De waarheid over de relatie van Christoper Mintz-Plasse met 'Succession'-ster Nicholas Braun

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Christoper Mintz-Plasse met 'Succession'-ster Nicholas Braun
De waarheid over de relatie van Christoper Mintz-Plasse met 'Succession'-ster Nicholas Braun
Anonim

Iedereen houdt van een goede Hollywood-bromance. En laten we eerlijk zijn, de industrie zit er vol mee. Iedereen, van Brad Pitt en Leonardo DiCaprio tot de oudere generatie, zoals Godfather Part 2 mede-sterren Al Pacino en Robert De Niro, lijkt een bromance te hebben. Maar een die al veel te lang onder de radar vliegt, is die tussen Nicholas Braun van Succession en Superbad-ster Christopher Mintz-Plasse.

Terwijl iedereen zich afvroeg wat er met Christopher Mintz-Plasse is gebeurd na een carrièrebepalende wending als McLovin in Seth Rogan, Jonah Hill, Michael Cera en Emma Stone's succesvolle coming-of-age-komedie, Superbad. Hoewel de acteur eigenlijk gestaag aan het werk is, blijkt dat hij ook tijd doorbrengt met zijn beste vriend, neef Greg. Hier is de waarheid over de ontroerende, hilarische en totaal vermakelijke bromance van Christopher en Nicholas…

De opvolging en superslechte bromance waar niemand van wist

Volgens NME is Nicholas Braun (ook bekend als Cousin Greg op de absoluut uitstekende show van HBO, Succession) zo close met Christopher Mintz-Plasse dat de twee in feite de hele COVID-19-lockdown van 2020 samen doorbrachten. "We reden samen de eerste maand van chaos uit", vertelde Mintz-Plasse aan Page Six. "We zaten gewoon in mijn achtertuin en praatten er op een zeer therapeutische manier doorheen. Het is iets dat we nooit zullen vergeten."

We weten niet precies wanneer de twee elkaar ontmoetten, maar het lijkt waarschijnlijk dat ze heel goede vrienden werden tijdens het filmen van de in 2012-2013 geannuleerde CBS-sitcom, Friend Me. Deze show zou het volgende lanceerplatform voor Christopher's carrière zijn, maar slaagde er niet in om zijn benen te vinden. Nicholas, die ook een werkende acteur was, zou in een ondersteunende rol schitteren. Hoewel de show niet veel deed voor hun carrières, lijkt het zeker wonderen te hebben gedaan voor hun persoonlijke leven.

Een snelle blik op de Instagram-accounts van Christopher of Nicholas zal laten zien dat de twee knappe en hilarische mannen VEEL tijd samen doorbrengen. Vooral tijdens de lockdowns in Los Angeles in 2020, brachten Nicholas en Christopher het grootste deel van hun tijd door met rondhangen, elkaar in de maling nemen, een paar drankjes drinken en knuffelen met de honden. Nicholas en Christopher hebben ook allebei een talent en interesse in muziek, dus het lijdt geen twijfel dat ze vele uren samen hebben gejamd.

Voor degenen die zouden willen dat er iets anders aan de hand was tussen Nicholas en Christopher, we moeten jullie teleurstellen aangezien Christophers vriendin, Britt Bowman, ook met hen in quarantaine zat. Maar Christopher heeft Nicholas wel geholpen met het opzetten van zijn RAYA-datingapp-profiel, volgens GQ. Hoewel er geruchten gaan over de ware aard van hun vriendschap, zo erg zelfs dat Christopher er zelfs de spot mee drijft op zijn Instagram-account. Er is niets aan de hand tussen hen. De jongens houden gewoon heel veel van elkaar en dat is best ontroerend.

Voor de meest recente verjaardag van Nicholas plaatste Christopher een reeks foto's op zijn Instagram met het bijschrift: "Een grote gelukkige verjaardag voor een van mijn naaste en liefste jongens @nicholasbraun - en ik denk dat misschien mijn eerste op- schermkus ❤️❤️" Christopher verwees naar een scène in hun geannuleerde sitcom waar de twee (beiden zonder shirt) een kus moesten aangaan.

Op de fotoset kunnen Christopher en Nicholas samen genieten van een muziekfestival, dansen op een chic evenement en rondhangen in elkaars trailers op de set van Friend Me. Als je op beide Instagram-accounts naar beneden scrolt, zie je ook dat de twee in 2018 op groepsvakantie naar Mexico gingen en in 2015 naar het Sasquatch-festival gingen.

Christopher denkt dat Nicholas en Kim Kardashian een geweldig stel zouden zijn

Wat je ook van Kim Kardashian denkt, het lijdt geen twijfel dat ze alleen voor een bepaald type man gaat. En meestal is die man bizar knap en meer dan zelfverzekerd. Maar Christopher beweert dat Nicholas een geweldige vervanger zou zijn voor Kim's ex-man, Kanye West. Dit kwam na het nieuws van hun scheiding en Nicholas die een video op Instagram plaatste om Kim in feite te vertellen dat hij romantisch in haar geïnteresseerd was.

"Een scheiding doormaken is nooit de beste tijd om achter iemand aan te gaan, maar ik denk echt dat… [Nicholas'] lengte hem zal helpen", vertelde Christopher aan Page Six van zijn 1.80 meter lange vriend… Ja, Nicholas is echt DAT lang. "Hij is heel charmant. Dus als ze elkaar ooit persoonlijk ontmoeten, ja, ik denk dat ze het met elkaar kunnen vinden."

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat Nicholas ooit een relatie met Kim zal hebben, zal hij altijd een andere diep authentieke relatie in zijn leven hebben… Ja, hij en Christopher zitten er voor de lange termijn in. En fans zijn helemaal in de wolken om de twee sterren samen in nog een paar projecten te zien, hopelijk projecten waar we nog meer van hun charmante vriendschap op het volledige scherm kunnen zien.

Aanbevolen: