Heeft James McAvoy de schrijvers van 'Dark Phoenix' gesleept?

Heeft James McAvoy de schrijvers van 'Dark Phoenix' gesleept?
Heeft James McAvoy de schrijvers van 'Dark Phoenix' gesleept?
Anonim

James McAvoy laat fans zich afvragen of hij hetzelfde voelt als het publiek en de critici over de teleurstellende X-Men-finale Dark Phoenix van 2019.

De film zou het hoogtepunt zijn van de eens zo geliefde X-Men-filmserie die in 2000 was begonnen met de originele X-Men-trilogie, met als hoogtepunt het verhaal van de Dark Phoenix in X-Men uit 2006: De laatste stand.

Nadat fans teleurgesteld waren in die herhaling van de Dark Phoenix-verhaallijn, werd de franchise in 2011 opnieuw opgestart, voordat de tijdverspringende "reset" van Days of Future Past uit 2014 de gebeurtenissen van The Last Stand wiste, waardoor de studio achter de films om de verhaallijn van Dark Phoenix opnieuw te verkennen. Maar fans van de Marvel-stripfiguren werden opnieuw bitter teleurgesteld.

Wat McAvoy betreft, hij had het personage van professor Charles Xavier liefdevol geportretteerd in vier X-Men-films, waarbij hij de mogelijkheid om het publiek kennis te laten maken met het personage een 'enorm voorrecht' noemde.

Met Disney's overname van 20th Century Fox in 2019 betekende dat het einde van de X-Men-films zoals we die kennen. Maar met het Marvel Cinematic Universe dat nu het multiversum opent, kunnen we de X-Men sneller terug op schermen zien dan we ons hadden voorgesteld? Geruchten suggereren dat de derde Spider-Man-film van de MCU eerdere Spider-Man-acteurs zal terugbrengen. Zullen ze hetzelfde doen met de X-Men?

McAvoy sprak onlangs met ComicBook, waar hem werd gevraagd of hij gesprekken had met het hoofd van Marvel Studios Kevin Feige over de mogelijke verschijning van Professor X in de MCU, en of hij de rol zou hernemen.

"Het gaat mij erom goede dingen te doen, en toen ik de eerste keer werd gevraagd om Charles te spelen, was het goed", zei McAvoy. "Het was goed schrijven en ik was opgewonden. Als mensen me goed schrijven aanbieden, zal ik altijd opgewonden zijn, maar ik heb het gevoel dat ik een goed einde heb gehad met Charles en ik heb echt goede dingen kunnen ontdekken, vooral in de eerste twee films waarvoor ik deed hem als een personage."

"Dus als mijn tijd erop zit," vervolgde hij, "ben ik blij met de tijd die ik heb besteed en de tijd die ik heb gekregen en als goed schrijven binnenkomt en mensen dingen met me willen doen, Ik zal daar altijd voor open staan, maar het moet wel goed zijn."

McAvoy's herhaalde aandrang dat "het schrijven goed moet zijn" heeft fans ervan overtuigd dat hij een hint geeft dat hij het ermee eens is dat Dark Phoenix's Professor X onzin was.

"'Maar het moet goed zijn'… Dark Phoenix heeft hem echt getraumatiseerd", schreef een opmerkzame kijker. "LMAO Ik hou ervan als acteurs open zijn over hoe s schrijvers zijn", schreef een ander.

"Bro zei dat ik NIET meer in X-Men-films zal spelen…" zei een Dark Phoenix-criticus, terwijl een ander eraan toevoegde: "Lmfao, deze man zat door Dark Phoenix en zei: 'Ik ben nooit verdomme dit weer riskeren.'"

Met de terugkeer van vroegere Spider-Man-schurken en de "is-hij-is-niet-hij" verschijning van Evan Peters in Disney+'s Wandavision, is de terugkeer van Professor X in het multiversum niet helemaal ondenkbaar. Laten we hopen dat als Marvel besluit hem terug te halen, de inhoud zal voldoen aan de normen van McAvoy.

Aanbevolen: