Dit is hoeveel 'Seinfeld's' beste gastster van de show heeft gemaakt

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel 'Seinfeld's' beste gastster van de show heeft gemaakt
Dit is hoeveel 'Seinfeld's' beste gastster van de show heeft gemaakt
Anonim

Er is veel gepraat over gaststerren op Seinfeld. Met name hoe de cast blijkbaar het karakter van Susan haatte en wilde dat de acteur die haar speelde ontslagen werd. Niet alle gaststerren hebben echter de ongelooflijke cast van de show miskend. Ze wisten tenslotte dat de gaststerren ertoe hebben bijgedragen dat de show zo geliefd is geworden als hij is geworden. Sterker nog, zonder de gaststerren zou de show gewoon niet zo goed zijn. Maar er is één gastster op Seinfeld die de beste was. Iemand die naar beneden is gegaan als een van de meest memorabele personages van de hele show … en zeker degene met de beste slogan. En dat is Larry Thomas' Soup Nazi uit de aflevering met dezelfde naam.

Het is niet zo dat Larry Thomas deel uitmaakte van vele gedenkwaardige projecten sinds zijn dagen op Seinfeld. Hoewel hij sindsdien gestaag doorwerkt. Hij noemt al deze tamelijk onbevredigende rollen zijn "dagbaan", maar dankzij Seinfeld heeft Larry behoorlijk indrukwekkend geld binnengehaald. Dit is hoeveel hij werd betaald om deel uit te maken van Seinfeld en hoeveel hij heeft verdiend nadat hij de show daadwerkelijk heeft gefilmd …

Hoeveel Larry Thomas verdiende door de gemeenste soepmaker in Manhattan te spelen

Volgens Networth Post is Larry Thomas $ 1,5 miljoen waard. Aangezien People ook rapporteerde dat hij alleen al in 2020 maar liefst zes cijfers verdiende, lijkt het erop dat dit aantal redelijk nauwkeurig is. Maar hoeveel verdiende hij van Seinfeld? Tijdens een interview met Jane Wells op haar YouTube-show, legde de Soup Nazi zelf precies uit wat zijn salaris was voor zijn absoluut klassieke aflevering van Seinfeld.

"Ik ben net gecast en ik krijg $2.610 betaald, wat het beste is van de show, wat dat ook mag betekenen," legde Larry Thomas uit. "Dat was het hoogste bedrag dat ze zouden betalen voor een gastrol. En dat geldt ook voor Bette Midler [die een gastrol had in een aflevering van Seinfeld]."

Hoewel dit zeker niet veel was om te betalen voor de hoofdrol in een aflevering van een van de meest succesvolle shows aller tijden, viel het allemaal mee voor Larry. Natuurlijk werd hij teruggebracht voor de zeer controversiële Seinfeld-finale. Maar gelukkig voor Larry werd zijn salaris iets verhoogd. Hij kreeg ongeveer $ 3.500 voor zijn zeer korte optreden in de finale van een uur in plaats van de $ 2.610 die hij kreeg voor zijn enorme rol in de aflevering over hem. Dit was echter nog maar het begin van het succes dat Larry ervoer na de aflevering "Soup Nazi".

Tijdens zijn interview met Jane legde Larry uit dat hij sinds de aflevering van seizoen 7 in 1995 in feite leeft van de resterende cheques van Seinfeld. Vanwege het succes van de show heeft Larry natuurlijk ook verdien geld met handtekeningen en cameo-video's dankzij het bizarre succes van zijn personage in de serie.

"Om het zo te zeggen, sinds 2003 heb ik een behoorlijk goed leven gehad met niets anders dan handtekeningenshows, persoonlijke optredens en dan, ten slotte, Cameo. In het jaar 2020, toen al mijn vrienden veel pijn hadden [vanwege de wereldwijde pandemie], verdiende ik meer geld dan ik ooit in mijn leven heb verdiend. En dat schreef ik in een e-mail aan Jerry. En zijn reactie op mij was: 'Wat geweldig om te horen. Ik ben zo blij dat die perfecte prestatie die je al die jaren geleden hebt geleverd je nog steeds van dienst is.' Hij zegt: 'Elk werk is goed werk in deze gekke business van ons.' Was dat niet lief?"

De vele manieren waarop Larry Thomas geld heeft verdiend door niet echt te werken sinds zijn Seinfeld-afleveringen

Er zijn veel manieren waarop Larry geld heeft verdiend aan Seinfeld na het filmen van zijn rol. Zoals hierboven vermeld, ontving Larry ongeveer $ 3.500 voor zijn cameo in de seriefinale. Maar hij kreeg ook hetzelfde bedrag opnieuw betaald toen de aflevering een week na de eerste release opnieuw werd uitgezonden. Voordat de serie in syndicatie ging (wanneer een show tegelijkertijd op meerdere televisienetwerken / streamers wordt uitgezonden), werd de finale opnieuw uitgezonden in prime time … en ontving Larry een derde cheque van $ 3.500.

"Als ze in prime time opnieuw worden uitgezonden, krijg je 99% van je oorspronkelijke loon en dan gaat het in syndicatie en gaat alles [het geld] naar beneden", legde Larry uit aan Jane. "Maar de eerste paar jaar verdiende ik, alleen al voor de twee afleveringen die ik deed, en als blackjack-dealer in Austin Powers toen het naar VHS ging, meer geld dan mijn dagelijkse baan. mijn dagelijkse baan. Maar alleen die twee afleveringen en Austin Powers… Austin Powers' VHS-restanten, voor het eerste jaar dat het in de uitverkoop was, verdiende ik drie keer zoveel als ik kreeg betaald om de film te maken."

Dus, hoeveel was dat precies? Welnu, volgens Larry zelf verdiende hij ongeveer $ 20.000 per jaar aan reststoffen. Hoewel dat niet echt genoeg is om van te leven, en daarom bleef Larry elk jaar kleine acteeroptredens doen sinds zijn dagen op Seinfeld, het hielp hem zeker om comfortabeler te leven… Hij hoefde tenslotte niet voor dat geld te werken. Het werd hem voortdurend toegestuurd vanwege de korte tijd die hij besteedde aan Seinfeld en Austin Powers.

"Ik verdiende ongeveer $ 20.000 per jaar met mijn dagelijkse baan en ik verdiende $ 20.000 aan reststoffen," legde Larry uit.

Larry deed er alles aan om te profiteren van zijn beroemde gastrol-optreden en de nog bekendere regel die daarbij hoorde. Hoewel Larry gedurende de drie jaar tussen de aflevering van "The Soup Nazi" en de finale voluit weigerde de regel uit trots te zeggen. Zelfs toen hij werd genomineerd voor een Emmy voor zijn rol in Seinfeld, ontzegde hij de pers de kans om de zin te horen. Maar nadat hij in de finale "Geen soep voor jou" zei, heeft Larry de zin nog duizenden keren gezegd tijdens evenementen, handtekeningen en op Cameo en heeft hij er behoorlijk wat geld mee verdiend.

Aanbevolen: