‘Tiger King 2’ onthult dat Jeff Lowe’s bodyguard een bizarre gewoonte heeft

Inhoudsopgave:

‘Tiger King 2’ onthult dat Jeff Lowe’s bodyguard een bizarre gewoonte heeft
‘Tiger King 2’ onthult dat Jeff Lowe’s bodyguard een bizarre gewoonte heeft
Anonim

Een vervolg op de lockdown-docuserie 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness', het tweede seizoen van de avonturen van Joe Exotic bevat verschillende wilde momenten.

Netflix's true crime-serie vertelt het verhaal van G. W. Dierentuineigenaar Joe (echte naam, Joseph Allen Maldonado-Passage) terwijl hij uit de hand loopt samen met andere grote katteneigenaren Carole Baskin en Doc Antle. In het tweede seizoen zit Exotic in de gevangenis en smeekt hij om zijn vrijheid terug te krijgen.

Naast het informeren van fans over het lot van Exotic en Baskin, geeft de nieuwe serie ook een kijkje in het leven van de nieuwe eigenaar van G. W. Dierentuin, Jeff Lowe.

Jeff Lowe's lijfwacht oefent met schieten op een foto van… Jeff Lowe

"Kunnen dit moment in Tiger King 2 waar we erachter komen dat Jeff Lowe een lijfwacht heeft ingehuurd… die oefent door op een grote foto van Jeff Lowe te schieten?!?" Netflix twitterde, herinnerend aan het bizarre moment.

In een van de afleveringen stelt Lowe zijn lijfwacht, John, voor aan de kijkers.

"We hadden veel indringers, dus we haalden John uit Vegas", legde Lowe uit aan de camera, terwijl hij een gigantische foto van zichzelf bij zich had die zijn lijfwacht blijkbaar als oefendoel gebruikt.

"Kom op ons terrein, en dit is waar je mee te maken krijgt," zei John voordat hij een pistool afvuurde op Lowe's foto die tegen een boom leunde.

Wat is er echt gebeurd met Joe Exotic en zijn plan om Carole Baskin te vermoorden

Het explosieve, vijfdelige tweede seizoen van de documentaire, uitgebracht op 17 november, onthulde ook wat er gebeurde met Joe Exotic en zijn plan om rivaal Carole Baskin te vermoorden. Exotic werd in 2019 veroordeeld voor 17 federale aanklachten wegens dierenmishandeling en twee keer poging tot moord en werd veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf.

In het nieuwe hoofdstuk zit de voormalige dierentuineigenaar in de gevangenis en vecht voor vrijlating via een presidentieel pardon. Joe werd naar de gevangenis gestuurd nadat hij Allen Glover £ 2.000 had betaald om Baskin te onthoofden, maar de potentiële huurmoordenaar bedroog hem en ging naar de politie.

Nu beweert Glover dat zijn doelwit niet Baskin was, maar Exotic zelf. Hij legde uit dat het complot was om Exotic te onthoofden met prikkeldraad en gaf toe dat "ik Joe ging vermoorden". Achter dit vermeende plan zat niemand minder dan Lowe.

"Ze gingen me vermoorden omdat Jeff op mijn levensverzekering zat. Ze hebben zelfs een val gezet om me te onthoofden", onthulde Exotic.

"Ze spanden een stuk prikkeldraad van boom tot boom. Ze hoopten dat ik snel genoeg op een vierwieler zou rijden dat ik die draad zou raken," voegde hij eraan toe.

De regisseur van de docuserie Rebecca Chaiklin, die samen met Eric Goode terugkeert voor de tweede aflevering, uitte haar twijfels over de straf van Exotic. Ze denkt dat er "mogelijk een gerechtelijke dwaling is geweest" in de veroordeling voor huurmoord van Exotic.

Het eerste en tweede seizoen van 'Tiger King' worden gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: