Fans verliezen het nadat de scène met de eindcredits van 'Venom 2' was gelekt

Fans verliezen het nadat de scène met de eindcredits van 'Venom 2' was gelekt
Fans verliezen het nadat de scène met de eindcredits van 'Venom 2' was gelekt
Anonim

Waarschuwing: dit artikel bevat mogelijke spoilers voor Venom: Let There Be Carnage, dus lees verder op eigen risico.

Er is veel hype geweest rond Tom Hardy's laatste uitstapje naar het grote scherm in Marvel's Venom 2: Let There Be Carnage. Alleen al het perscircuit van de film bracht fans in een razernij door potentiële spoilers te verspreiden en toekomstige MCU-crossovers links rechts en in het midden te plagen. Nu de nieuwe superheldenfilm zijn debuut maakt in theaters over de hele wereld, doen fans op sociale media hun best om grote spoilers te vermijden.

Fans die goed doorgewinterd zijn in hun MCU-filmpremières weten maar al te goed hoe belangrijk een scène met aftiteling is. Velen herinneren zich hoe de natitels van de eerste Venom-film fans een vroege blik gaven op Miles Morales in Sony's veelgeprezen Spider-Man: Into The Spider-Verse.

Met groeiende opwinding voor de live-action film met Tom Holland-fronted, Spider-Man: No Way Home, hoopten veel Marvel-fans dat ze een voorproefje zouden krijgen van Peter Parker zodra de Venom: Let There Be Carnage credits waren gerold.

Als de video's die op Twitter circuleren en die beweren een gelekte scène uit Venom 2 te laten zien, iets te bieden hebben, hebben deze fans misschien wel hun wens gekregen. De clip in kwestie toont Eddie Brock die op zijn bed zit voordat de kamer om hem heen begint te veranderen en de lichten beginnen te knipperen, in een volgorde die lijkt op die tussen Dr. Strange en Peter Parker in de No Way Home-trailer.

De video loopt ten einde met Eddie die verandert in Venom en de televisie nadert, waar de Hollandse Spider-Man op het nieuws te zien is.

Fans op sociale media worden verscheurd tussen wild worden van de schijnbare bevestiging van een Spider-Man en Venom-crossover, en tevergeefs proberen het laatste lek te vermijden. Een Twitter-gebruiker antwoordde: "WHAT THE F WAS DAT VENOM 2 LEAK HOLY S" en een ander schreef: "THE VENOM POST CREDIT SCENE LEAK?!?! Ik bedoel, ik had dat een beetje verwacht, maar oh wauw."

Sommigen waren echter terughoudend om de geldigheid van de gelekte scène te vertrouwen, vooral na de recente verspreiding van wat velen vermoeden dat het een diep nagemaakte clip van Andrew Garfield is op de set van de aankomende Spider-Man-film. Een fan schreef: "Dat Venom 2-lek ziet er nogal nep uit", terwijl een ander twitterde: "HET VENOM LEKT HET SORRY MAAR IK ZOU NOOIT ZEGGEN, maar ik kan niet zeggen of het echt of nep is."

De reacties van de pers die tot nu toe een vroege vertoning van Venom: Let There Be Carnage hebben gekregen, lijken in ieder geval te bevestigen dat er iets met een enorme schokfactor wordt onthuld na de aftiteling van de film. Ik hoop dat het ongebreidelde vermoeden van fans zal worden bevestigd, en Hardy's Venom zal inderdaad verschijnen in No Way Home naast de reeds bevestigde reeks multiversum-schurken.

Per slot van rekening komt de releasedatum van de Spider-Man-film in december met de dag dichterbij, en het zal niet lang meer duren voordat alles wordt onthuld.

Aanbevolen: