Alles wat we weten over de komende YA-thrillershow 'One Of Us Is Lying

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de komende YA-thrillershow 'One Of Us Is Lying
Alles wat we weten over de komende YA-thrillershow 'One Of Us Is Lying
Anonim

Nu het herfst-tv-seizoen is, wachten popcultuurfans reikhalzend uit naar wat er op Netflix zal verschijnen. De streamingdienst heeft de laatste tijd enkele hits met het horrorgenre en fans willen het verhaal achter de Fear Street-trilogie van R. L. Stine weten. Er komt binnenkort veel geweldige content uit, waaronder de YA-horrorfilm There's Someone Inside Your House.

Peacock is ook een streamingdienst om dit najaar naar te kijken, met de tv-adaptatie van de populaire YA-roman One Of Us Is Lying. Laten we eens kijken wat we kunnen verwachten van deze thrillerserie.

'Een van ons liegt'

Jongvolwassen boeken hebben de afgelopen decennia een enorme vlucht genomen, dankzij de populariteit van Harry Potter en Twilight. Karen McManus heeft tot nu toe een ongelooflijke carrière achter de rug, te beginnen met haar geliefde boek One Of Us Is Lying en het vervolg One Of Us Is Next. McManus schreef twee andere boeken, Two Can Keep A Secret en The Cousins, en haar nieuwe roman You'll Be The Death Of Me zal in november 2021 worden gepubliceerd.

De verhaallijn van One Of Us Is Lying zal iedereen doen denken aan de populaire John Hughes-film The Breakfast Club, waarin vijf tieners vastzitten en elk hun eigen unieke persoonlijkheid hebben. Naarmate het verhaal vordert, leren de lezers dat een van de studenten, Simon, is overleden en het lijkt alsof het een moord was. De andere vier jongvolwassenen zijn verdachten en het is een fascinerende rit om erachter te komen of een van hen het heeft gedaan.

Peacock zal een eerste seizoen van acht afleveringen van One Of Us Is Lying streamen. Volgens Deadline.com is Darío Madrona de showrunner, bekend van het co-creëren van Netflix' tienerdrama Elite.

Erica Saleh is een uitvoerend producent van de serie en schreef ook de eerste aflevering, en ze heeft ook afleveringen van Wisdom of the Crowd geschreven en was de uitvoerende verhaalredacteur van Instinct.

Volgens Entertainment Weekly begint de show op 7 oktober 2021 te streamen op Peacock, en het klinkt absoluut als heel leuk. Het boek leent zich zeker goed voor een tv-adaptatie, aangezien de personages goed zijn gemaakt en hun relaties met elkaar interessant zijn, omdat ze elkaar beter leren kennen door de beproeving die ze doormaken.

Het Verhaal

Karen McManus deelde meer over haar hitboek in een interview met Writer's Digest, en ze deelde dat toen ze The Hunger Games YA-serie las, ze wist dat ze de wereld van boeken voor jonge volwassenen wilde betreden en haar eigen boeken wilde schrijven verhalen.

Karen deelde dat ze zeker werd geïnspireerd door The Breakfast Club, wat logisch is omdat haar personages wel degelijk geïnspireerd lijken te zijn door die populaire film. De auteur legde uit: "Dat nummer, 'Don't You (Forget About Me),' van The Breakfast Club, kwam in me op. Ik was niets nieuws aan het schrijven en ik dacht dat het leuk zou zijn om een moderne hervertelling van The Breakfast Club te doen. Breakfast Club met een twist - en toen kwam de uitdrukking 'The Breakfast Club met moord' in mijn gedachten. Dus ik begon te denken: 'Hoe kun je iemand vermoorden in een klaslokaal en niemand weet dat je het hebt gedaan?' Toen begonnen de karakters vorm te krijgen."

Het boek was erg snel om te schrijven, aangezien ze twee maanden bezig was met het schrijven van het boek en het vervolgens in twee maanden schreef.

Een geweldige cast

One Of Us Is Lying heeft een geweldige cast en het zal geweldig zijn om te zien hoe ze de personages tot leven brengen.

Annalisa Cochrane schittert als Addy Prentiss, die in het verhaal bekend staat als 'de prinses'. De actrice speelde Courtney in Queen Sugar en Yasmine in Cobra Kai.

Bronwyn Rojas is "het brein" en Marianly Tejada-sterren, die een rol hadden in Orange Is The New Black, schitteren als dit personage. Cooper van Grootel speelt "de crimineel" Nate Macauley, een van de meest meeslepende personages in de roman. Cooper Clay is "de atleet" en hij wordt gespeeld door Chibuikem Uche, die de rol van Andre had in de sitcom American Housewife.

De andere personages zijn Jake Riordan, Addy's vriend, gespeeld door Barrett Carnahan, die fans van Cruel Summer bekend zal voorkomen, aangezien hij Jeanette's broer Derek Turner speelt.

Bronwyns zus Maueve wordt gespeeld door Melissa Collazo, die rollen heeft gehad in Stranger Things en, meest recentelijk, de horrorfilm Freaky.

De spannende wereld van One Of Us Is Lying zal zich zeker goed lenen voor een tv-show, en aangezien er een vervolg is, en volgens de website van de auteur, wordt in 2023 een derde boek genaamd One Of Us Is Back uitgebracht, is er de mogelijkheid om meerdere seizoenen te doen.

Aanbevolen: