Welke van Jennifer Lopez' rollen is haar meest winstgevende?

Inhoudsopgave:

Welke van Jennifer Lopez' rollen is haar meest winstgevende?
Welke van Jennifer Lopez' rollen is haar meest winstgevende?
Anonim

Jennifer Lopez is al meer dan twee decennia een nietje in de entertainmentindustrie, maar wat velen misschien zijn vergeten, is het feit dat J-Lo aanvankelijk beroemd werd als actrice - geen muzikant. In de loop van haar carrière speelde de diva in tal van kaskrakers en ze heeft zeker een indrukwekkende filmografie.

Vandaag bekijken we welke van de rollen van Jennifer Lopez het meest winstgevend waren. Met andere woorden, in welke films waarin ze speelde, verdiende ze het meeste geld? Van de hoofdrol in romcoms tot ons imponeren in horrorfilms - blijf scrollen om te zien welke van J-Lo's rollen de lijst hebben gehaald!

10 'The Back-Up Plan' - Box Office: $ 77,5 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door Jennifer Lopez als Zoe in de romcom The Back-Up Plan uit 2010. Naast J-Lo zijn er in de film ook hoofdrollen voor Alex O'Loughlin, Eric Christian Olsen, Anthony Anderson, Linda Lavin, Danneel Harris, Melissa McCarthy, Noureen DeWulf, Rowan Blanchard en Tom Bosley. De film werd gemaakt met een budget van $ 35 miljoen en verdiende $ 77,5 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft The Back-Up Plan een beoordeling van 5,4 op IMDb.

9 'Out Of Sight' - Box Office: $ 77,7 miljoen

De volgende op de lijst is de misdaadkomedie Uit het zicht uit 1998 waarin Jennifer Lopez Karen Sisco speelt. Naast de muzikant zijn er in de film ook George Clooney, Ving Rhames, Don Cheadle, Steve Zahn, Dennis Farina en Albert Brooks. Out of Sight werd gemaakt met een budget van $ 48 miljoen en verdiende $ 77,7 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft de film een 7,0 rating op IMDb.

8 'Wat te verwachten als je het verwacht' - Box Office: $ 84,4 miljoen

Laten we verder gaan met de rom-com 2012 What to Expect When You're Expecting. Daarin speelt Jennifer Lopez Holly Castillo en schittert ze naast Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock en Rodrigo Santoro.

De rom-com werd gemaakt met een budget van $ 30-40 miljoen en verdiende $ 84,4 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft What to Expect When You're Expecting een beoordeling van 5,7 op IMDb.

7 'The Wedding Planner' - Box Office: $ 95 miljoen

De rom-com The Wedding Planner uit 2001 waarin Jennifer Lopez Mary Fiore speelt, is de volgende. Naast Lopez zijn er in de film ook Matthew McConaughey, Bridgette Wilson-Sampras, Justin Chambers, Alex Rocco, Judy Greer, Joanna Gleason, Charles Kimbrough en Fred Willard. De film werd gemaakt met een budget van $ 35 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 95 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft The Wedding Planner een beoordeling van 5,3 op IMDb.

6 'The Cell' - Box Office: $ 104 miljoen

Volgende op de lijst is Jennifer Lopez als Dr. Catherine Deane in de 2000 sci-fi psychologische horror The Cell. Naast Lopez zijn er in de film ook sterren Vince Vaughn, Vincent D'Onofrio, Marianne Jean-Baptiste, Jake Weber, Dylan Baker, Tara Subkoff en Catherine Sutherland. The Cell werd gemaakt met een budget van $ 33 miljoen en verdiende $ 104 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft de horrorfilm een 6,4 rating op IMDb.

5 'Anaconda' - Box Office: $ 136,8 miljoen

Laten we verder gaan met de avonturenhorrorfilm Anaconda uit 1997. Daarin portretteert Jennifer Lopez Terri Flores en speelt ze naast Ice Cube, Jon Voight, Eric Stoltz, Jonathan Hyde, Owen Wilson, Vincent Castellanos, Danny Trejo en Frank Welker. De film werd gemaakt met een budget van $ 45 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 136,8 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft Anaconda een beoordeling van 4,8 op IMDb.

4 'Monster-In-Law' - Box Office: $ 154,7 miljoen

The 2005 rom-com Monster-in-Law is de volgende op de lijst van vandaag. Daarin portretteert Jennifer Lopez Charlotte "Charlie" Cantilini en speelt ze naast Jane Fonda, Michael Vartan, Wanda Sykes, Monet Mazur, Elaine Stritch, Will Arnett, Annie Parisse en Monet Mazur.

Monster-in-Law werd gemaakt met een budget van $ 43 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 154,7 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft de film een beoordeling van 5,6 op IMDb.

3 'Hustlers' - Box Office: $ 157,6 miljoen

De volgende op de lijst is het misdaadkomedie-drama Hustlers 2019 waarin Jennifer Lopez Ramona Vega speelt. Naast J-Lo zijn er in de film ook sterren Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, Cardi B, Mercedes Ruehl, Wai Ching Ho en Madeline Brewer. De film werd gemaakt met een budget van $ 20,7 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 157,6 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft Hustlers een beoordeling van 6,3 op IMDb.

2 'Maid In Manhattan' - Box Office: $ 163,8 miljoen

Laten we verder gaan met het romcom-drama Maid in Manhattan uit 2002, waarin Jennifer Lopez Marisa Ventura speelt. Naast de muzikant zijn er in de film ook hoofdrollen voor Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci, Bob Hoskins, Tyler Posey, Frances Conroy, Chris Eigeman en Amy Sedaris. Maid in Manhatta n werd gemaakt met een budget van $ 65 miljoen en verdiende $ 163,8 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft de film een beoordeling van 5,3 op IMDb.

1 'Zullen we dansen?' - Box Office $ 170,1 miljoen

En tot slot, de lijst met de meest winstgevende rol van Jennifer Lopez is haar vertolking van Paulina in het romantische komediedrama Shall We Dance uit 2004?. Naast Lopez zijn er in de film ook sterren Richard Gere, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Lisa Ann W alter, Richard Jenkins, Bobby Cannavale, Omar Miller, Mýa Harrison, Ja Rule en Nick Cannon. De film werd gemaakt met een budget van $ 50 miljoen en verdiende uiteindelijk maar liefst $ 170,1 miljoen aan de kassa. Momenteel zullen we dansen? heeft een 6,1 beoordeling op IMDb.

Aanbevolen: