Deze 'SNL'-ster koos ervoor om te stoppen voor zes afleveringen van deze geannuleerde show

Inhoudsopgave:

Deze 'SNL'-ster koos ervoor om te stoppen voor zes afleveringen van deze geannuleerde show
Deze 'SNL'-ster koos ervoor om te stoppen voor zes afleveringen van deze geannuleerde show
Anonim

De kans krijgen om aan ' SNL' te werken, kan elke carrière veranderen. Echter, zoals we in het verleden hebben gezien, betekent afgewezen worden door de show niet noodzakelijkerwijs dat succes niet zal volgen. Vraag maar aan mensen als Mindy Kaling die in orde bleken te zijn. Heck, zelfs Johnny Knoxville werd aangeboden om aan de show te werken en in plaats daarvan wees hij het af voor 'Jackass', wat op dat moment een belachelijk idee leek, aangezien het een bewezen goed was zoals 'SNL'. Toch is het allemaal gelukt.

Het ging niet zo soepel voor een bepaalde komische legende die de show na drie jaar verliet. Hij ging uit elkaar en zou op 'In Living Color' uitkomen, een andere schetsshow. Het enige probleem, slechts een maand na de verhuizing, werd de show uit de lucht gehaald…

Voel je niet al te slecht, zijn carrière bleek prima te zijn.

Chris Rock voelde zich niet zo verbonden met 'SNL' voorafgaand aan zijn vertrek

Chris Rock kwam in 1990 in de 'SNL'-mix. Hij nam deel tijdens een gouden periode, samen met onder meer Adam Sandler, wijlen Chris Farley en David Spade. De groep stond bekend als de 'Bad Boys of SNL'. De plek gaf Rock een enorme bekendheid, waardoor hij een begrip werd.

Maar achter de schermen voelde hij zich, ondanks het succes, niet zo verbonden met de show.

Rock maakte vaak stereotype sketches en tijdens zijn derde jaar begon de komische acteur gefrustreerd te raken over de richting van zijn carrière en de sketches waar hij altijd bij betrokken was.

Hij zou drie jaar meegaan in de show toen hij besloot dat het misschien tijd was om verder te gaan. Zodra Rock liet weten dat hij overweegt ergens anders heen te gaan, werd hij onmiddellijk uit de show gelaten.

Ik sprak met Lorne Michaels over het feit dat ik niet in de show was, en toen sneden ze me af.''

Het was een grote gok om dingen te veranderen en hoewel zijn hart op de juiste plaats zat, bleek de verhuizing een grote teleurstelling te zijn.

Chris Rock duurde maar zes afleveringen voordat 'In Living Color' werd geannuleerd

De familie Wayans heeft de unieke sketchshow op de kaart gezet, want die zou vijf seizoenen duren. Uiteindelijk was de toekomst van de show op de lange termijn een belangrijke reden voor de annulering, het leek er niet op dat de show de levensduur had die de netwerken hadden gewild.

Desalniettemin nam Chris Rock deel aan de show, en laten we zeggen dat zijn optreden in de show niet was wat hij verwachtte toen hij vertrok uit 'SNL'.

Chris duurde een maand in de show, die in totaal zes afleveringen omvatte, geloof het of niet…

Natuurlijk, het was niet wat hij verwachtte, maar voor de komiek was de omgeving precies wat hij nodig had, hij hoefde zijn materiaal niet te forceren of aan te passen zoals hij aan het doen was op 'SNL'.

“Ik wilde in een omgeving zijn waar ik de komedie die ik wilde maken niet echt hoefde te vertalen.''

Ondanks de annulering kwam het uiteindelijk goed met Chris Rock en werd hij een van de beste in de comedywereld. Bovendien is zijn relatie met 'SNL' op geen enkele manier stukgelopen, ondanks het abrupte ontslag en de mislukking die zou volgen.

Chris Rock kijkt nog steeds liefdevol naar zijn tijd op 'SNL'

Chris Rock koesterde geen wrok en drie jaar later, in 1996, zou hij terugkeren om de show te hosten. Hij zou terugkeren in 2014 en opnieuw in 2020. Zijn recente gasthostingplek op de show was de eerste live-aflevering van 'SNL' sinds de pandemie toesloeg. Rock bracht de kijkers binnen met 8,4 miljoen afgestemde kijkers.

Naast Deadline onthulde Rock dat hij een sterke relatie onderhoudt met Lorne Michaels, en bovendien zou hij zijn zoon op een dag in de show willen zien.

Rock zou ook het feit bespreken dat 'SNL' zijn carrière heeft veranderd en dat hij zoveel over het bedrijf heeft geleerd tijdens zijn tijd op de show.

Weet je, ik heb veel geleerd. Ik leerde schrijven over deadlines, hoe te produceren, hoe te bewerken. Ik ging niet naar de universiteit, ik ging naar SNL en mijn frat-broers zijn David Spade, Adam Sandler, Chris Farley. Had ik daar meer kunnen doen? Eh, wat maakt het uit? Enkele van de grootste mensen uit die show waren amper aanwezig in de show: Ben Stiller, Julia Louis-Dreyfus, Larry David. Dus, het is verbazingwekkend Ik heb veel geluk. Weet je, als kind droomde ik ervan om in die show te zijn, en mijn droom kwam uit. Ik heb een heel Forrest Gump-achtig leven.'

Ondanks het afvuren en de zware annulering daarna, is het toch allemaal gelukt.

Aanbevolen: