Gastacteurs op 'One Tree Hill' Who Made It Big

Inhoudsopgave:

Gastacteurs op 'One Tree Hill' Who Made It Big
Gastacteurs op 'One Tree Hill' Who Made It Big
Anonim

One Tree Hill liep negen lange seizoenen en had onderweg tal van gastacteurs. De show liep zo lang dat fans zich misschien niet eens enkele van de gastacteurs herinneren die in de show verschenen. Sommige van die acteurs werden groot in Hollywood en kunnen One Tree Hill prijzen voor het geven van een van hun eerste grote rollen.

De show castte vaak acteurs die nog niet bekend waren, maar dat gaf de toekomstige sterren een startpunt voor hun carrière en een kans voor hen om wat schermwerk onder hun riem te krijgen.

Laten we een wandeling door het geheugen maken en zien wie er in de tienerdramaserie verscheen voordat ze naam maakten in het bedrijf. Van zangers tot bekroonde acteurs, je zult er misschien versteld van staan wie er in de begindagen van hun carrière bij Wilmington langskwamen.

8 Jana Kramer

Jana Kramer was een onbekende voordat ze de rol van zanger Alex Dupre op One Tree Hill kreeg. Sindsdien heeft ze naam gemaakt in de muziekindustrie als countryartiest uit Nashville. Ze heeft ook haar eigen podcast genaamd Whine Down met Jana Kramer. Ze heeft meerdere countryalbums op haar naam staan en heeft verschillende films gemaakt die voor tv zijn gemaakt, zoals A Welcome Home Christmas en Christmas in Louisiana.

7 Evan Peters

Evan Peters heeft een behoorlijke carrière voor zichzelf gemaakt sinds hij een onrustige middelbare schooljongen speelde in One Tree Hill. Zijn karakter, Jack Daniels, was bevriend met Brooke's pleegdochter, Sam, en verscheen in zes afleveringen van de serie. Peters won vervolgens een Emmy-prijs voor zijn werk aan Mare of Easttown in 2021. Fans kennen hem misschien ook van zijn werk aan FX's American Horror Story en voor het vertolken van de rol van de neef van Michael Scott in NBC's The Office.

6 Bryan Greenberg

Bryan Greenberg is sinds zijn vroege dagen in Wilmington in verschillende films en tv-shows verschenen. Niet lang na zijn tijd bij One Tree Hill werd hij door George Clooney gerekruteerd voor zijn HBO-serie Unscripted. Sindsdien heeft hij verschillende films gemaakt, waaronder Bride Wars met Kate Hudson en Anne Hathaway en Friends with Benefits met Justin Timberlake en Mila Kunis. Hij speelde ook in de komedieserie How to Make It in America op HBO en had een terugkerende rol in The Mindy Project als Mindy's liefdesbelang.

5 Joe Manganiello

Joe Manganiello, nu beroemd omdat hij getrouwd was met Modern Family-ster, Sofia Vergara, werd een vaste klant op True Blood na zijn tijd op One Tree Hill als Brooke's liefdesbelang, Owen. Hij speelde ook in Magic Mike en had een rol in What To Expect When You're Expecting. Hij had ook een terugkerende rol in CBS's How I Met Your Mother. In 2010 werd hij uitgeroepen tot een van People's meest sexy mannen ter wereld.

4 Ashley Rickards

Ashley Rickards staat bekend om het spelen van de hoofdrol van Jenna Hamilton in de comedyserie Awkward van MTV. Voordat ze die grote rol kreeg, portretteerde ze Brooke's pleegdochter, Sam, op One Tree Hill. Ze heeft ook een handvol films gemaakt sinds haar One Tree Hill-dagen, waaronder Behaving Badly naast Selena Gomez en The Outcasts met Victoria Justice. Ze is ook genomineerd voor een Critics' Choice TV Award voor haar werk aan Awkward.

3 Candice Patton

Voordat ze Iris West ging schitteren in The CW-serie The Flash, verscheen Candice Patton in twee afleveringen van One Tree Hill als Tanesha, de kamergenoot van Amanda Schull's psycho-stalkerkarakter, Katie. Het was zo'n klein deel, dus het is gek om te denken dat ze de vrouwelijke hoofdrol ging spelen in een andere langlopende hit CW-show. Na haar rol in One Tree Hill verscheen ze ook in negen afleveringen van The Game op BET.

2 BJ Britt

BJ Britt verscheen in vijf afleveringen van One Tree Hill en speelde de rol van Devon Fox, een basketbalspeler en rivaal van Nathan in seizoen zes. Sindsdien is hij samen met Matt Lanter in de film Vampires Suck verschenen en speelde hij een belangrijke rol in het tweede seizoen van de Lifetime-serie, UnREAL, waarin hij de rol van Darius Beck speelde. Hij had ook een rol in ABC's Agents of S. H. I. E. L. D. evenals BET's eerste scriptdrama van een uur, Being Mary Jane.

1 India de Beaufort

India de Beaufort heeft naam gemaakt in de televisiewereld en verscheen in de loop der jaren in tal van populaire shows. Een van haar vroege rollen was het uitbeelden van Miranda Stone, de liefdesbelang voor barman Grubbs in twaalf afleveringen van One Tree Hill in seizoen zeven. Sindsdien speelde ze in ABC Family's Jane By Design, ABC's Blood and Oil en Kevin (waarschijnlijk) redt de wereld. Ze heeft ook terugkerende rollen gehad in Veep en Zoey's Extraordinary Playlist.

Aanbevolen: