Elke keer dat Craig Ferguson het absoluut verloor op 'The Late Late Show

Inhoudsopgave:

Elke keer dat Craig Ferguson het absoluut verloor op 'The Late Late Show
Elke keer dat Craig Ferguson het absoluut verloor op 'The Late Late Show
Anonim

Craig Ferguson kon zijn lach niet inhouden toen hij The Late Late Show presenteerde. Het is een van de vele redenen waarom Craig het type presentator van een talkshow belichaamde dat de wereld nu nodig heeft. In tegenstelling tot zoveel van zijn voorgangers was Craig niet openlijk politiek en ook niet nep. Hij vond het gewoon geweldig om het genre te deconstrueren naast zijn gay reboot skeleton sidekick Geoff Peterson. Natuurlijk is Geoff een van de 'mensen' die Craig het meest aan het lachen hebben gemaakt. Hoewel veel van zijn beroemde gasten dat ook deden, lijdt het geen twijfel dat Craigs beroemdste lachaanvallen werden veroorzaakt door de satirische sidekick ingesproken door Josh Robert Thompson.

Of Craig het nu absoluut is kwijtgeraakt vanwege zijn co-presentator of een van zijn beroemde talkshowgasten, fans vonden het geweldig. In feite doen ze dat nog steeds. "Craig Ferguson Laugh Attacks" worden veel gezocht op YouTube. Dankzij YouTube-kanalen zoals de JayLeno Fly kunnen fans ervan genieten. Jaren na zijn vertrek in 2014 uit The Late Late Show, inspireert de Schotse komiek nog steeds fans om zich in zijn iconische momenten te verdiepen. Dit komt omdat Craig authentieke vreugde brengt. En er is niets vreugdevoller dan wanneer hij zichzelf aan het huilen maakt nadat hij een maag heeft gebroken. Dit zijn de grappigste keren dat Craig zichzelf verloor van het lachen…

12 Geoff Peterson en Craig genieten van de "Simple Pleasures Of Daffy Dook"

Craig begon te lachen als een kleine jongen nadat hij een Duitser had geïmiteerd die 'Daffy Duck' uitsprak. Achter de besturing van Geoff Peterson begon ook Josh Robert Thompson te lachen. Craig kon het natuurlijk niet loslaten en ging door met zijn accent om het e-mailsegment echt hilarisch te maken.

11 Craig Ferguson en Kristen Bell's "Olifanten"-gesprek

Een eenvoudig gesprek tussen twee vrienden kan een van de grappigste momenten worden. Dit is precies wat er gebeurde toen terugkerende gast Kristen Bell in het e-mailsegment zat en de twee spraken over olifanten. Craig verloor het volledig nadat hij dezelfde willekeurige olifant terugspuwde die Kristen hem eerder had verteld.

10 De grap van Margaret Thatcher Craig kwam er niet doorheen

Craig maakte zichzelf aan het lachen toen hij een grap probeerde te verzinnen op basis van een oud citaat van Margaret Thatcher over mannen die dingen voor elkaar krijgen en vrouwen die dingen voor elkaar krijgen. "Ik hou van deze grap!" zei Craig door tranen van het lachen halverwege zijn poging om het eruit te krijgen. Het kostte hem zelfs meer dan een hele minuut om te stoppen met lachen en de grap echt af te maken.

9 Steve Carrell en Craig Ferguson komen niet door het eten van oesters

Tijdens zijn show in New Orleans ging Steve Carrell samen met Craig wat oesters eten. Hoewel de taak eenvoudig genoeg leek, kon geen van beide komieken het stuk doorkomen zonder te lachen. Maar het eten van pittige pepers zorgde ervoor dat ze echt over de rand gingen.

8 "Zou het een opossum kunnen zijn?"

Tijdens een interview met Sophia Bush maakte Craig zichzelf willekeurig aan het lachen nadat hij suggereerde dat er een buidelrat op haar zolder kroop en geen geest.

7 Craig vraagt Scarlett Johansson of ze aan "Joodse yoga" deed

"Kun je de Ju-Jitsu en de yoga en zo doen?" vroeg Craig aan Scarlett terwijl ze haar rol als Black Widow in Iron Man 2 promootte. "Hoe zit het met een combinatie van beide, joodse yoga…" Tegen de tijd dat dit uit zijn mond ontsnapte, begon Craig zichzelf aan het lachen te maken en smeekte de joodse acteur dat niet te doen. reageren op zijn hilarische slip-up. "Dat was een oprechte fout", lachte Craig.

6 Wilfred Brimley tegenkomen in een saladebar

In 2011 vertelde Craig een verhaal over hoe hij de beroemde acteur Wilfred Brimley tegenkwam in een saladebar. Geoff vroeg hem of Wilfred tegen Craig schreeuwde over diabetes, verwijzend naar de beroemde tv-advertenties die Wilfred ooit over de ziekte maakte. Zodra Geoff zijn Wilfred Brimley-indruk begon te maken, kon Craig zichzelf niet bedwingen.

5 De stagiaires van het secretariaat maakten Craig aan het lachen

Terwijl hij Chuck Norris probeerde te verzoeken hem te vergeven dat hij hem belachelijk maakte, kwam het secretariaat (het neppaard van Craig) naar hem toe en snuffelde naar hem toe. Halverwege het bit begon Craig te lachen toen hij beweerde dat hij de twee stagiaires in het paardenkostuum kon horen lachen. "Ik hoor het paard giechelen in mijn hoofd!"

4 Robin Williams had Craig in de steek

Tijdens een van de vele optredens van wijlen komiek in de show van Craig, had hij de presentator van de talkshow in de steek. Hoewel er tijdens het interview veel momenten waren waarop Craig het kwijtraakte, kon hij er niet zo hard om lachen als toen Robin een beetje deed over het vernoemen van je kinderen naar soa's.

3 Craig And The Bored Studio Audience Member

Toen Craig een verveeld lid van het publiek zag die deed alsof hij klapte om een van zijn grappen, kon hij niet anders dan in lachen uitbarsten."Het was zo geweldig", zei Craig. "Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand me zo haatte en tegelijkertijd klapte, behalve toen ik getrouwd was." Craig kon het natuurlijk niet helpen en verwees voortdurend naar het moment tijdens de show. Hij bracht ook een ander publiekslid van de dag ervoor naar voren die tijdens de show willekeurig opstond. Zodra hij dit verhaal begon te vertellen, verloor Craig het weer.

2 Prins Charles spelen maakte hem aan het lachen

Tijdens de hele serie The Late Late Show verkleedde Craig zich als veel terugkerende personages, waarvan de meeste hem op een of ander moment aan het lachen maakten. Een van zijn beroemdste was prins Charles. Natuurlijk was zijn Prins Charles-kostuum verre van vleiend. Tijdens een tijdje met Malin Akerman, zag Craig zijn outfit in de cameramonitor en begon willekeurig te lachen.

1 Geoff Peterson heeft overal een plaats en spreekt in mondharmonicageluiden

Zonder twijfel was een van de beroemdste lachaanvallen van Craig Ferguson toen Geoff Peterson beweerde dat hij een huis in New Orleans had. Het moment gebeurde toen Craig e-mails van fans aan het lezen was. En bij elke e-mail beweerde Geoff dat hij een plaats had op elk van de locaties waar de fans schreven. Hoewel het moment misschien onschuldig genoeg lijkt, zorgde het ervoor dat Craig het absoluut verloor. Hij begon echt te huilen van het lachen. Maar het moment dat Craig over de rand duwde, was toen Geoff mondharmonicageluiden uit zijn mond begon te laten komen.

Aanbevolen: