Fans opgelucht als Kate Beckinsale zegt dat ze 'een stuk beter' is na ziekenhuisopname voor rugletsel

Fans opgelucht als Kate Beckinsale zegt dat ze 'een stuk beter' is na ziekenhuisopname voor rugletsel
Fans opgelucht als Kate Beckinsale zegt dat ze 'een stuk beter' is na ziekenhuisopname voor rugletsel
Anonim

Fans kunnen eindelijk opgelucht ademhalen als Kate Beckinsale een update plaatste na haar plotselinge ziekenhuisopname.

Terwijl ze in Las Vegas woonde om haar aanstaande project, Prisoner's Daughter, te filmen, werd Kate Beckinsale opgenomen in het ziekenhuis vanwege een rugblessure. Nadat ze haar er weer uit had gegooid, werd Beckinsale in de ochtend van 9 september met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze momenteel verblijft.

Naarmate de dagen vorderden, begonnen fans zich steeds meer zorgen te maken over Beckinsale. Omdat ze geen nieuws over haar toestand hadden gehoord, begonnen fans van de actrice te speculeren over de ernst van de situatie. Een fan ging naar Twitter om hun bezorgdheid te uiten en schreef: Er is iets heel erg mis voor haar om nog steeds op de eerste hulp te zijn. Ik hoop dat ze herstelt. Normaal is ze zo gezond.'

De actrice is sindsdien echter naar Instagram gegaan om haar herstel aan te kondigen en om degenen te bedanken die contact met haar hebben opgenomen om hun steun te betuigen.

Op 13 september plaatste Beckinsale een foto waarop haar ziekenhuislabel te zien is, samen met een canule aan haar pols. De foto toonde ook de bovenste helft van Beckinsale's gezicht terwijl ze ging liggen. De actrice schreef bij de foto: Ik voel me een stuk beter. Heel erg bedankt voor je lieve berichten en liefde x”.

Na het bericht gingen Beckinsale's aanbiddende fans en vrienden naar haar commentaargedeelte om haar een spoedig herstel te wensen.

De iconische Ierse tv-persoonlijkheid en nieuwspresentator, Eamonn Holmes, toonde bijvoorbeeld zijn liefde voor Beckinsale toen hij een hartverwarmend bericht voor haar plaatste. Hij schreef: “Goh…. bang om te vragen wat er is gebeurd, maar lijkt serieus. Zo jammer Kaat. Ik hoop dat je op weg bent om beter te worden. Denk aan je. Snel weer op volle sterkte.”

Veel fans waren wanhopig op zoek naar de details achter de blessure. Eén stak echter zijn hand uit om de actrice te laten weten dat ze ze niet op de hoogte hoefde te houden in zo'n kritieke tijd. Ze schreven: "We geven om je omdat je alles met ons deelt, neem nu de tijd voor je."

Een andere fan schreef de actrice om haar het allerbeste te wensen en haar te laten weten dat ze niet de enige was. Omdat ze ook op het punt stonden enige tijd in het ziekenhuis door te brengen, schreven ze: "Ik kan nu met je meevoelen omdat ik op het punt sta naar een operatie te gaan. Mijn beste wensen gaan naar jou."

Zelfs de legendarische acteur en eerder geruchten flirt, Jamie Foxx, nam de tijd om Beckinsale wat liefde te tonen. Hij schreef: "Beterschap leeuwin."

Aanbevolen: