Hoe Nicholas Braun echt denkt over zijn beroemdste scène in 'Succession

Inhoudsopgave:

Hoe Nicholas Braun echt denkt over zijn beroemdste scène in 'Succession
Hoe Nicholas Braun echt denkt over zijn beroemdste scène in 'Succession
Anonim

Als er een show is die de moeite waard is voor het komende seizoen, dan is het Succession. De donkere komedie van HBO is een masterclass in schrijven, acteren en moderne Shakespeare-achtige verhalen vertellen.

Fans van de show zijn diep verankerd in het speculeren over wat er in het komende seizoen zal gebeuren, met name voor Kendall Roy van Jeremy Strong, die de katalysator was voor de grote wending aan het einde van het tweede seizoen. Maar ze willen ook heel graag weten wat Nicholas Braun van neef Greg gaat doen.

Natuurlijk is Nicholas Braun de laatste tijd een icoon geworden. Niet alleen heeft hij een behoorlijk indrukwekkend bedrag verdiend dankzij zijn ondersteunende rol in de show, evenals zijn eerdere projecten, maar fans willen alles over hem weten. Of ze begeren hem gewoon. De man is een soort sekssymbool geworden. En veel daarvan heeft te maken met neef Greg en zijn vele gedenkwaardige scènes.

Een van de meest iconische tot nu toe is die waar Tom Wambsgans van Matthew MacFayden Greg met waterflessen hamert. In een recent interview met de Britse GQ wierp Nicholas enig licht op wat er werkelijk gebeurde bij het maken van de scène…

De scène met waterflessen afbreken

Zonder twijfel is een van de meest memorabele scènes van Succession die waarin Greg wordt aangesproken door Tom die een fles water gooit. Fans zullen deze scène uit de vierde aflevering van seizoen twee kennen, wanneer Greg en Tom vastzitten in een nogal hopeloze 'paniekkamer', aangezien de WaystarRoyco-kantoren te maken hebben met een actieve schutter in het gebouw. In deze spannende scène besluit Greg dat hij niet langer Tom's patsy/slaaf wil zijn. Door wat opgekropte woede en gevoelens van verraad begint Tom gevulde waterflessen naar Greg te gooien en vanaf daar wordt het gek.

Zowel Matthew (die nieuws maakte voor zijn opmerkingen over Marvel) als Nicholas zijn open geweest over hun liefde voor de relatie tussen hun personages. De gelijktijdige vluchtigheid en bromance is iets dat maar weinig shows met succes hebben kunnen vastleggen.

"Het is zo'n geweldige relatie", zei Nicholas in zijn GQ Action Replay-interview. "Tom is zo vluchtig dat Greg hem altijd een beetje moet opbouwen om Gregs werkelijke waarheid boven water te krijgen. Net als het echte wat hij wil zeggen, moet hij Tom sussen en hem het gevoel geven dat hij de grote baas is. en hij is zijn grote mentor. Dus ik hou van het schrijven voor [deze scène] waar hij hem een beetje moet masseren, zijn ego moet masseren, voordat hij eigenlijk zegt: 'Ik denk dat we uit elkaar moeten gaan.'"

Nicholas geeft toe dat zijn personage dit moment niet heeft aangepakt zoals hij had moeten doen, omdat het Tom diep pijn deed en dat was niet zijn bedoeling. Daarom trapt hij achteruit… maar dat maakt het alleen maar erger…

Nicholas' ware gevoelens over de scène

In het GQ-stuk gaf Nicholas toe dat hij de scène ongelooflijk "stressvol" vond. Toch had hij veel plezier bij het filmen van de scène… ondanks de verwondingen…

"Ik werd die dag veel bekogeld. De enige kneuzingen die ik kreeg waren tegen de toonbank aan rennen. Ik bleef proberen te ontsnappen aan [Matthew's] pelzen en aan het eind van de dag was mijn hele been paars van het proberen zoals verstoppen voor hem en met mijn been de toonbank in rennen, 'legde Nicholas uit. "Maar de flessen waren prima. Ik had veel flessen kunnen nemen."

Na het grootste deel van de scène waarin de flessen worden gegooid, vraagt Greg Tom beleefd of hij hem kan chanteren om hem te laten gaan. Nicholas zegt dat Greg gedurende de hele show constant probeert zijn plaats binnen de Roy-familie te vinden, vooral in termen van hoe ver hij zich in het konijnenhol van manipulatie en bedrog zal laten gaan.

"Ik denk dat dit een cruciaal moment is voor Greg", zei Nicholas over het einde van de scène met waterflessen."Hij heeft wel een agenda. Hij heeft wel wat artillerie. Hij heeft wel wat wapens tot zijn beschikking die hij op de juiste momenten vasthoudt. Dus, weet je, ik denk dat Greg momenten heeft waarop je denkt: 'Deze man is misschien niet de slimste' en dan heeft hij momenten als deze waarvan ik denk dat ze zo belangrijk zijn, waarbij je voelt: 'Oh ja, hij weet wat waardevol is in deze wereld.'"

Uiteindelijk houdt Nicholas van deze scène omdat hij gelooft dat het een broodnodige rand aan zijn karakter toevoegt. Een voorsprong die loont in de laatste wending van seizoen twee en waarop in het derde seizoen wordt voortgebouwd. Hoe weten we dat? Nou, hij vertelde het ons oprecht. Dus fans van Cousin Greg hebben veel om naar uit te kijken…

Aanbevolen: