Elke huidige presentator van talkshows in de VS gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Elke huidige presentator van talkshows in de VS gerangschikt op nettowaarde
Elke huidige presentator van talkshows in de VS gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Hoewel late night shows misschien wel de populairste talkshows op televisie zijn, zijn talkshows overdag zeker een inhaalslag aan het maken. In tegenstelling tot 's avonds laat, dat meestal meer politiek van aard is, brengen talkshows overdag ons al het goede nieuws dat we aankunnen. Ze staan ook bekend om hun geweldige gasten en leuke segmenten.

Het andere geweldige aan talkshows overdag is dat de presentatoren meestal vrouwen zijn, in tegenstelling tot 's avonds laat, dat nog steeds wordt gedomineerd door mannelijke presentatoren. Echter, net als late-night hosts, brengt elke presentator overdag zijn eigen flair en persoonlijkheid naar hun shows.

Blijf lezen om erachter te komen of uw favoriete gastheer overdag het hoogste vermogen heeft.

10 Tamron Hall - $ 5 miljoen

Tamron Hall presenteert haar talkshow
Tamron Hall presenteert haar talkshow

Tamron Hall is de nieuwste televisiepersoonlijkheid die in 2019 haar eigen talkshow overdag heeft gelanceerd. Voordat ze Tamron Hall presenteerde, die op ABC wordt uitgezonden, bracht Hall een groot deel van haar carrière in de nieuwswereld door als nationale correspondent voor beide NBC News en de Today Show. Daarnaast was Hall ook een aantal jaren een nieuwsanker.

Met haar uitgebreide achtergrond in nieuws en haar nieuwe hostingtaken, heeft Hall naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen. Vergeet niet dagelijks af te stemmen op Tameron Hall op uw lokale ABC-televisienetwerk.

9 Wendy Williams - $40 miljoen

Wendy Williams presenteert show
Wendy Williams presenteert show

Wendy Williams kreeg haar start bij de radio, waar ze een aantal jaren bleef. Tijdens haar tijd op de radio werd Williams een hit-dj en kreeg ze lof voor openhartige discussies over haar eigen leven. Het was echter een interview met Whitney Houston dat de carrière van Williams naar een hoger niveau heeft getild.

William's landde in 2008 haar eigen talkshow en ze presenteert de serie nog steeds. Ze heeft een niche voor zichzelf gecreëerd door zich tijdens haar 'hot topic'-segmenten te concentreren op entertainmentnieuws. William's wordt geschat op $40 miljoen.

8 Kelly Clarkson - $45 miljoen

Kelly Clarkson presenteert talkshow
Kelly Clarkson presenteert talkshow

Kelly Clarkson is geen onbekende in de televisiewereld. Ze behaalde haar grote doorbraak door in 2002 het allereerste seizoen van American Idol te winnen. Haar carrière nam een vlucht nadat ze tot winnaar werd gekroond en sindsdien heeft ze er acht uitgebracht. full-length albums die haar drie Grammy Awards hebben opgeleverd.

Naast haar succesvolle zangcarrière heeft Clarkson ook naam gemaakt in de film- en televisie-industrie door haar stem te lenen aan animatiefilms en als jurylid te verschijnen. In 2019 landde ze haar eigen talkshow op NBC, wat haar haar eerste Emmy overdag opleverde. Met al deze onderscheidingen samen, wordt Clarkson geschat op $ 45 miljoen.

7 Dr. Oz - $ 100 miljoen

Dr. Oz host show
Dr. Oz host show

Een van de weinige mannen op de televisie overdag is niemand minder dan Dr. Mehmet Oz van The Dr. Oz Show. Dr. Oz bracht een groot deel van zijn eerdere carrière buiten de televisiewereld door als cardiothoracaal chirurg en later als professor aan de Columbia University.

Dr. Oz' eerste tv-show was Second Opinion met Dr. Oz, die een seizoen op Discovery werd uitgezonden. De show duurde maar één seizoen, maar het begon zijn relatie met Oprah Winfrey, die zijn eerste gast in de show was. Daarna verscheen Dr. Oz regelmatig in de Oprah Winfrey-show voordat hij zijn eigen talkshow, geproduceerd door Winfrey, lanceerde. Dr. Oz wordt nu geschat op $ 100 miljoen.

6 Rachel Ray - $ 100 miljoen

Rachel Ray presenteert talkshow
Rachel Ray presenteert talkshow

Als dokters een thuis kunnen vinden in talkshows overdag, dan kunnen koks dat ook, en dat is precies wat Rachel Ray heeft gedaan. Voordat ze haar carrière op televisie begon, werkte Ray als chef-kok voor verschillende restaurants, waar ze op het idee kwam voor '30 Minute Meals'. Het idee bracht haar eigen show op Food Network, die 11 seizoenen duurde.

Net als Dr. Oz kreeg Ray haar eigen talkshow overdag nadat ze een aantal jaren in The Oprah Winfrey Show was verschenen. Naast haar televisiewerk heeft Ray ook 28 kookboeken over verschillende onderwerpen gepubliceerd. Ze is naar schatting $ 100 miljoen waard.

5 Kelly Ripa - $120 miljoen

Kelly Ripa presenteert show
Kelly Ripa presenteert show

Het v alt niet te ontkennen dat Kelly Ripa naam heeft gemaakt in de wereld van dagtelevisie. Voordat hij presentator van een talkshow overdag werd, verscheen Ripa echter meer dan een decennium in de soapserie All My Children. Ripa was een co-anker op Live! sinds 2001 hosting naast Regis Philbin, Michael Strahan en nu Ryan Seacrest.

Naast haar lange carrière bij de televisie overdag, verscheen Ripa in de primetime-serie Hope & Faith en is ze in de loop der jaren ook in verschillende films verschenen. Naast haar man heeft ze ook haar eigen productiebedrijf. Met dit alles samen is Ripa naar schatting 120 miljoen dollar waard.

4 Drew Barrymore - $125 miljoen

Drew Barrymore host show
Drew Barrymore host show

Drew Barrymore kreeg haar start op zeer jonge leeftijd nadat ze in 1982 verscheen in de Spielberg-klassieker E. T. het buitenaardse. Sindsdien heeft Berrymore een uiterst succesvolle carrière in de filmindustrie gehad door in verschillende films te verschijnen. Ze staat ook bekend om haar professionele relatie met Adam Sandler.

Hoewel Barrymore een voorkeur heeft voor film, heeft ze ook succes op televisie gehad en in 2020 landde ze haar eigen talkshow The Drew Barrymore Show, die wordt uitgezonden op CBS. Barrymore heeft momenteel een nettowaarde van $ 125 miljoen, waarmee ze de op een na rijkste vrouwelijke talkshow overdag is die momenteel in de lucht is.

3 Ellen DeGeneres - $ 330 miljoen

Ellen host haar show
Ellen host haar show

Sinds Oprah Winfrey de dagtelevisie verliet, zou je kunnen zeggen dat Ellen DeGeneres de populairste vrouwelijke presentatrice van een talkshow overdag is geworden - of dat was ze tenminste totdat recente tegenstrijdigheden rond haar show aan het licht kwamen. Toch blijft Ellen een van de belangrijkste presentatoren van dagtelevisie.

DeGeneres kreeg haar start als komiek, waar ze vervolgens verscheen in The Tonight Show met Johnny Carson in de hoofdrol. Hoewel ze zelden stand-up optreedt, blijft ze comedy beoefenen, zowel in haar talkshow als in de film- en televisierollen die ze op zich neemt. Ze is momenteel naar schatting $ 330 miljoen waard.

2 Ryan Seacrest - $ 450 miljoen

Ryan Seacrest host Life with Kelly en Ryan
Ryan Seacrest host Life with Kelly en Ryan

Ryan Seacrest's geschatte vermogen van $ 450 miljoen zou geen verrassing moeten zijn, aangezien hij wordt beschouwd als een van de hardst werkende mannen in Hollywood. Hoewel Seacrest zijn start als televisiepresentator overdag niet kreeg, is hij sindsdien een co-host geworden naast Kelly Ripa op Live!

Voordat hij de talkshow overdag begon, was Seacrest vooral bekend vanwege het hosten van iHeartMedia's KIIS-Gm ochtendradioshow en het hosten van zowel Fox als ABC's American Idol. Hij heeft ook naam gemaakt met het produceren van reality-tv-shows zoals Keeping Up with the Kardashians, Shahs of Sunset en Married to Jonas.

1 Dr. Phil - $ 460 miljoen

Dr. Phil host show
Dr. Phil host show

Dr. Oz is niet de enige arts die de televisie overdag overneemt, in feite deed Dr. Phil het eerst. Voordat hij zijn eigen talkshow overdag lanceerde, oefende Dr. Phil psychologie samen met zijn vader in hun familiepraktijk. In 1990 begon hij ook zijn eigen adviesfilm, die hem ertoe bracht een professionele relatie met Oprah Winfrey aan te gaan.

Net als Dr. Oz en Ellen hielp Winfrey in september 2002 met de lancering van Dr. Phil's eigen dagprogramma voor televisie. In tegenstelling tot de andere dagprogramma's op deze lijst, is Dr. Phil meer een adviesprogramma. Er wordt geschat dat Dr. Phil $ 460 miljoen waard is.

Aanbevolen: