Deze 'Nine Perfect Strangers'-ster was 'doodsbang' om met Nicole Kidman te werken

Inhoudsopgave:

Deze 'Nine Perfect Strangers'-ster was 'doodsbang' om met Nicole Kidman te werken
Deze 'Nine Perfect Strangers'-ster was 'doodsbang' om met Nicole Kidman te werken
Anonim

"Kijken naar haar werk is zo buitengewoon. Ze is er zo in-it en gedetailleerd en handig - het is net een masterclass kijken naar haar werk."

Dit zijn de woorden van Zoe Terakes die het werk van Nicole Kidman aan 'Nine Perfect Strangers' beoordeelt. De show geniet momenteel een groot succes, met artiesten als Kidman en Melissa McCarthy voorop.

Het blijkt dat de cast niet alleen chemie op het scherm heeft, maar ook van de set afda alt.

We zullen kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat en welke ster eigenlijk doodsbang was om Nicole te ontmoeten op de eerste opnamedag.

Daarnaast bespreken we hoe Kidman echt is achter de schermen van de show. Werken met haar is natuurlijk niet alleen inspirerend, maar volgens een bepaald castlid ook heel gemakkelijk.

De show is geschreven voor Kidman

Op 54-jarige leeftijd blijft Nicole Kidman zichzelf uitdagen met meeslepende rollen. Zonder twijfel is haar rol als Masha in 'Nine Perfect Strangers' erg aanwezig en anders dan alles wat we ooit eerder hebben gezien. In werkelijkheid is het personage voor haar gemaakt, volgens USA Today, schreef Liane Moriarty, die het boek 'Lies' schreef waarop de show is gebaseerd, het Masha-personage met Kidman in gedachten. Nicole geeft toe dat ze niet zeker wist of ze gevleid of beledigd moest zijn.

"Toen ze de roman aan het schrijven was, zei ze: 'Ik schrijf een personage voor jou genaamd Masha'", herinnert Kidman, 54, zich die de tv-rechten kocht voordat het zelfs maar af was. "En toen las ik het en dacht: 'Dit Masha-personage, moet ik beledigd of gevleid zijn?'"

Langzaam maar zeker speelde Kidman een cruciale rol in de totstandkoming van de cast. Mensen als Melissa McCarthy gaven toe dat wanneer Kidman langskomt, je altijd moet luisteren.

"Welke maniak zal nee zeggen tegen Nicole Kidman die zegt: 'Wil je deze (roman) lezen en kijken of je hem leuk vindt?'", zegt McCarthy. "Het zou kunnen zijn als, 'ik heb wat tekeningen gemaakt in een vies schetsboek', en ik zou zeggen, 'dat zou ik heel graag willen!'"

De show kent momenteel een groot succes. Het bleek echter dat een deel van de cast iets nerveuzer was dan anderen om aan het project te beginnen.

Zoe Terakes was doodsbang om Kidman en de cast te ontmoeten

Voor Zoe Terakes wist ze vanaf het begin dat de show iets speciaals zou worden. Vlak voor de eerste dag begonnen de zenuwen echter op te komen, vooral gezien de cast van alle sterren.

Zoe was doodsbang om haar leeftijdsgenoten te ontmoeten: "Sommige van mijn favoriete acteurs zitten in die cast en ik wist niet goed wat ik met mezelf aan moest", geven ze toe. Het voelde als de avond voor Kerstmis op de avond ervoor - ik was in deze hotelkamer en ik had zoiets van 'Oh mijn god!'"

Uiteindelijk werd de show naar Australië verscheept, waardoor de ervaring veel gedenkwaardiger werd. Naast Who onthulde Zoe dat alles geweldig bleek te zijn op de set, ze was verbluft door hoe nederig iedereen was.

"Iedereen behandelde elkaar echt gelijk, wat geweldig is omdat het zulke sterren zijn, maar geen van hen gaf je ooit het gevoel dat je tegen een ster aan het praten was. Na een tijdje realiseerden we ons allemaal hoe raar iedereen was - het was zo'n mooi stel gekken en ik denk dat iedereen elkaar echt aanvulde. Het werd al snel een beetje als een familie, we hingen allemaal de hele tijd rond in het weekend, het was echt leuk."

Kidman is serieus en toch speels op de set

"Nicole en Melissa… geen van hen zijn grote ego-acteurs. Ze geven je het gevoel deel uit te maken van het team. Je vergeet na een tijdje [wie ze zijn]."

Terakes onthulde dat het een gemoedelijke sfeer was tijdens het fotograferen voor de show.

Kidman nam haar rol zeer serieus, maar hield haar accent, zelfs als ze naar huis ging. Als het er echter op aan kwam om haar karakter te behouden, in tegenstelling tot sommige van haar vroegere iconische rollen, was ze in staat om het af te breken en haar normale zelf te zijn toen de opnames ten einde kwamen.

Bovendien was ze niet bang om los te laten en plezier te hebben op de set. We zagen McCarthy en Kidman hun personages aan de kant zetten en samen lachen dankzij een kijkje achter de schermen, gepost door Melissa.

De chemie tussen de cast lijkt onmiskenbaar en het heeft geresulteerd in een show waar fans over praten en van genieten.

Aanbevolen: