Fans reageren op beweringen dat Porsha Williams 'RHOA' zou kunnen verlaten terwijl de opnames voor seizoen 14 naderen

Fans reageren op beweringen dat Porsha Williams 'RHOA' zou kunnen verlaten terwijl de opnames voor seizoen 14 naderen
Fans reageren op beweringen dat Porsha Williams 'RHOA' zou kunnen verlaten terwijl de opnames voor seizoen 14 naderen
Anonim

Porsha Williams verliet Real Housewives fans eerder deze week in shock nadat meerdere rapporten beweerden dat ze de Atlanta-franchise zou verlaten voordat de 14e serie in de komende weken begint met opnemen.

Haar naam begon snel populair te worden op sociale media, en velen vroegen zich af waarom ze afstand zou doen van RHOA toen ze onlangs een deal sloot met Bravo om haar eigen spin-off reality-serie te leiden - tenzij ze natuurlijk al gegarandeerd een tweede seizoen.

Hoe dan ook, bronnen voor Page Six beweren nu dat er nog geen beslissing is genomen over de vraag of Williams zal terugkeren of niet.

In feite is geen van de castleden van seizoen 13 verteld of ze terug zullen komen of niet, dus fans moeten niet uitgaan van het gerucht dat Williams al uit het komende seizoen is verwijderd, omdat het gewoon niet waar.

“Porsha communiceert nog steeds met het netwerk en gesprekken om deel te nemen aan seizoen 14 zijn aan de gang”, deelde een insider mee.

“In het verleden heeft Porsha haar castmates herhaaldelijk verteld dat ze niet terug wil naar de show. Hoewel het zo'n succesvolle show is en ze geliefd is bij fans, denkt ze dat ze haar carrière buiten de show wil verkennen.

"Ze is ook versleten door Kenia [Moore] en al het drama dat ze haar heeft aangedaan."

Williams verdiende tussen de $500k-$750k per aflevering op de Atlanta-franchise, en hoewel dat veel geld is, mogen fans niet vergeten dat de televisiepersoonlijkheid zeer succesvol is geweest, afgezien van haar reality-tv-optredens.

De moeder van één is de oprichter van Go Naked Hair en werkte sinds deze maand als medepresentator van de populaire ochtendshow op de radio, Dish Nation.

Ze is ook verloofd met multi-miljonair Simon Goubadia, met wie ze iets meer dan acht maanden een romantische relatie heeft gehad.

“Er zijn op dit moment zoveel kansen voor Porsha”, vervolgde een bron. "Er is een gevoel dat ze 'Huisvrouwen' is ontgroeid en heel goed een Bethenny Frankel of NeNe Leakes zou kunnen trekken, waar ze vrijaf neemt en dan terugkomt."

Aanbevolen: