Wat volgt er voor de cast van 'Squid Game'?

Inhoudsopgave:

Wat volgt er voor de cast van 'Squid Game'?
Wat volgt er voor de cast van 'Squid Game'?
Anonim

Het Koreaanse overlevingsdrama Squid Game is sinds de première in september 2021 een onverwacht internationaal succes geworden en werd de meest bekeken originele Netflix-serie. De show, die zich richt op een groep van 456 spelers met financiële problemen die onder leven-of-dood-omstandigheden deelnemen aan kinderspellen om een geldprijs te winnen, is het nieuwste fenomeen van de popcultuur geworden. Vanwege de wereldwijde populariteit van de show heeft de cast hernieuwde bekendheid verworven buiten Zuid-Korea, wat heeft geleid tot veel succes en verschillende nieuwe inspanningen voor de sterren.

Omdat de meeste personages van de show zijn vermoord, is het zeer waarschijnlijk dat ze niet zullen terugkeren voor het onlangs aangekondigde tweede seizoen dat momenteel in ontwikkeling is, hoewel ze genoeg andere dingen zullen hebben om naar uit te kijken. Hieronder vindt u een lijst met aankomende projecten en kansen die de cast van Squid Game binnenkort voor hen in petto heeft.

7 Kim Joo-ryoung speelde Han Mi-nyeo

Een van de meest fascinerende personages in de show was Han Mi-nyeo (gespeeld door Kim Joo-ryoung), die luid en een mogelijke oplichter bleek te zijn. Kim is bekend met de Engelse taal en bedankt internationale kijkers voor het kijken en genieten van de serie, aangezien ze nu na 20 jaar acteercarrière internationale aandacht heeft gekregen. Eerder dit jaar kreeg ze een ondersteunende rol in het psychologische drama Artificial City, dat op 8 december in première gaat op het JTBC-netwerk in Zuid-Korea.

6 Heo Sung-tae speelde Jang Deok-su

Heo Sung-tae speelt de gemene gangster Jang Deok-su in de hitshow en heeft nog een flink aantal acteerinspanningen in het verschiet. Net als Kim Joo-ryoung, zal Jang ook de hoofdrol spelen in een nieuwe serie met de titel The Silent Sea, samen met de beroemde Koreaanse acteurs Gong Yoo en Bae Doona, die op 24 december in première gaat op Netflix. Daarnaast zal hij ook de hoofdrol spelen in het aankomende historische drama Red Single Heart, dat volgend jaar op de buis zal komen.

5 Anupam Tripathi speelde Abdul

Abdul (Anupam Tripathi), een favoriet bij de fans van de show, verwarmde de harten van de kijkers in de première van de serie. Vanwege de internationale aandacht van de show zag hij een enorme toename van zijn volgers op sociale media, met 4,1 miljoen volgers vanaf november 2021. Voorafgaand aan de première van de show had hij er slechts ongeveer 20.000. Sinds de show werd uitgezonden, heeft de Indiase acteur verscheen in verschillende Engelse, Hindi en Koreaanse interviews en shows, vloeiend in alle drie de talen.

4 Wi Ha-joon speelde Hwang Jun-ho

Acteur en model Wi Ha-joon heeft nogal wat kansen gekregen vanwege zijn nieuwe wereldwijde bekendheid van de populaire Netflix-show, die verscheen met castleden in een interview voor The Tonight Show met Jimmy Fallon en ook overal de covers van tijdschriften sierde Zuid-Korea. Hij zal de hoofdrol spelen in het aankomende Koreaanse drama Bad and Crazy, dat op 17 december in première gaat op het Zuid-Koreaanse tvN-kanaal.

3 Jung Ho-yeon speelde Sae-byeok

Jung Ho-yeon, oorspronkelijk een freelance model, besloot acteerlessen te volgen, zich er volledig van bewust dat haar dagen als model in de loop van de tijd beperkt zouden kunnen worden. Ze verdiende haar eerste rol in Squid Game als Sae-byeok, een Noord-Koreaanse overloper die deelneemt aan de spellen in de hoop geld te winnen om haar familie te helpen ontsnappen uit het kluizenaarskoninkrijk en toevlucht te zoeken in Zuid-Korea. In november 2021 werd gemeld dat Jung een contract had getekend met het in Amerika gevestigde Creative Artists Agency om toekomstig acteer- en modellenwerk te beheren.

2 Park Hae-soo speelde Cho Sang-woo

In de populaire Netflix-serie speelde Park Hae-soo het personage van Cho Sang-woo, die zich bij de games voegt nadat hij slechte financiële zakelijke beslissingen heeft genomen en slechte schulden heeft opgebouwd. Een paar weken na de première van Squid Game, beviel Parks vrouw op 29 september 2021 van hun eerste kind. Park speelt momenteel in het 16-delige misdaaddrama Chimera op het Zuid-Koreaanse OCN-kanaal, dat medio december zal eindigen. In 2022 zal hij schitteren in twee Netflix-shows getiteld Suriname en Money Heist, evenals een film voor de streamingdienst genaamd Yacha, waarvan de releasedatum is gewijzigd vanwege de COVID-19-pandemie.

1 Lee Jung-jae speelde Seong Gi-hun

Lee Jung-jae, al een van de meest populaire en geliefde acteurs in Zuid-Korea sinds de jaren negentig, is nu internationaal bekend vanwege zijn rol als Seong Gi-hun in Squid Game, het bijwonen van verschillende Amerikaanse evenementen en rode lopers, maar ook in Amerikaanse talkshows zoals The Tonight Show met Jimmy Fallon en The Late Show met Stephen Colbert. Onlangs werd hij Gucci's nieuwste wereldwijde ambassadeur. Lee zal mogelijk het enige terugkerende castlid zijn in het tweede seizoen van de serie, nadat hij de competitie heeft gewonnen. Daarnaast zal hij schitteren in de Koreaanse film Wiretap met een mogelijke releasedatum in de zomer van 2022, en The Hunt, waar hij ook optreedt als producer voor de film.

Aanbevolen: