Fans verliezen geduld met prins Harry en Meghan Markle nadat ze schaduw naar de koningin hebben gegooid

Inhoudsopgave:

Fans verliezen geduld met prins Harry en Meghan Markle nadat ze schaduw naar de koningin hebben gegooid
Fans verliezen geduld met prins Harry en Meghan Markle nadat ze schaduw naar de koningin hebben gegooid
Anonim

Prins Harry en Meghan Markle hebben maar doorgepraat over hun problemen met de koninklijke familie sinds hun explosieve interview met Oprah. Tot nu toe hebben ze op hun tenen op hun tenen rondgelopen in gesprekken over de koningin en haar enig respect getoond door haar niet te isoleren of haar naam te slepen.

Dat lijkt nu allemaal te veranderen.

Er is nieuwe informatie onthuld die suggereert dat prins Harry en Meghan Markle niet onder de indruk waren van het gebrek aan verantwoordelijkheid en eigendom van de koningin over claims van racisme binnen de koninklijke familie.

Er wordt gesuggereerd dat Harry en Meghan schaduw werpen op de koningin omdat ze deze kwestie onder het tapijt vegen en het niet goed aanpakken op een manier die hen de antwoorden en afsluiting biedt waar ze zo wanhopig naar op zoek zijn.

Als dit waar is, komt er een verschuiving.

De kijk van prins Harry en Meghan Markle op de koningin

Het onderwerp van koninklijk racisme en de problemen waarmee Meghan te maken kreeg tijdens haar tijd als koninklijk familielid worden oud voor fans.

Toen Prince Harry en Meghan's nummers voor het eerst werden uitgezonden, was het een boeiend verhaal, maar nu verliezen fans hun geduld en zijn ze het gezeur en eindeloze klachten echt zat over hun bevoorrechte levensstijl.

Het leek erop dat de meest elementaire niveaus van respect voor de koningin tot nu toe werden gehandhaafd, maar nieuwe informatie bedreigt dat feit nu.

Als vrienden van het formele koningshuis naderen Omid Scobie en Carolyn Durand de release van hun controversiële biografie, en ze hebben informatie gelekt die suggereert dat Harry en Meghan niet tevreden zijn met de manier waarop de koningin omgaat met het racisme dat Meghan doorstaan.

Dit zou erop wijzen dat hun 'vreedzame' houding ten opzichte van de koningin op het punt staat op een zeer grote manier door elkaar te worden geschud.

Fans reageren op schaduw die naar de koningin wordt gegooid

Na de geboorte van hun dochter hebben prins Harry en Meghan Markle de naam van de koningin in de naam van hun dochter verwerkt, waarmee ze het ultieme respect voor de koningin tonen en een knipoog geven naar hun koninklijke loyaliteit.

Als het blikje wormen echter op het punt staat open te staan over hun persoonlijke grieven tegen de koningin, kan het voor fans te veel blijken te zijn.

Toen ze het nieuws hoorden van mogelijke schaduwen tegen koningin Elizabeth, explodeerde het commentaar van fans op sociale media met opmerkingen als; "Ik ben zo moe van deze twee," "wow, ze zijn zo nep;" en "Als ze niet blij zijn met Hare Majesteit, waarom hebben ze dan hun dochter naar haar vernoemd! ?."

Anderen wogen mee door te zeggen; "Als ze niet blij zijn met Hare Majesteit, waarom hebben ze dan hun dochter naar haar vernoemd!?," en "knoeien met de koningin wordt de ultieme ondergang van deze twee. Ze moeten stoppen voordat ze worden neergeschoten."

Aanbevolen: