Tom Cruise heeft een vreemde gewoonte tijdens interviews

Inhoudsopgave:

Tom Cruise heeft een vreemde gewoonte tijdens interviews
Tom Cruise heeft een vreemde gewoonte tijdens interviews
Anonim

We kunnen geen enkele acteur vergelijken met Tom Cruise Het is eerlijk om te zeggen dat fans de afgelopen tien jaar meer interesse hebben getoond in zijn persoonlijke leven dan in zijn acteercarrière. Katie Holmes en persoonlijke overtuigingen terzijde, Cruise gaf toe dat de gekke levensstijl lang voor zijn roemfortuin begon.

Hij legde uit naast The Uncool: "Ik heb zulke extremen in mijn leven gehad. Van dit soort wilde jongen tot een jaar studeren voor Franciscaner priester op het seminarie … Ik was erg gefrustreerd. Ik Ik had niet veel vrienden. De naaste mensen om me heen waren mijn familie. Ik denk dat ze een beetje nerveus voor me waren omdat ik veel energie had en ik me niet aan één ding kon houden. Als ik in een ijssalon zou werken - en ik heb in veel daarvan gewerkt - zou ik twee weken de beste zijn."

"Toen stopte ik altijd of werd ik ontslagen, omdat ik me verveelde. Ik voel me goed over het feit dat ik eindelijk iets heb gevonden waar ik van hou. Ik heb nooit lang op één plek gewoond - zo is mijn hele leven Ik was altijd aan het inpakken en verhuizen, en verbleef in Canada, Kentucky, Jersey, St. Louis - het hielp allemaal omdat ik altijd nieuwe accenten leerde en verschillende omgevingen ervoer."

Afbeelding
Afbeelding

Verhuizen naar New York en acteren was het belangrijkste keerpunt. Naast zijn succes in films als Mission Impossible, kwam er veel kritiek, vooral vanwege zijn manier van leven achter de schermen.

In het hele artikel zullen we enkele van zijn meer twijfelachtige momenten bekijken, samen met zijn vreemde neigingen tijdens interviews.

Tom is een strenge kerel op de set

Er zijn een paar beroemdheden die zich op de set hebben opengesteld voor Tom's wegen. Annabelle Wallis was een van hen, volgens de actrice had Cruise een aantal vreemde regels als het erom ging met hem op het scherm te rennen: "Ik mocht met hem op het scherm rennen, maar hij zei eerst nee. Hij zei, 'Niemand rent op het scherm [met mij]', en ik zei: 'Maar ik ben echt een goede hardloper'", zei Wallis. "Dus, ik zou mijn loopband timen zodat hij naar binnen zou lopen en me zou zien rennen. En dan voegde hij al deze hardloopscènes toe. Dus dat was het."

"Het was beter dan een Oscar. Ik was zo blij! Ik was zo blij dat ik met Tom Cruise op het scherm mocht rennen," zei ze.

Volgens Crusie is agressief zijn een groot deel van het vinden van succes: "Ik ben erg agressief. Je moet agressief zijn; er is te veel verantwoordelijkheid om dat niet te zijn. Als je naar Taps kijkt, zijn er veel dat karakter was mijn jeugd, ik was niet zo intens, maar het karakter is gewoon angst. Dat is wat hij doet als hij bang is - hij vecht. Ik heb een agressieve kant, absoluut. Ik heb een creatieve uitlaatklep nodig. Nu sport ik elke dag. Ik sta op en train 45 tot 60 minuten. En zo begin ik mijn dag. Discipline is erg belangrijk voor mij."

Het blijkt dat Tom net zo gedisciplineerd is als het gaat om interviews. Volgens People-redacteur Kate Coyne was Cruise erg kieskeurig over hoe het interview moest worden afgenomen. Hij gebruikte zelfs een tactiek die ze tot dan toe nog nooit had gezien.

Tom bracht een blokfluit

Stel je het scenario eens voor, je staat op het punt Tom Cruise te interviewen en komt zijn publicist binnen die op de opnameknop van een recorder drukt.

Dat klopt, Tom Cruise neemt elk interview op, wat volgens Coyne een zeer slimme tactiek is: "Tot op de dag van vandaag is hij de enige beroemdheid die een interview heeft opgenomen dat ik aan het opnemen was", schrijft Coyne. "Als ik bedenk hoeveel zin het heeft voor een beroemdheid, met name een beroemdheid die bekend staat om het omgaan met controverse, om bewijs te hebben van wat ze hebben gezegd, verbaast het me dat meer proefpersonen dit niet doen."

Het interview ging erg goed, ondanks de recorder.

We kunnen niet hetzelfde zeggen voor Cruise's interview meer dan 15 jaar geleden samen met Matt Lauer op 'Vandaag', de zaken namen een ongemakkelijke wending tussen de twee. Zoals Tom zegt, hij is een agressieve kerel als het gaat om dingen waar hij gepassioneerd over is… we raden.

Ik hoop dat we in de toekomst nog veel meer interviews met Cruise zullen zien.

Aanbevolen: