Sandra Bullock's 10 meest winstgevende rollen

Inhoudsopgave:

Sandra Bullock's 10 meest winstgevende rollen
Sandra Bullock's 10 meest winstgevende rollen
Anonim

Hollywood-ster Sandra Bullock werd beroemd in de jaren negentig en is sindsdien een vaste waarde in Hollywood. In de loop van haar carrière speelde ze in tal van blockbusters en onlangs waren er zelfs geruchten dat ze zich bij het Marvel Cinematic Universe zou voegen. Hoe dan ook, Bullock is een Hollywood-legende met een nettowaarde van $ 250 miljoen en een indrukwekkende acteerportfolio.

Vandaag bekijken we welke van de films waarin de actrice speelde, uiteindelijk het meest aan de kassa scoorde. Van Speed tot Ocean's 8 - blijf scrollen voor de meest winstgevende rollen van Sandra Bullock!

10 'Speed 2: Cruise Control' - Box Office: $ 164,5 miljoen

De start van de lijst is de actiethriller Speed 2: Cruise Control uit 1997, een vervolg op Speed uit 1994. Daarin portretteert Sandra Bullock Annie Porter en speelt ze naast Jason Patric, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Glenn Plummer en Brian McCardie. Momenteel heeft het een 3,9 rating op IMDb. Snelheid 2: Cruise Control werd gemaakt met een budget van 110-160 miljoen dollar en het verdiende uiteindelijk 164,5 miljoen dollar aan de kassa.

9 'While You Were Sleeping' - Box Office: $ 182 miljoen

De volgende op de lijst is de rom-com While You Were Sleeping uit 1995, waarin Sandra Bullock Lucy Eleanor Moderatz speelt. Naast Bullock zijn er in de film ook Bill Pullman, Peter Gallagher, Peter Boyle, Glynis Johns en Jack Warden te zien. De film volgt een tokenverzamelaar van Chicago Transit Authority die wordt aangezien voor de verloofde van een comapatiënt en heeft momenteel een beoordeling van 6,7 op IMDb. While You Were Sleeping werd gemaakt met een budget van $ 17 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 182 miljoen aan de kassa.

8 'Twee weken opzegtermijn' - Box Office: $199 miljoen

Laten we verder gaan met de rom-com Two Weeks Notice uit 2002. Daarin speelt Sandra Bullock Lucy Kelson en schittert ze naast Hugh Grant, Alicia Witt, Dana Ivey, Robert Klein en Heather Burns.

De film volgt een advocaat die besluit haar baan op te zeggen nadat ze niet gewaardeerd wordt en heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. Two Weeks Notice werd gemaakt met een budget van $60 miljoen en het leverde uiteindelijk $199 miljoen op aan de kassa.

7 'Miss Congeniality' - Box Office: $ 212,8 miljoen

De komische film Miss Congeniality uit 2000, waarin Sandra Bullock de rol van FBI Special Agent Gracie Hart speelt, is de volgende. Naast Bullock hebben de filmsterren Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen, William Shatner en Ernie Hudson. Miss Congeniality vertelt het verhaal van een FBI-agent die undercover gaat als deelnemer aan de Miss United States-verkiezing - en het heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 45 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 212,8 miljoen aan de kassa. Deze rol was een van de best betaalde rollen van Sandra Bullock.

6 'The Heat' - Box Office: $ 229,9 miljoen

De volgende op de lijst is de actiekomedie The Heat uit 2013 voor buddy-cop. Daarin speelt Sandra Bullock Sarah Ashburn en schittert ze naast Melissa McCarthy, Demián Bichir, Marlon Wayans, Michael Rapaport en Dan Bakkedahl. De film volgt een FBI Special Agent en een Boston Detective die gedwongen worden om samen te werken - en het heeft momenteel een 6,6 rating op IMDb. The Heat werd gemaakt met een budget van $ 43 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 229,9 miljoen aan de kassa.

5 'Ocean's 8' - Box Office: $297,7 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag is de overvalkomedie Ocean's 8 van 2018, waarin Sandra Bullock Deborah "Debbie" Ocean speelt. Naast Bullock zijn in de film ook Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter te zien. Ocean's 8 volgt een groep vrouwen die een overval plannen op het jaarlijkse Met Gala - en het heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 70 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 297,7 miljoen aan de kassa.

4 'The Blind Side' - Box Office: $309.2 miljoen

Laten we verder gaan met het biografische sportdrama uit 2009 The Blind Side. Daarin portretteert Sandra Bullock Leigh Anne Tuohy en speelt ze samen met Tim McGraw, Quinton Aaron, Kathy Bates, Jae Head en Lily Collins.

De film vertelt het levensverhaal van voormalig American football-speler Michael Oher en heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb. The Blind Side werd gemaakt met een budget van $ 29 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 309,2 miljoen aan de kassa.

3 'The Proposal' - Box Office: $ 317,4 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de rom-com uit 2009 The Proposal waarin Sandra Bullock Margaret Tate speelt. Naast Bullock zijn er in de film ook Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Malin Åkerman, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen en Betty White. The Proposal vertelt het verhaal van een baas die met haar jonge assistent wil trouwen om deportatie naar Canada te voorkomen - en het heeft momenteel een 6,7 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $40 miljoen en verdiende uiteindelijk $317,4 miljoen aan de kassa.

2 'Speed' - Box Office: $ 350,4 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de actiethriller Speed uit 1994, waarin Sandra Bullock Annie Porter speelt. Naast Bullock hebben de filmsterren Keanu Reeves, Dennis Hopper, Joe Morton, Jeff Daniels en Richard Lineback. Speed volgt een politieagent die probeert te voorkomen dat een bom ontploft door de snelheid van een bus boven de 80 km/u te houden - en heeft momenteel een 7,2 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 30-37 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 350,4 miljoen aan de kassa.

1 'Gravity' - Box Office: $ 723,2 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is de sci-fi-thriller Gravity uit 2013 waarvoor de actrice $ 70 miljoen verdiende. In de film speelt Sandra Bullock Dr. Ryan Stone en speelt ze samen met George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen, Phaldut Sharma en Amy Warren. De film volgt twee astronauten die gestrand zijn in de ruimte en heeft momenteel een 7,7 rating op IMDb. Gravity werd gemaakt met een budget van $ 80-130 miljoen en het verdiende uiteindelijk maar liefst $ 723,2 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: