Hier is hoeveel Beyonce heeft gemaakt van 'The Lion King

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Beyonce heeft gemaakt van 'The Lion King
Hier is hoeveel Beyonce heeft gemaakt van 'The Lion King
Anonim

In november 2017 werd bevestigd dat Beyonce was gecast als Nala in de Disney live-action remake van The Lion King, die in juli 2019 in de bioscopen kwam. de film zou zeker duur komen te staan voor de studio, die haar naar verluidt maar liefst $ 15 miljoen betaalde.

Maar haar salaris omvatte niet de inkomsten die ze verdiende met het zeer succesvolle soundtrackalbum, getiteld The Gift, dat volgde op de release van de film, waarbij Beyonce songwriting-credits had op bijna elk afzonderlijk nummer. De promotie voor The Gift ging door toen later werd aangekondigd dat het album een visuele behandeling zou krijgen voor al zijn nummers in de vorm van een Disney+ origineel, Black Is King.

Als je je aanmeldt om een soundtrackalbum te spelen en op te nemen voor The Lion King, heeft de voormalige Destiny's Child-ster uiteindelijk veel geld verdiend, maar hoeveel verdiende ze in totaal?

Hoeveel verdiende Beyonce van 'The Lion King'?

Volgens The Hollywood Reporter sloot de So Good-hitmaker voor het uiten van het personage Nala in de kaskraker een deal ter waarde van een gerapporteerde $ 15 miljoen, wat indrukwekkend is gezien het feit dat het bedrag in de buurt komt van wat enkele van de grootste actrices in Hollywood maken.

Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat Beyonce voice-over heeft gedaan voor een film, nadat ze eerder haar talenten had uitgeleend aan de animatiefilm Epic uit 2013, waarin ze Queen Tara speelde, naast Blake Anderson en Amanda Seyfried.

Vibe gelooft daarentegen dat Beyoncé bijna $ 25 miljoen verdiende voor haar deelname aan de film, maar in hun aantal zou rekening zijn gehouden met het feit dat Bey ook een soundtrackalbum zou leveren voor de film.

De publicatie citeert een Twitter-handvat, dat het volgende schreef: "Disney heeft naar verluidt ingestemd met het betalen van maar liefst $ 25 miljoen om Beyoncé's betrokkenheid bij het project veilig te stellen."

"De soundtrack wordt wereldwijd uitgebracht via Parkwood Entertainment & Columbia Records (SONY)."

Hoewel sommige rapporten beweren dat ze $ 15 miljoen verdiende en anderen zeggen $ 25 miljoen, is het redelijk om te zeggen dat de moeder van drie nog steeds een fortuin verdiende door haar naam aan het project te binden.

Wat interessant is, is dat Beyonce naar verluidt veel geld heeft verdiend met de deal die ze met Disney heeft gesloten, maar in juli 2019, zoals eerder vermeld, werd het album The Gift uitgebracht onder Columbia en Parkwood Entertainment - het laatste entertainment bedrijf is eigendom van de R&B-zanger, die het bedrijf in 2008 oprichtte.

Dit betekent dus dat Bey ook zou hebben geprofiteerd van de verkoop van het album, waardoor ze uiteindelijk meer zou hebben verdiend dan de gerapporteerde $ 25 miljoen die ze alleen van Disney verdiende.

Bij de release verkocht The Gift 54.000 exemplaren in de eerste week, waardoor het op nummer 2 in de Billboard Hot 200 kwam en ook de nummer 1 plek in de Top R&B Albums-hitlijst bereikte.

Op het record zou Beyonce in totaal drie singles uitbrengen: Spirit, Brown Skin Girl en Black Parade, die allemaal begeleidende muziekvideo's ontvingen in de musicalfilm Black Is King, die op 31 juli exclusief op Disney+ werd uitgebracht, 2019.

Terwijl ze sprak over haar beslissing om nog een visueel album samen te stellen, vertelde de zangeres aan Good Morning America: “Er is een jaar in de maak geweest. Ik werkte met een diverse groep zeer begaafde regisseurs en acteurs en creatievelingen van over de hele wereld om het verhaal van The Lion King opnieuw te bedenken.

Het verhaal ontvouwt zich via muziekvideo's, mode, dans, prachtige natuurlijke omgevingen en rauw, nieuw talent."

“Zwart is koning betekent dat zwart koninklijk is en rijk aan geschiedenis, doel en afstamming. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ik hoop dat jullie het leuk vinden, en ik hoop dat jullie het vanavond allemaal zien.'

Het is onduidelijk of Disney en Beyonce van plan waren om aan een visueel album te werken toen ze voor het eerst haar deal ondertekende om de soundtrack van The Lion King op te nemen, maar het is redelijk om aan te nemen dat ze hoogstwaarschijnlijk een aanzienlijk bedrag verdiende dat niets te maken heeft met de geld dat ze verdiende met het spelen van Nala.

Forbes schatte dat Beyoncé in de loop van 12 maanden $ 81 miljoen verdiende, waaronder haar deal van $ 60 miljoen met Netflix, die de rechten op haar veelgeprezen Homecoming-documentaire kocht voor het streamingplatform.

Sprekend over haar can-do houding en ongelooflijke arbeidsethos, vertelde de Grammy-winnaar in 2009 aan de publicatie: "Ik ben nooit tevreden. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die harder werkt dan ik in mijn branche… Net als iedereen werk je heel hard en wil je dat het geweldig wordt; je wilt dat je vrienden het leuk vinden."

Hoewel Beyonce veel geld verdiende in 2019, was het collega-zanger Taylor Swift die Forbes op nummer 1 had gestaan, die een verbazingwekkende $ 185 miljoen verdiende met muziek, touren en endossementdeals.

Aanbevolen: