Fans denken dat dit het absoluut slechtste kapsel van Justin Bieber was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het absoluut slechtste kapsel van Justin Bieber was
Fans denken dat dit het absoluut slechtste kapsel van Justin Bieber was
Anonim

Justin Bieber ging door een fase waarin hij een rebelse tiener was, maar net als vandaag was hij altijd een haaricoon. Vanaf zijn hitsingle One Time uit 2009 waren mensen dol op zijn kapsel. Desalniettemin was het pas in het babytijdperk dat het haar van Justin geschiedenis schreef. Het kapsel van de ster waar hij de vegende stroom in zijn haar had, werd een trend. In feite is dit surfer-kapsel door de jaren heen populair geweest.

Justin heeft echter niet altijd goede kapselkeuzes gemaakt. In 2018 kreeg zijn lange haar veel kritiek omdat het er erg rommelig uitzag. Sommigen gingen toen zelfs nog verder en zeiden dat het leek alsof hij niet van douchen hield. Hoewel hij het uiteindelijk sneed, hielden velen niet van deze look. Laten we eens kijken naar zijn kapsels van 2009 tot 2021 en wat het ergste was van allemaal.

Justin Bieber's absoluut slechtste kapsel

De haartijdlijn van Justin Bieber nam in 2018 een wilde wending. Zijn haar was toen een puinhoop en het leek alsof hij niet wist wat hij ermee moest doen. Hoewel het soms onder controle was, zag zijn lange haar er meestal niet geweldig uit. Om deze reden gebruikte hij hoeden, mutsen, hoodies en sombrero's om het te verbergen. Hij probeerde zelfs dreadlocks te wiegen, maar dat werkte ook niet.

Gelukkig vond hij een oplossing voor zijn lange warrige haar: een elastiekje. Hij kreeg enorme kritiek op deze look en de media zeiden zelfs dat zijn uiterlijk een test was om te zien of Hailey echt in hem was. En het lijdt geen twijfel dat ze erg verliefd op hem was, aangezien ze nu getrouwd zijn. Hailey hield van Justin, zelfs met zijn absoluut slechtste kapsel.

Meest iconische kapsels

Justin's One Time-haar was een van zijn meest iconische kapsels. Justin zag er in die tijd heel onschuldig en lief uit. Interessant genoeg hebben veel op elkaar lijkende blanke tieners precies dit haartype. Destijds was hij een van de weinige sterren die dit soort kapsel deed. In 2009 deden de meeste jongens het gel-up kapsel aan de voorkant. Veel jongens hadden het One Time-kapsel van Justin Bieber gebruikt.

In 2010 zag Justins haar er een beetje slordiger uit. Zijn babytijdperk-look is geliefd bij velen, maar wordt tegelijkertijd gehaat door anderen. Sommige mensen denken dat de kapper niet gefocust was op het kapsel en dat Justin's haar geen zuivere snitten had. Over het algemeen zag hij er ongeveer hetzelfde uit als degene die hij in 2009 had, alleen een beetje korter en niets over de oren.

In 2011 veranderde de zanger zijn kapsel en velen dachten dat dit zijn carrière absoluut zou vernietigen. Iedereen hield van het iconische haar uit het Baby-tijdperk, dus sommige fans waren behoorlijk teleurgesteld over deze kortere versie. In die tijd was de grote getextureerde ponyfase behoorlijk populair. Hoewel Justin het heel goed voor elkaar kreeg, waren mensen niet gewend aan zijn nieuwe kapsel. Ironisch genoeg is dit een van Justins beste kapsels, maar het werd toen niet zo beschouwd.

'Vriendje' Tijdperk Haar

In 2012 deed de zanger zijn tweede grote haarwissel. De eerste verandering was zo'n schok dat fans er allemaal op voorbereid waren toen deze kwam. Zijn kapsel was klassiek toen hij terugging om het vooraan op te hangen. Veel mensen zijn het erover eens dat dit een fantastische look is, en niet veel jongens zouden dat zelfs vandaag nog kunnen. Zijn haar uit het Boyfriend-tijdperk was opmerkelijk omdat het op een goede manier zijn hoofd- en gezichtsvorm benadrukte. Het jaar daarop had hij geen significante veranderingen.

In 2014 ging de neerwaartse spiraal van zijn ogen naar zijn haar. Omdat Justin in de gevangenis zat, kon hij niet naar zijn kapper, dus het was weer een jaar zonder al te grote veranderingen.

In 2015 begon Justin er verdrietig uit te zien. Desalniettemin zag hij er cool uit omdat zijn haar aan de bovenkant langer was. De ster heeft veel textuur toegevoegd en misschien een zeezoutspray gebruikt. Het jaar daarop schudde hij een buzz-cut. In 2017 maakte de zangeres een transitie door. Hij had lang gebleekt haar. Sommige fans denken dat hij nergens meer om geeft.

Justin Bieber's rommelige haarfase

In 2018 waren veel mensen in de war, niet wetend of Justins kapsel opzettelijk was gedaan met textuur of gewoon helemaal gestopt was met douchen. 2019 was weer een slecht jaar voor zijn haar. Veel fans vroegen zich af of hij duizenden dollars had uitgegeven aan een persoonlijke kapper om hem een onverzorgde look te geven. Aan de andere kant vonden een paar mensen het leuk en zeiden dat dit kapsel een vibe was.

In 2020 kreeg hij het Logan Paul-kapsel en had hij een snor. Als iemand die zich tien jaar lang zorgen moest maken over wat andere mensen van zijn haar dachten, ziet hij er nu uit als iemand die er niets om geeft wat anderen denken. Tijdens de pandemie liet Justin Bieber zijn haar groeien en kreeg hij een pony.

Eindelijk, tijdens zijn Yummy-fase, had hij geweldig roze haar. Justin wordt beschouwd voor sommige van zijn volgers, zoals de pop Eminem. Omdat hij van nature blond is, is het gemakkelijker voor hem om deze mooie pastelroze kleuren te maken.

Aangezien Justin veel kritiek heeft gekregen op zijn kapsels, is het niet verwonderlijk dat hij het liefst hoodies draagt en zijn hoofd verbergt.

Aanbevolen: