The Weird Way Nicole Kidman bleef in karakter voor 'Nine Perfect Strangers

Inhoudsopgave:

The Weird Way Nicole Kidman bleef in karakter voor 'Nine Perfect Strangers
The Weird Way Nicole Kidman bleef in karakter voor 'Nine Perfect Strangers
Anonim

Met een nettowaarde van $ 250 miljoen, zouden de meesten verwachten dat Nicole Kidman de zaken op dit punt in haar carrière zou vertragen… Nou, dat is niet helemaal het geval. Ze blijft bloeien, onlangs dankzij de Amazon Prime-miniserie 'Nine Perfect Strangers'.

Fans kunnen niet stoppen met praten over haar personage in de show, Masha, die er een lijkt te zijn die ze in haar hele carrière nooit heeft aangepakt.

We zullen kijken hoe serieus ze is over de rol en de tactieken die ze gebruikt om zowel op als buiten de set haar karakter te behouden. Daarnaast bespreken we om te beginnen de motiverende factoren om de rol op zich te nemen.

Nieuwe rollen omarmen

Op 54-jarige leeftijd willen fans weten hoe Nicole Kidman gemotiveerd blijft, vooral met al die opgebouwde rijkdom. Nou, het antwoord is simpel, het draait allemaal om passie voor het doen van wat ze doet. Volgens Kidman is een enorme sleutel bezig met verschillende projecten, vooral de laatste jaren. Ze gaf toe naast Collider, dit houdt haar vuur brandend.

Ik ga een ander gebied in. Naarmate je ouder wordt, breng je alle levenservaringen mee. Ik heb al deze ervaringen die zo anders waren dan toen ik in de twintig was en ik ben in staat om die schat aan ervaring mee te nemen, en probeer dan nog steeds naar plaatsen te verhuizen en te groeien en te leren en beter te worden. Voor mij opereer ik gewoon altijd vanuit de plaats dat ik er nooit helemaal kom en altijd iets beters wil doen."

Ondanks het succes van 'Nine Perfect Strangers' samen met haar andere projecten, krijgt Kidman nog steeds de zenuwen en vlinders zoals al het andere.

"Ik word echt nerveus. Ja, natuurlijk, ik word nerveus. Ik word misselijk nerveus. Als je ook toneelwerk hebt gedaan, is er iets waar je er bijna gewoon in moet duwen en het doen. Weet je die eerste dag zal ondraaglijk zijn, met iedereen die naar je kijkt en denkt: "Kom op, echt?" Dat is wat je denkt dat mensen denken. En dan, plotseling begint het gewoon te gebeuren."

Ze neemt haar nieuwe rol als Masha heel serieus, en het blijkt dat een grote motivator bij het nemen van de rol te danken is aan het feit dat ze teruggaat naar waar ze begon toen haar carrière van start ging.

Terug naar waar ze begon

Volgens USA Today begon Nicole al in de jaren '80 in de industrie, waar ze rollen op zich nam in miniseries in Australië. Snel vooruit naar 2021, en ze is terug in die ruimte. Gezien de recente trends was dit de beste zet voor haar carrière.

"Het voelt alsof ik een lange weg heb afgelegd en ben teruggekeerd naar deze vorm van verhalen vertellen", zegt ze."Natuurlijk heb ik een enorme passie voor films en het zien van films in de bioscoop, maar ik vind het geweldig dat mensen nu zo gemakkelijk televisie kunnen zien en dat zoveel meer acteurs, schrijvers, crewleden en (en) regisseurs kansen krijgen die gewoon waren 10 jaar geleden was ik er nog niet eens. Ik ben ongelooflijk dankbaar en verrast door de wendingen die mijn artistieke reis heeft genomen en ik ben zo toegewijd om mijn stem te gebruiken om anderen te helpen die van hen te vestigen en te vinden."

Ze floreert in de rol en het blijkt dat ze het heel serieus neemt. Zozeer zelfs dat degenen in de cast haar echte stem nooit hebben gehoord, tot het merk van vijf maanden!

Het accent 5 maanden lang levend houden

Kidman ging all-in met de rol, zozeer zelfs dat ze niet reageerde op haar echte naam terwijl ze op de set was: "Ik wilde de hele tijd een heel kalme helende energie uitstralen", legde ze uit.

"Dus ik herinner me dat ik naar mensen toeging en mijn hand op hun hart legde, hun hand vasthield, ze zouden tegen me praten of mijn naam gebruiken, Nicole, terwijl ik ze volledig negeerde."

Bovendien zouden haar collega's ook beweren dat het accent vijf maanden lang in leven werd gehouden.

"Ik hoorde haar echte stem pas toen ze haar afsluitende toespraak hield voor de cast en crew aan het einde van de productie."

De actrice geeft toe dat het veel van haar leeftijdsgenoten schokte: "Ik bleef in het accent, en er was zeker een essentie", zegt Kidman. "Ik probeerde me in een bepaalde energie met mensen te verhouden, wat waarschijnlijk verontrustend was. Ik herinner me nog toen we inpakten en ik een toespraak hield, (castgenoten) Melvin (Gregg), Tiffany (Boone) en Manny (Jacinto) zeiden allemaal tegen mij, 'We hebben je echte stem nog nooit eerder gehoord.' Ze waren geschokt."

Uiteindelijk brachten al deze kleine beetjes toewijding een buitengewoon karakter tot leven.

Aanbevolen: