Fans denken dat dit de absoluut slechtste Nicholas Sparks-film is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de absoluut slechtste Nicholas Sparks-film is
Fans denken dat dit de absoluut slechtste Nicholas Sparks-film is
Anonim

Nicholas Sparks heeft inmiddels een enorme aanhang gekregen dankzij zijn superromantische romans en de populaire films die daarop zijn gebaseerd. Bij het vergelijken van de kassa van elke Nicholas Sparks-film, deden sommige het heel goed en andere niet, maar één ding is zeker, ze laten mensen altijd over hen praten.

Een van de meest geliefde films gebaseerd op een roman van Nicholas Sparks is A Walk To Remember, en fans hebben vernomen dat de cast strikte regels volgde op de filmset.

Er is één film die volgens fans erg slecht is, dus laten we eens kijken.

'Het beste van mij'

Hoewel veel filmfans dol zijn op The Notebook en er zijn enkele leuke weetjes over de set van The Notebook, houdt niet iedereen van al deze films.

Nicholas Sparks-films spreken zeker bioscoopbezoekers aan die van romantische drama's houden. Deze films staan bekend als een beetje (of veel) cheesy, omdat de plots soms enige opschorting van ongeloof vereisen om tot het happy end te komen of in sommige gevallen een echt vreselijke conclusie die helemaal niet gelukkig is. Deze verhalen staan ook bekend als tamelijk droevig, aangezien tragedies vaak voorkomen bij de personages die gewoon bij elkaar willen zijn en nog lang en gelukkig willen leven.

Een Reddit-gebruiker deelde in een thread dat ze The Best Of Me hebben bekeken en zei dat ze het niet echt een goede film vonden.

De fan schreef: "Ik heb net The Best of Me gezien, het heeft een van de meest hilarisch slechte wendingen die ik ooit heb gezien."

Na het basisverhaal van de film te hebben beschreven, namelijk dat Dawson (James Marsden) en Amanda (Michelle Monaghan) verliefd waren toen ze jonger waren, maar nadat ze verscheurd waren door de omstandigheden van het leven, zijn ze nu terug in elkaars leven. Hoewel het lijkt alsof ze eindelijk weer samen kunnen zijn, is dat niet zo, want het einde van de film is ongelooflijk deprimerend.

De fan schreef: "Het is niet zo erg als de bovennatuurlijke plotwending van Safe Haven, maar ik heb in lange tijd geen wending gezien die deze manipulatieve en toondoof beëindigt. Hopelijk zal iemand het einde uploaden naar YouTube over een paar maanden, zodat iedereen zich kan vergapen aan de afschuwelijkheid ervan zonder alles te hoeven zien."

Iemand die de film heeft gezien, antwoordde dat ze met hun partner naar de film waren gegaan en dat ze de conclusie van de film ook niet konden geloven: "Ik heb ongeveer een week geleden een vroege vertoning gezien (ik heb er ook een bericht over gemaakt), wat suggereert dat als iemand van slechte films houdt, het een must see is. Het einde zorgde ervoor dat mijn vriendin en ik moesten huilen van het lachen in het theater."

The Best Of Me kreeg een rating van 12% op Rotten Tomatoes en een publieksscore van 59 procent op basis van meer dan 25.000 beoordelingen.

Mensen hielden absoluut niet van het einde van deze film, met een fan die op de Rotten Tomatoes-website schreef: "Het was zo goed tot het einde! Het einde verpestte de hele film als ik 0 sterren kon geven, dat zou ik doen! Iemand zou deze film opnieuw moeten maken met een ander einde."

Een andere fan schreef: "Het plot is zo belachelijk ongeloofwaardig dat je zou denken dat deze film een parodie is. Helaas is dat niet zo. Sorry, maar dit is echt klote."

Een andere fan vertelde dat ze gewoon niets over de film kochten: "Een totale verspilling van tijd. Veel te veel toevalligheden, houten acteerwerk, formulescript, totaal onrealistische situaties."

Wat critici denken

Het bleek dat alleen het publiek niet van The Best Of Me hield, maar ook enkele filmrecensenten.

In een Us Weekly-artikel dat Nicholas Sparks-films rangschikt van slechtst naar beste, plaatste de publicatie deze film als laatste en zei dat de film "campy" werd en dat fans niet echt konden geloven wat er gebeurde.

Rogerebert.com gaf de film twee sterren en zei dat de film veel "belachelijke situaties" had.

In een interview met Collider.com sprak Michelle Monaghan over The Best Of Me en vertelde ze dat ze geïnteresseerd was in een hoofdrol in de film omdat ze een fan is van dit soort films. De actrice zei: "Hij is ongelooflijk productief. Hij heeft een complete gave om gewoon in te spelen op de vrouwelijke tijdgeest, in termen van waar vrouwen naar op zoek zijn, en het verandert niet zo veel. We houden er allemaal nog steeds van om uitgelokt en gewenst te worden en gewaardeerd, en dat soort dingen."

Hoewel fans dol zijn op sommige Nicholas Sparks-films omdat ze vermakelijk en leuk kunnen zijn, lijkt het erop dat veel mensen geen grote fans waren van The Best Of Me en dat de meesten erg teleurgesteld waren door het einde.

Aanbevolen: