men, kreeg hij het forse bedrag van $ 350.000 voor elk van de afleveringen waarin hij verscheen. Aangezien de meeste van die seizoenen bestonden uit meer dan 20 afleveringen, het is duidelijk dat zijn basissalaris veel geld op zijn bankrekening zette.

Een ding dat de meeste mensen het tv-sterrendom lijken te vergeten, is dat het resulteert in verschillende inkomstenstromen. Als een show het bijvoorbeeld goed doet in syndicatie, verdienen de sterren er vaak enorm veel geld aan. Gelukkig voor Angus T. Jones' laagste dollar, lijken herhalingen van Two and a Half Men elk uur van de dag zo duidelijk in de lucht te zijn dat syndicatie zeer lonend voor hem is geweest.

Hoewel Angus T. Jones zijn bereidheid heeft uitgesproken om in de toekomst weer op te treden, is het lang geleden dat zijn hoofdtaak op de set te zien was. Voor sommige acteurs kan dat een enorm probleem zijn, maar tenzij Jones een aantal grote fouten maakt, hoeft hij zich niet lang druk te maken over geld. Per slot van rekening meldt celebritynetworth.com dat Angus T. Jones vanaf 2020 een nettowaarde van $ 20 miljoen heeft.

Aanbevolen: