Fans reageren op 'You' seizoen 3 en het is 'Twisted' trailer

Inhoudsopgave:

Fans reageren op 'You' seizoen 3 en het is 'Twisted' trailer
Fans reageren op 'You' seizoen 3 en het is 'Twisted' trailer
Anonim

Joe en Love zijn naar de buitenwijken verhuisd in de hoop te ontsnappen aan hun moorddadige gewoonten, maar de trailer van seizoen 3 heeft bewezen dat het een onmogelijke prestatie voor hen is. Penn Badgley en Victoria Pedretti hebben hun rollen hernomen in het derde seizoen van Netflix's psychologische thrillerserie, en te oordelen naar de trailer, lijkt het de beste tot nu toe!

De favoriete seriemoordenaar/sociopaat van de streamingdienst heeft zijn gelijke ontmoet. Hoewel ze zijn verhuisd naar de zielloze buitenwijk Madre Linda en zich hebben gevestigd met hun nieuwe zoontje, lijkt het erop dat het paar deze keer nog veel meer moorden zal plegen.

Joe en liefde zijn dronken van moord

De trailer laat zien dat Joe een nieuwe "jij" heeft om op te focussen, en is gevallen voor een van hun buren. Dat is voor niemand goed - de buren, Joe, of de liefde van zijn leven die zich inzet om ervoor te zorgen dat hij haar en alleen haar trouw blijft. Ze gaan ook naar relatietherapie om hun huwelijk te laten slagen - of om te voorkomen dat ze elkaar proberen te vermoorden.

Met meerdere sequenties waarin de personages lichamen begraven en moord bespreken, hebben fans zich gerealiseerd dat seizoen 3 van You het meest "verdraaide" hoofdstuk tot nu toe is.

“Deze show is zo verdraaid…” schreef een fan in reactie op de trailer.

“Liefde komt dit seizoen voor bloed”, zei een ander.

“Ik heb net die trailer bekeken en het ziet er rommeliger uit dan Riverdale…” deelde een derde.

'niet zij die de baby al een moordgetuige en medeplichtige maken', viel een vierde in.

“Ik heb het gevoel dat Liefde Joe gaat vermoorden”, voorspelde een ander.

Op een bepaald moment in de trailer schreeuwt Joe om liefde en zegt: "Je laat me niemand vermoorden!" Het is onmogelijk te zeggen of hij zich aan zijn belofte zal kunnen houden, aangezien het Joe was die lijken in de trailer aan het inpakken was.

Of het paar hun kind of hun huwelijk zal kunnen beschermen is onbekend, maar de trailer schildert You seizoen 3 als het horrorverhaal dat we verdienen!

De trailer geeft een voorproefje van andere castleden, waaronder Michaela McManus, Tati Gabrielle en Shalita Green. Ik hoop dat ze lang genoeg leven om de seizoensfinale te zien.

Aanbevolen: