De cast van 'Camp Rock' gerangschikt op huidige nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Camp Rock' gerangschikt op huidige nettowaarde
De cast van 'Camp Rock' gerangschikt op huidige nettowaarde
Anonim

“Camp Rock!” Voor lezers die fan zijn van TikTok, je hebt misschien die uitroep in de stemmen van de castleden gelezen nadat ze aan de nostalgische film werden herinnerd. Hoewel deze scène een trend is geworden in de app voor sociale media, is Camp Rock ook een monumentale film voor millennials die opgroeiden met het kijken naar Disney Channel.

Camp Rock werd uitgebracht in 2008 en was de doorbraakrol voor Demi Lovato, evenals een van de eerste acteerervaringen voor de Jonas Brothers. Tussen het niet-perfecte acteerwerk, de pakkende deuntjes en de stereotiepe underdog-en-mean-girl-verhaallijn was deze film een favoriet onder Disney-fans.

Na meer dan een decennium zijn we benieuwd … welk castlid heeft vandaag het hoogste vermogen? De acteurs kwamen met verschillende ervaringsniveaus naar de set en zijn sindsdien in verschillende richtingen gegaan. Hier is de cast van Camp Rock gerangschikt op hun huidige vermogen.

9 Jasmine Richards (Peggy) - $500, 000

Jasmijn Richards1
Jasmijn Richards1

Richards, die een van Tess' posse-meisjes speelde, heeft misschien wel het laagste vermogen van alle belangrijke castleden. Ze is gecrediteerd met 15 rollen in haar filmografie, meestal als terugkerende personages in verschillende tv-series. Jasmine stopte met acteren in 2013 nadat ze tien jaar in de industrie had gezeten, waardoor haar vermogen ongeveer $ 500.000 bedroeg.

8 Daniel Fathers (Bruin) - $1,5 miljoen

Daniel Fathers1
Daniel Fathers1

Daniel maakte zijn debuut op het scherm in het jaar 2000 als een afgeschreven personage in het tv-programma Relic Hunter. Sindsdien is hij doorgegaan met het boeken van grotere en frequentere rollen, variërend van korte films tot televisieseries tot films. Fathers acteert nog steeds en wordt gecrediteerd voor twee shows die in 2022 worden uitgebracht, waardoor zijn nettowaarde op $ 1 komt.5 miljoen.

7 Alyson Stoner (Caitlyn) - $1,5 miljoen

Misschien is een van de meest verrassende bedragen op deze lijst voor Alyson, die naar verluidt een nettowaarde van $ 1,5 miljoen had. Stoner heeft niet alleen maar liefst 135 rollen vergaard in haar acteercarrière, maar is ook een professionele danseres (die in meerdere Missy Elliot-muziekvideo's was verschenen en les gaf in haar eigen studio) en zangeres. Ze is recentelijk actief geweest op het gebied van stemacteren voor shows als Young Justice en Pete the Cat.

6 Maria Canals-Barrera (Connie) - $2 miljoen

Maria Canals-Barrera1
Maria Canals-Barrera1

Canals-Barrera is sinds 1990 op onze schermen te zien. Hoewel het aanvankelijk hier en daar slechts eenmalige rollen waren, werd ze al snel gecast als personages die de meeste millennials zouden herkennen. Als de stem van Sunset Boulevardez in Proud Family en Paulina in Danny Phantom om de niet-magische moeder te spelen in Wizards of Waverly Place, heeft Maria een huidige nettowaarde van $ 2 miljoen.

5 Meaghan Jette Martin (Tess) - $2,5 miljoen

Meaghan was pas een jaar voor de release van Camp Rock begonnen met professioneel acteren. Sindsdien acteert ze regelmatig in korte films en tv-shows, met af en toe optredens in films. Martin bleef acteren tot 2021, maar het was vooral in korte films en als stemacteur in verschillende videogames. Deze kansen hebben haar een nettowaarde van $ 2,5 miljoen opgeleverd.

4 Kevin Jonas (Jason) - $ 25 miljoen

Kevin, die het meest bekend is vanwege zijn rol in de Jonas Brothers-band, is gecrediteerd voor een behoorlijke hoeveelheid werk buiten de muziekvideo's van zijn band. Naast Camp Rock sprak hij (samen met zijn broers) de Cherubs uit in Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, speelde hij samen met zijn broers en zussen in JONAS en verscheen hij recentelijk in een aflevering van het tv-programma Dash & Lily. Al deze prestaties brengen zijn vermogen op $ 25 miljoen.

3 Demi Lovato (Mitchie) - $40 miljoen

Demi Lovato is opgegroeid in de schijnwerpers. Van 2002 tot 2004 waren ze een van de sterkinderen in de Barney & Friends-serie. Daarna bleven ze acteren in meer televisieseries tot hun debuut in Camp Rock. Lovato ontdekte dat ze een toekomstige carrière in het zingen hadden en heeft die droom sindsdien nagestreefd. Gedurende hun tijd in de industrie tot nu toe hebben ze een nettowaarde van $ 40 miljoen bereikt.

2 Joe Jonas (Shane) - $50 miljoen

Joe, een derde van de Jonas Brothers-band, is verbonden met zijn broer Nick voor het rijkste castlid van Camp Rock. Zijn cv lijkt op dat van zijn broer Kevin, met één grote uitzondering: hij zette een carrière in de muziek voort nadat de band in 2013 tijdelijk uit elkaar ging. Door een groep bij elkaar te krijgen en zichzelf DNCE te noemen, heeft deze Jonas-broer een huidige nettowaarde van $ 50 miljoen.

1 Nick Jonas (Nate) - $50 miljoen

Zoals eerder vermeld, is Nick verbonden met Joe voor een nettowaarde van $ 50 miljoen. Net als zijn oudere broer bleef hij ook zingen na de eerste splitsing van de band, behalve dat hij de weg opging naar een solocarrière. Dankzij alle nummers die hij heeft geproduceerd, zijn televisieshow op Disney Channel en zijn filmoptredens, is deze Jonas een van de rijkste leden van het Camp Rock-team.

Aanbevolen: